О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toliko se gneva sakupilo u ljudima... Toliko besa zbog svega sto se desava oko nas. Zbog besparice, zbog laznih obecanja, zbog Mile kojoj je neki bolesnik odsekao sape, zbog romskog deteta koje se okliznulo i palo u Nisavu... I zbog jos mnogo licnih, privatnih muka koje svako nosi u sebi. Nekada smo izlazili na ulice, udarali u serpe, menjali stvari. A sada se taj bes pretvara u kolektivnu apatiju...

O sisanju se ne sme ovde :P
Bole, nisi brale duduk za kompujtere, aj probaj da koristiš naša slova.. U Control Panel, Regional and Language options, i tu bi negde trebalo da postoji Keyboard Layout opcija, ne znam napamet. Dodaš Serbian - Latin i više nikad nećeš biti misunderstood :D

:zcepanje: So right! Bole, i sam si postavljao vic sa tom tematikom, sećaš se muža-zamalo ubice i žene frizerke?

Toliko se gneva sakupilo u ljudima... Toliko besa zbog svega sto se desava oko nas. Zbog besparice, zbog laznih obecanja, zbog Mile kojoj je neki bolesnik odsekao sape, zbog romskog deteta koje se okliznulo i palo u Nisavu... I zbog jos mnogo licnih, privatnih muka koje svako nosi u sebi. Nekada smo izlazili na ulice, udarali u serpe, menjali stvari. A sada se taj bes pretvara u kolektivnu apatiju...

Mila je bila okidač, sad svakakve psihopate slobodno šetaju ulicama i pred gomilom svedoka maltretiraju pse. Dan pošto su nju pronašli, bolesnici su na vlasnikove oči zaklali rotvajlerku a u boksu do Mile je bio pas sa metkom u kičmi, vlasnički, sa sve ugrađenim čipom, navodno su dan pre toga prijavili njen nestanak. Decenije svakakvih sr.anja su učinile svoje, psihopate vežbaju na životinjama da bi posle prešle na ljude, sociolozi, statističari i ostali su tamo negde u svetu našli vezu, dokazali da većina kriminalaca sa elementima sadizma/psihičkih poremećaja ima istoriju zlostavljanja životinja u mladosti.

Sad me ova tematika u koju sam malo upućenija, izgleda, od ostalih, podsetila: sećate li se trojice umobolnika iz okoline Banjaluke koji su igrali fudbal mačetom umesto lopte? E pa, svoj trojici je otkriveno ime, adresa i ostale generalije i otac jednog od njih se nedavno žalio da im se život pretvorio u pakao otkako mu se sin javno eksponirao kao sadista, preteće poruke, pisma, telefonski pozivi, molotovljevi kokteli isl... Trebalo je o tome da razmišlja kad je učio sina da je u redu maltretirati slabije. :ljutko:

Kad spomenuste milu, juce odgledah dokumentarac zove se "Earthlings" odnosno na nasem "Zemljani". Preporucujem svakome da odgleda. Ima do duse nekih potresnih slika ali kad ga covek odgleda, ali stvarno odgleda bez prekida i kad se malo zanese u njega mozda i dozivi prosvetljenje i shvati koliko zlo covek cini uopste svim bicima oko njega. Posle gledanja tog filma bilo neugodno sto konzumiram meso.

Ako se neko seca,pre par meseci,postavio sam text ragovora sa Fejsa poznanice mog drugara... Bljak...a danas naletim na nesto jos gore...

~shto da frayer bude frayer,neka bude samo broy,s wremena na wreme kad pozelim da ye moy.....~ ~decko,priznay-za mene si nula!!!!!!!!!!!!!!!!!Kazesh da ti se swidyam-izwini,nisam ti ime cula!!!!!!!!Zelish da me imash,ali ne ide to tako......Ma pali mali,nadyi neku koya ce ti dati lako............~

~ za ortake mi qca ♥ ,za biwshe mi .!. puca ~ ~ஜ DANJU DAMA,BEZ PARDONA,NOCU CRNA MAMBA ஜ ~

:dash::dash::think::think:

:bye: mozgu...NO COMENT !!!

