Novosti javljaju: "Blokaderi izvršili napad na policiju na Novom Beogradu"

primas li Gospoda naseg Isusa Hrista kao svoga spasitelja u srce svoje i priznajes li ga za Boga koji je dosao sa neba da nas ljude spase propasti ?

GyKLOLPWAAAOGrY.jpg

Šta ćeš kad ova bagra ode na smetlište, hoćeš i ti kao Stoyko da dižeš novu vlast u zvezde?

nijednu vlast nisam dizao u nebesa i prema svakoj sam bio kritican

ja cu da radim na spasenju svoje duse sasvim mi je svejedno ko vlada Srbijom

Izaci cu ko i do sad na izbore i glasati za opoziciju a da idem po ulicama da blejim i tucem se ne pada mi na pamet

Gledam sebe i svoju dusu a svi ostali neka rade kako misle jer Gospod Bog je dao svakom od nas slobodnu volju da radi kako misli

Sve nam jeste na slobodu al nam nije sve na spasenje.

treba obe strane da relaksiraju situaciju i da se vrati mir i stabilnost medju ljude

Pomiluj Gospodi i donesi ljudima smirenje

... сада када су свуда по мрежи видео докази о лажима 'помилуј' ....

слажем се

да наставимо у тону помирења

' иди и не греши '

prva stvar je da odbacis nasilje, da ne osudjujes i da dopustis da ti se u srce useli smirenje a to se dobija tako sto ides na liturgiju, postis, ispovedas, pricescujes se , ne osudjujes, dopustas Bogu da sudi svima i promisli bozijoj da nas vodi kroz zivot.
Ništa to ne vredi kad seješ mržnju non stop od jutra do mraka.

Mrzi Albanca, mrzi Hrvata, mrzi ovog što je pеder, mrzi onog što je Amerikanac, mrzi ovog što kritikuje Vučića, mrzi studenta što se bori za pravdu.... Pogledaj i sam, sve tvoje teme otvorene posle "400 kvadrata" su nekakvo sejanje mržnje. Bukvalno sve do poslednje.

I posle svega toga pričati o postu je prilično licemerno i komično.

Uzmi nekad za promenu pa otvori temu o ljubavi.

Neće biti tako posećena, ljudi žustrije reaguju na mržnju, ali eto, probaj sebi za dušu. Na primer "Zašto volim dobrog čoveka, bilo da je Hrvat ili Rus". Tako nešto, za vežbu. To ti je bolje nego post i pričest, pošto smo već videli da vera i duhovnost kod tebe slabo rade da te izvedu na put ljubavi i praštanja.

Ništa to ne vredi kad seješ mržnju non stop od jutra do mraka.

Mrzi Albanca, mrzi Hrvata, mrzi ovog što je pеder, mrzi onog što je Amerikanac, mrzi ovog što kritikuje Vučića, mrzi studenta što se bori za pravdu.... Pogledaj i sam, sve tvoje teme otvorene posle "400 kvadrata" su nekakvo sejanje mržnje. Bukvalno sve do poslednje.

I posle svega toga pričati o postu je prilično licemerno i komično.

Uzmi nekad za promenu pa otvori temu o ljubavi.

Neće biti tako posećena, ljudi žustrije reaguju na mržnju, ali eto, probaj sebi za dušu. Na primer "Zašto volim dobrog čoveka, bilo da je Hrvat ili Rus". Tako nešto, za vežbu. To ti je bolje nego post i pričest, pošto smo već videli da vera i duhovnost kod tebe slabo rade da te izvedu na put ljubavi i praštanja.

kritikujemo i ukazujmo na ono lose u nama

a lose je mrznja, zavist, pozivanje na nasilje

to je lose

i to kritikujem

smirenje trpljenje i poslusanje to nam treba

U poslednjih par meseci taj Demijurg ima naočare i izražene usne.

Verujes li ti u Isusa Hrista spasitelja naseg koji je dosao da sve gresnike spasi , od kojih sam prvi ja ?

Ako verujes znas da je on rekao sledece

Еванђеље по Матеју 7:1-2 SB-ERV​

»Не судите, да се не би судило вама. Јер, каквим судом судите, таквим ће се и вама судити; и каквом мером мерите, таквом ће се и вама мерити.

A ti brate moj ovde konstantno sudis i presudjujes ljudima .

Ne bi se menjao sa tobom nikad znas zbog toga. Dosta sam i ovako gresan.

Verujes li ti u Isusa Hrista spasitelja naseg koji je dosao da sve gresnike spasi , od kojih sam prvi ja ?

»Не судите, да се не би судило вама. Јер, каквим судом судите, таквим ће се и вама судити; и каквом мером мерите, таквом ће се и вама мерити.

Šta mu je? Da nisi išao u borovnice?

Te semitske mantre nemaju nikakve korene u narodima Balkana,nasi preci su se klanjali nekim drugim Bogovima.

Nisi mi odgovorila da li verujes u Isusa Hrista, da je spasistelj dusa ljudskih i da je dosao sve gresnike da spasi od kojih sam prvi ja ?

Ako verujes zasto pozivas na nasilje konstantno ?

Prepisujem ti sledecu terapiju

Ko se poslednji smeje najslađe se smeje:whistling:
Pitaj ih sutra da li ce da se smeju:tajna:
Zašto? Koju su sada podlost spremili?

kritikujemo i ukazujmo na ono lose u nama

a lose je mrznja, zavist, pozivanje na nasilje

to je lose

i to kritikujem

smirenje trpljenje i poslusanje to nam treba
Pa što ne otvoriš neku autorsku temu o smirenju strasti, pomirenju ćacija i đacija, popravljanju NEzavisnog sudstva, isteravanju RioTinta iz Srbije i jedinstvu srpskog naroda.... Čišćenju biračkih spisaka od pokojnika, poništavanju lažnih diploma raznim Tomama, Sinišama, Jorgovankama... To su neke univerzalno lepe stvari koje će svakog Srbina da obraduju, bilo da je Ćaci ili Đaci.

Unesi ljubav na ovo mesto.

Back