NS RADIO STANICE

Radio AS definitivno...Medjutim, sta im se desava sa sajtom...? Nesto sam htela da saznam, a ono informacije bajate...top lista iz ko zna kog perioda...nije isti kao sto je bio...? Sta je u pitanju...?
U BG se slabo cuju..jednom sam uspela da ih nabodem, ali susti...Inace, BG pandan Asu je radio TRI...

Radio AS definitivno...Medjutim, sta im se desava sa sajtom...? Nesto sam htela da saznam, a ono informacije bajate...top lista iz ko zna kog perioda...nije isti kao sto je bio...? Sta je u pitanju...?
U BG se slabo cuju..jednom sam uspela da ih nabodem, ali susti...Inace, BG pandan Asu je radio TRI...

Na sajtu nisam bila, dugo ..... kod kuce ih slusam preko neta - on line verzija !!!! I odlicno jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Video sam da je ceo grad izlepljen bilbordima za neku žurku radija

Tesan dard disk.
Tonac za to vreme duva dzokavac.
Direktor razmatra kako da sto bolje proda poslovni prostor u sveze prodatoj zgradi koja se ustakljava.
Ma opustencija :lol:

A RADIO PLANETA i PAN PLUS imaju dobar hard disk.
Tu nema da omane. Jedino voditelja nikako da cujemo...kao da je likvidiran na smeni !

Ma tri stanice u gradu jedine nesto vrede :
021 , DELTA , AS

povremeno 021, ali toliko smaraju sa reklamama i B92 radio i tu ima dosta reklama, stvarno ne znam da li u komp moze da se ubaci jos pesama ili im samo zablokirao na tih nekolko :thumbdown:

Back