Ma procice i njih sve to. Udarice ih jednog trena realnost da nece znati sta ih je snaslo. Na kraju krajeva svako nauci sta su prave vrednosti na tezi ili laksi nacin. Ne zna se kad to moze da se desi, u koje doba mladosti ili starosti ali zasigurno je da te realnost uvek zaskoci i pokaze ti sta je ono sto treba ustvari najvise ceniti u zivotu. Pa setite se samo kakve smo mi gluposti radili i kako smo razmisljali u mladjim danima. Izuzeci su jedino oni koji su oduvek bili zaljubljenici u knjigu i samo su na to razmisljali tokom skolovanja. Ja jedan od takvih nisam. Imao sam i ja svojih pehova i tripova. Ali kao sto kazem realnost te sputi na zemlju kad tad. Naravno dobro vaspitanje od strane roditelja uvek pomaze ali i nije presudan faktor.....
Tih ala sam se sad rasprdeoo souu... Mislim da bi o ovome mogao do sutra ujutru.:eek:

O svom detetu, o pedofilima, i kako na njenom mestu ne bih zaustavila pse:

Kada već skrenusmo u te vode:
Moj sin je bio još beba (od nekoliko meseci), i živeli smo tada u stanu u prizemlju.
Nekoliko večeri pre događaja koji sledi, stariji sin, onda četvorogodišnjak, spominjao je "čiku koji gleda kroz prozor" njihove (dečije) sobe. Moj suprug je izlazio na ulicu, proveravao, i jedno veče, zaista, uhvatio na delu čoveka koji je stajao ispred prozora, zvirio kroz šalone i - masturbirao. :mrgreen:
Čovek je zbrisao kolima pre nego što je muž uspeo da ga uhvati. Šta bi bilo da ga je uhvatio, nema potrebe ni da objašnjavam.
Pozvali smo MUP, ispričali šta se desilo, dali opis čoveka, automobila i delimičan broj registarskih tablica. Ispitivali su muža da li je "100% siguran" da je to taj auto, i da čovek tako izgleda ... i na kraju nije bilo ništa - jer "nisu imali dovoljno informacija."
Kasnije sam saznala da je isti lik više puta viđen i u dvorištu obližnje osnovne škole.

Sve u svemu, par dana nakon incidenta, bila sam u stanu sa dva sina i dva psa (nemački ovčar i bulmastif). Sinovi su spavali a prozor bio širom otvoren, s tim što su i psi dremuckali u istoj sobi, tačno ispod prozora.
U jednom trenutku (u sred bela dana, naočigled prolaznika!), čovek kojeg smo prijavili MUP-u, penje se na prozor i već je jednim delom tela u sobi!
Međutim :zper: ...
Psi ustaju, nakostrešeni, iskeženi, i skaču na prozor. Čovek pada na kaldrmu, a oni izleću napolje, usput razbijajući prozorsko staklo, i kreće frka na ulici.
Ne mogu vam opisati šta sam tada osećala; mislim da bi se to moglo nazvati "likovanje".
Ništa mu nisu uradili; nije mu falila dlaka s glave, jer su psi naučeni na poslušnost i bilo je dovoljno da im podviknem pa da se zaustave. No, držali su ga prikovanog za mesto. Manijak se isprepadao ... i uneredio na sred ulice, gde je i ostao do dolaska policije koju je neko u međuvremenu pozvao.
Ali, bilo je - verovali ili ne - ljudi koji su me optužili kao neodgovornu osobu, jer sam "pustila" pse na čoveka.

I sad, čik neka mi neko kaže da je trebalo da i ja budem kažnjena zato što su moji psi iskočili na ulicu (u tom trenutku bez povoca i korpi) i svojim lavežom isprepadali pokojeg prolaznika, neupućenog u situaciju.

Možda je malo off, ali nisam mogla da izdržim. :mrgreen:
Ako mnogo smeta, nek koleginice obrišu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back