Veseli_Ubica
Poznat
- Poruka
- 7.185
I posle meni kažeš da imam problem.. ALKOSU! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))))

O sisanju se ne sme ovde
Bole, nisi brale duduk za kompujtere, aj probaj da koristiš naša slova.. U Control Panel, Regional and Language options, i tu bi negde trebalo da postoji Keyboard Layout opcija, ne znam napamet. Dodaš Serbian - Latin i više nikad nećeš biti misunderstood![]()
So right! Bole, i sam si postavljao vic sa tom tematikom, sećaš se muža-zamalo ubice i žene frizerke?Toliko se gneva sakupilo u ljudima... Toliko besa zbog svega sto se desava oko nas. Zbog besparice, zbog laznih obecanja, zbog Mile kojoj je neki bolesnik odsekao sape, zbog romskog deteta koje se okliznulo i palo u Nisavu... I zbog jos mnogo licnih, privatnih muka koje svako nosi u sebi. Nekada smo izlazili na ulice, udarali u serpe, menjali stvari. A sada se taj bes pretvara u kolektivnu apatiju...

Htedoh da ti dam reputaciju što si gledao Earthlings al' sam potrošila sve.
~shto da frayer bude frayer,neka bude samo broy,s wremena na wreme kad pozelim da ye moy.....~ ~decko,priznay-za mene si nula!!!!!!!!!!!!!!!!!Kazesh da ti se swidyam-izwini,nisam ti ime cula!!!!!!!!Zelish da me imash,ali ne ide to tako......Ma pali mali,nadyi neku koya ce ti dati lako............~
~ za ortake mi qca ♥ ,za biwshe mi .!. puca ~ ~ஜ DANJU DAMA,BEZ PARDONA,NOCU CRNA MAMBA ஜ ~

mozgu...NO COMENT !!!
Cak se i Cajki sve redje pojavljuje.Kada već skrenusmo u te vode:
Moj sin je bio još beba (od nekoliko meseci), i živeli smo tada u stanu u prizemlju.
Nekoliko večeri pre događaja koji sledi, stariji sin, onda četvorogodišnjak, spominjao je "čiku koji gleda kroz prozor" njihove (dečije) sobe. Moj suprug je izlazio na ulicu, proveravao, i jedno veče, zaista, uhvatio na delu čoveka koji je stajao ispred prozora, zvirio kroz šalone i - masturbirao.
Čovek je zbrisao kolima pre nego što je muž uspeo da ga uhvati. Šta bi bilo da ga je uhvatio, nema potrebe ni da objašnjavam.
Pozvali smo MUP, ispričali šta se desilo, dali opis čoveka, automobila i delimičan broj registarskih tablica. Ispitivali su muža da li je "100% siguran" da je to taj auto, i da čovek tako izgleda ... i na kraju nije bilo ništa - jer "nisu imali dovoljno informacija."
Kasnije sam saznala da je isti lik više puta viđen i u dvorištu obližnje osnovne škole.
Sve u svemu, par dana nakon incidenta, bila sam u stanu sa dva sina i dva psa (nemački ovčar i bulmastif). Sinovi su spavali a prozor bio širom otvoren, s tim što su i psi dremuckali u istoj sobi, tačno ispod prozora.
U jednom trenutku (u sred bela dana, naočigled prolaznika!), čovek kojeg smo prijavili MUP-u, penje se na prozor i već je jednim delom tela u sobi!
Međutim...
Psi ustaju, nakostrešeni, iskeženi, i skaču na prozor. Čovek pada na kaldrmu, a oni izleću napolje, usput razbijajući prozorsko staklo, i kreće frka na ulici.
Ne mogu vam opisati šta sam tada osećala; mislim da bi se to moglo nazvati "likovanje".
Ništa mu nisu uradili; nije mu falila dlaka s glave, jer su psi naučeni na poslušnost i bilo je dovoljno da im podviknem pa da se zaustave. No, držali su ga prikovanog za mesto. Manijak se isprepadao ... i uneredio na sred ulice, gde je i ostao do dolaska policije koju je neko u međuvremenu pozvao.
Ali, bilo je - verovali ili ne - ljudi koji su me optužili kao neodgovornu osobu, jer sam "pustila" pse na čoveka.
I sad, čik neka mi neko kaže da je trebalo da i ja budem kažnjena zato što su moji psi iskočili na ulicu (u tom trenutku bez povoca i korpi) i svojim lavežom isprepadali pokojeg prolaznika, neupućenog u situaciju.
Možda je malo off, ali nisam mogla da izdržim.
Ako mnogo smeta, nek koleginice obrišu.

Pa pevaljka, Marinko Rokvić...

(inace ima 22 godine)...