NS RADIO STANICE

DOKONI UM

Iskusan
Poruka
6.928
Tema o EPP rekalma me podstakla da Vam postavim neka pitanja :

Koju NS RADIO STANICU najcesce slusate ?
Zasto ?
Koja Vam je omiljena emisija na toj radio stanici ?
Ko Vam je omiljeni radio voditelj ?
Pamti li neko emisije "Bezobrazno zeleno" i "Otvoreno" ?

Skakavac ?
Cak da proverim...POSTOJI !
SKAKAVAC ? Nadams e da nije dobio ime po nožu SKAKAVCU !

Kakva expanzija radio stanica...
Radio 5, Antena, Planeta, Skakavac, MS radio...svaka mesna zajednica ima svoj radio...

Ne folirajte se vise novosadski fenseri!
Svaka radio stanica ima svoju publiku. Na radiju "Buca" pusta se stara, kvalitetna, izvorna muzika koja ima svoje slusaoce!
PAN RADIO je nekada bio najkvalitetniji, ali je vremenom zbog toga sto nije isao u korak sa "vremenom i svetom" pao u zapecak.
Na SAJMU malo smaraju bespotrebnom pricom u vreme SAJMA; ali da im se oprostiti zbog solidnog izbora muzike.
Radio AS je za one koji vole "muziku 21 veka" - tehno, haus...
Na SKAKAVCU ponekad pustaju odlican, nesmarajuci rok, koji je itekako deficitaran na radio stanicama.
021 je odlican za one koji vole da sa svojih malih radio prijemnika slusaju pricu i to o politici, a ne muziku.
SIGNAL i DUNAV se vec godinama solidno drze, a od
DELTA RADIJA i hrvascine koju neprekidno pustaju, kao i CITY records hitica mi je zlo, fala Bogu pa postoji mogucnost da promenim stanicu.
Dobro je da postoji konkurencija i podrzavam sve koji se trude da zadovolje ukus slusalaca, ma kakav da je.

DOKONI UM:
Radio BUCA ? :lol:

Ej pazi sad ovo ludilo...na radio ANTENI ide marketniska poruka :

" Reklame i ogalse možete uplatiti na tezgi broj __ na futoškoj pijaci " :roll:
Dno dna ! Mulj ! Talog ! :cry:
Doslovno tako, "hit" je bilo sarkasticno! Slusanje gorepomenutih stanica preporucuje se samo notornim pijandurama i osobama sa "jakim želucem"!!!1 :lol: :lol: 8) :wink:

Tesan dard disk.
Tonac za to vreme duva dzokavac.
Direktor razmatra kako da sto bolje proda poslovni prostor u sveze prodatoj zgradi koja se ustakljava.
Ma opustencija :lol:

A RADIO PLANETA i PAN PLUS imaju dobar hard disk.
Tu nema da omane. Jedino voditelja nikako da cujemo...kao da je likvidiran na smeni !

Ma tri stanice u gradu jedine nesto vrede :
021 , DELTA , AS

DOKONI UM:
Tesan dard disk.
Tonac za to vreme duva dzokavac.
Direktor razmatra kako da sto bolje proda poslovni prostor u sveze prodatoj zgradi koja se ustakljava.
Ma opustencija :lol:

A RADIO PLANETA i PAN PLUS imaju dobar hard disk.
Tu nema da omane. Jedino voditelja nikako da cujemo...kao da je likvidiran na smeni !

Ma tri stanice u gradu jedine nesto vrede :
021 , DELTA , AS

Eeeeee ovo vec mogu da potpisem!!! 8) 8)

Slušam ja tako nedavno muzičke želje na Radiju 5, a vodi ona ženska što ima iritirajući smeh, što se stalno neartikulisanim glasovima dovikuje sa "režijom" i što se frlja sa engleskim i španskim nazivima pesama. Ide reklama za Jugolab, kad će voditeljka posle reklame:

"Moram ja da odnesem svoj sekret tamo na analizu, da vidim da nemam neke bakterije!"

:shock: :shock: :shock:

Tek se posle "ispostavilo" da je prehlađena, pa je (valjda) mislila na sekret iz nosa, što nije ništa manje odvratno od onog što se prvo moglo zaključiti. :lol: :lol: :lol:

Svako je danas voditelj. :roll:

E prijatelji evo i ja da ubacim koji red.
Pa napustio sam drzavu pre 9 meseci tako da secam radio emisija bas perfektno, ali ko je postavio ovaj topic je imao dobar pojam. Emisija otvoreno je bila fantasticna, ali ja sam mislio da se i dalje emituje na Delti. Milan je bio dobar voditelj te emisije. Ne znam da li Dunav i dalje ima emisiju OnLine kao varijanta kviz subotom u podne.
Ali najradije slusam Radio 202 uvece kad se pusta metal a preko dana Delta dodje veoma dobro jer je nasa muzika ipak...nasa.

vangelistexas:
Ali najradije slusam Radio 202 uvece kad se pusta metal a preko dana Delta dodje veoma dobro jer je nasa muzika ipak...nasa.

:shock:
dakle, 'hari mata hari' u kombinaciji sa 'soulfly'... BETON! :lol: :lol: :lol:

p.s. nije los ovaj novi 'beat box' (FM 92.9), ko voli 'crni zvuk'... ali tek treba da se vidi u sta ce se izroditi... IN RADIO i dalje drzi memorijsku poziciju broj 1 na svim mojim aparatima...
a ovako izgleda kompletna lista

1* in radio
2* as (pohvala za najbolji RDS)
3* dunav
4* b92
5* signal (radio bez ikakve koncepcije i bez ciljne grupe... previse svastare, ali ponekad naleti solidan blok)
6* beat box

ja nekad nisam gasila In radio, onda su me tako smorili kolichinom gluposti koju mozhesh tamo chuti da je to strashno
ondak se prebacih na B92(nije NS, al nema veze) , tamo su me Brahus i ekipa smorili
sad lepo fino uzhivam u tishnini :roll:
ali Multi-kulti radio je zabavan :D , ne znam chiji je on u opshte

Back