gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
021 je bio dobar radio, posebno pre nego što je izgoreo na Radničkom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

raindog:ja nekad nisam gasila In radio, onda su me tako smorili kolichinom gluposti koju mozhesh tamo chuti da je to strashno
ondak se prebacih na B92(nije NS, al nema veze) , tamo su me Brahus i ekipa smorili
sad lepo fino uzhivam u tishnini![]()
ali Multi-kulti radio je zabavan, ne znam chiji je on u opshte
vangelistexas:E prijatelji evo i ja da ubacim koji red.
Pa napustio sam drzavu pre 9 meseci tako da secam radio emisija bas perfektno, ali ko je postavio ovaj topic je imao dobar pojam. Emisija otvoreno je bila fantasticna, ali ja sam mislio da se i dalje emituje na Delti. Milan je bio dobar voditelj te emisije. Ne znam da li Dunav i dalje ima emisiju OnLine kao varijanta kviz subotom u podne.
Ali najradije slusam Radio 202 uvece kad se pusta metal a preko dana Delta dodje veoma dobro jer je nasa muzika ipak...nasa.

storm cloud:Koliko ljudi - toliko ćudi, mene je Ekstra Vlada neviđeno živcirao. :x A još u kombinaciji sa kontakt programom (glasanje, šta li)...![]()
![]()
Pa dobro, mislila sam da se ovde priča samo o NS stanicama, ali kad ste već krenuli i šire, da ne zaboravim smirujući glas starog Vlade Jankovića - Džeta na 202. Godinama nisam propuštala hit dana. 8)
Glasanje, njegov glas, njegov nastup... :? valjda mi takav "smisao za humor" ne leži.nesons:Extra |Vlada je imao smisao za humor nevidjen , ne znam sta te je tu nerviralo osim glasanja ( na sta i ne obracam paznju ). Gde je sad taj lik ? znas li ?
storm cloud:Glasanje, njegov glas, njegov nastup... :? valjda mi takav "smisao za humor" ne leži.nesons:Extra |Vlada je imao smisao za humor nevidjen , ne znam sta te je tu nerviralo osim glasanja ( na sta i ne obracam paznju ). Gde je sad taj lik ? znas li ?![]()
Otkud znam gde je, kad je to još bilo... ima bar 7-8 godina.[/quo
Je*ote , ja sam plako od smeha![]()
Ima nas stvarno raznih !![]()
storm cloud:Glasanje, njegov glas, njegov nastup... :? valjda mi takav "smisao za humor" ne leži.nesons:Extra |Vlada je imao smisao za humor nevidjen , ne znam sta te je tu nerviralo osim glasanja ( na sta i ne obracam paznju ). Gde je sad taj lik ? znas li ?![]()
Otkud znam gde je, kad je to još bilo... ima bar 7-8 godina.
Radio Košava je postojala do one večeri kada su " bombarderi NATO alijanse izručili svoj smrtonosni tovar na zgradu CK SKJ na Novom Beogradu pre nego što ih je naša PVO naterala u panični beg "
)

storm cloud:Nesrećnim slučajem, juče mi se skala na radiju zatekne na frekvenciji Antene. Kad ono, ide reklama kako program te radio stanice možete slušati i na Internetu, a u pozadini se čuje pesma ovakvog refrena:
"Gospođo, gospođo, pa to nije fer
Gospođo, gospođo, volim vašu kćer."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dno.
P.S. Je l' može ovo da prođe kao MP3 predlog za danas? Ko ima pesmu, nek mi nareže, obavezno!![]()

Onda su ih nasi napali da oni nas na moru oderu za sve, pa sta im je tesko da plate to malo participacije? Izbila je opsta frka! Kao, jadni oni nemaju para, roditelji ne rade, i te fore! Ocigledno ih bas ne volimo! Ili ja gresim?
Maaajke ti!DOKONI UM:Tema o EPP rekalma me podstakla da Vam postavim neka pitanja :
Koju NS RADIO STANICU najcesce slusate ?
Zasto ?
Koja Vam je omiljena emisija na toj radio stanici ?
Ko Vam je omiljeni radio voditelj ?
Pamti li neko emisije "Bezobrazno zeleno" i "Otvoreno" ?

Uze mi rec iz usta jos kad moras da slusas:brico:ns radio stanice - tuga golema!
zasto bi MORAO da slusas?... imas bar jos 30 stanica u gradu... ima ih i profiPera_Zdera:Uze mi rec iz usta jos kad moras da slusas:brico:ns radio stanice - tuga golema!
"Kad cujem radio hita digne mi se...kosa na glavi"
Pa ti vidi tuge.
BTW za neupucene narodnjaci ortodoxni.

TheBoss:Pan, Pan+, Delta ponekad a kad mi se slusaju narodnjaci HIT i NS FOLK![]()