Underboss_Rbc
Obećava
- Poruka
- 72
O zivotu, otvaraju mi se novi horizonti 
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imas pravo da boravis 90 dana u EU u toku 6 meseci. Primera radi, ako u EU provedes period od 01. januara do 31. marta, sledeci put bez vize mozes da otputujes 01. juna.
Nisu oni naivni... Previse bi "turista" nagrnulo u EU da nema tog ogranicenja.
,znaci,mozes da se vratis da "potrosis" ona 4 dana...ledi :mas pravo da boravis 90 dana u EU u toku 6 meseci.

...i kako bi slatko otisao da cuvam ovce
Izjavih nesto slicno pre par dana... Drvo, livada, ja ispod drveta, ovce na livadi... Milina!
U zbiru mozes da provedes 90 dana u toku sest meseci u EU, a da li ces da boravis 10 puta po 9 dana ili 90 dana odjednom, nema veze.RIP Billy
)Nikola,samo lepo procitaj ,znaci,mozes da se vratis da "potrosis" ona 4 dana... ;
Izjavih nesto slicno pre par dana... Drvo, livada, ja ispod drveta, ovce na livadi... Milina!

Imam predispozicije za to : Imam lokaciju,ovce...sve... ali me mrzi
Kaca,stvarno strasno sta se sve desava... a sta su mu uradili?
@ topic...kako sam se smirio...
Razmišljam...
Kako preživeti sutrašnji dan i ispuniti nečija prevelika očekivanja...
Kako razvezati jedan Gordijev čvor...
...kako da nađem nekoga u Kraljevu ko razume pojam 'fondacija'...ko može da me informiše o postupku registracije bez odlaska za Bg...lako je reći: 'Mi to do sada nismo imali'...
![]()
@mimina mama mislis na Lingvu? hmmmm....
@tema- ramisljam kako cu da se izvristim iskacem i izuzivam u subotu na svirci CONQUERING LIONA u Golubu
Da, na njih sam mislila. Mada, kad su meni jednom prilikom trebali saveti/pomoć, nisu se baš pokazali korisno...

os da iscimam Jelenu iz Lingve da je prijupitamo nesto o fondejsnu?
o tome kako su svi muskarci isti.... otac,najbolji drug,komsija,decko svi...uvek te razocaraju...
msm ok da nesto neces da uradis...nije ni bitno ali nemoj da me lazes grrrrrrr msm j.b.t na kraju krajeva mogu nekog da nadjem da to obavi ali NEMOJ DA ME LAZES