Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.311
Tebe Tihi kao da je lično Pofirije oblikovao u čovjeka!
primas li Gospoda naseg Isusa Hrista kao svoga spasitelja u srce svoje i priznajes li ga za Boga koji je dosao sa neba da nas ljude spase propasti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebe Tihi kao da je lično Pofirije oblikovao u čovjeka!
Gledao sam snimke iz BL kad sadašnjeg gradonačelnika obore i odnesu u maricu, ostale rasteraju ko ovce.Nisam to vidjela. Sasvim ok momci.
Druga je stvar ovdje. Svi su familija, kumovi, znanci... Manja sredina, pa mi se takav scenario čini nemogućim, ali ko zna!
Šta ćeš kad ova bagra ode na smetlište, hoćeš i ti kao Stoyko da dižeš novu vlast u zvezde?Novosti: "BLOKADERI IZVRŠILI TERORISTIČKI NAPAD NA POLICIJU NA NOVOM BEOGRADU!"
Jeziv trenutak napada pogledajte na priloženom video-snimku:
https://www.novosti.rs/vesti/politi...oristicki-napad-policiju-novom-beogradu-video
Osudimo nasilje
Neki blokaderi hoce reprizu majdana 2014 u Ukrajinj
To? Pa to je bila predstava za narodne mase.Gledao sam snimke iz BL kad sadašnjeg gradonačelnika obore i odnesu u maricu, ostale rasteraju ko ovce.
primas li Gospoda naseg Isusa Hrista kao svoga spasitelja u srce svoje i priznajes li ga za Boga koji je dosao sa neba da nas ljude spase propasti ?
Isus se pravi da te ne zna.
Šta ćeš kad ova bagra ode na smetlište, hoćeš i ti kao Stoyko da dižeš novu vlast u zvezde?
treba obe strane da relaksiraju situaciju i da se vrati mir i stabilnost medju ljude
Pomiluj Gospodi i donesi ljudima smirenje
Ništa to ne vredi kad seješ mržnju non stop od jutra do mraka.prva stvar je da odbacis nasilje, da ne osudjujes i da dopustis da ti se u srce useli smirenje a to se dobija tako sto ides na liturgiju, postis, ispovedas, pricescujes se , ne osudjujes, dopustas Bogu da sudi svima i promisli bozijoj da nas vodi kroz zivot.
Hau jes nou. Sa sve pendrecima preko leđa, onako kumovski ibrođački.To? Pa to je bila predstava za narodne mase.
Svaka hejterska tema donosi dodatno smirenje.
Mislila sam na to s Draškićem. Malim, zlim patuljkom. A što se tiče naroda, zapamtio je dobro, zato i nema glasova na izborima. Vidjećemo sljedeće izbore šta zbore.Hau jes nou. Sa sve pendrecima preko leđa, onako kumovski ibrođački.
Ništa to ne vredi kad seješ mržnju non stop od jutra do mraka.
Mrzi Albanca, mrzi Hrvata, mrzi ovog što je pеder, mrzi onog što je Amerikanac, mrzi ovog što kritikuje Vučića, mrzi studenta što se bori za pravdu.... Pogledaj i sam, sve tvoje teme otvorene posle "400 kvadrata" su nekakvo sejanje mržnje. Bukvalno sve do poslednje.
I posle svega toga pričati o postu je prilično licemerno i komično.
Uzmi nekad za promenu pa otvori temu o ljubavi.
Neće biti tako posećena, ljudi žustrije reaguju na mržnju, ali eto, probaj sebi za dušu. Na primer "Zašto volim dobrog čoveka, bilo da je Hrvat ili Rus". Tako nešto, za vežbu. To ti je bolje nego post i pričest, pošto smo već videli da vera i duhovnost kod tebe slabo rade da te izvedu na put ljubavi i praštanja.
Ne vredi vidim da pokušavaš normalno da komuniciras ali ne vredi džabe se trudiš.Sta bi ti brate da vadis oci bliznjem svom jer je Vucica i za SNS?
Ja sam protiv toga
Gospodi pomiluj!
Isto ovako bilo kad je sns dolazio na vlast. Vređenje, etikete, pretnje.da da a ovi blokaderosi samo danas otvorili 10 tema o građanskom ratu,vredjanjem neistomisljenika,pripremama za ovo večeras da bas lepo.
U poslednjih par meseci taj Demijurg ima naočare i izražene usne.ja samo sluzim jednog Gospoda Boga nasega .
Eto, videćeš. Narod ko narod.Mislila sam na to s Draškićem. Malim, zlim patuljkom. A što se tiče naroda, zapamtio je dobro, zato i nema glasova na izborima. Vidjećemo sljedeće izbore šta zbore.
Jest se i potrudio! Sve blokadere je razuvjerio.Ne vredi vidim da pokušavaš normalno da komuniciras ali ne vredi džabe se trudiš.
Tvoji zemljaci bi takve bacili u cumuranu i otišli na kafu negde![]()
U poslednjih par meseci taj Demijurg ima naočare i izražene usne.
Jest se i potrudio! Sve blokadere je razuvjerio.
Eno ih, grohotom se ,,smeju,,!![]()
![]()
Šta mu je? Da nisi išao u borovnice?Verujes li ti u Isusa Hrista spasitelja naseg koji je dosao da sve gresnike spasi , od kojih sam prvi ja ?
Ako verujes znas da je on rekao sledece
Еванђеље по Матеју 7:1-2 SB-ERV
»Не судите, да се не би судило вама. Јер, каквим судом судите, таквим ће се и вама судити; и каквом мером мерите, таквом ће се и вама мерити.
A ti brate moj ovde konstantno sudis i presudjujes ljudima .
Ne bi se menjao sa tobom nikad znas zbog toga. Dosta sam i ovako gresan.
Ko se poslednji smeje najslađe se smejeJest se i potrudio! Sve blokadere je razuvjerio.
Eno ih, grohotom se ,,smeju,,!![]()
![]()
Te semitske mantre nemaju nikakve korene u narodima Balkana,nasi preci su se klanjali nekim drugim Bogovima.Verujes li ti u Isusa Hrista spasitelja naseg koji je dosao da sve gresnike spasi , od kojih sam prvi ja ?
Ako verujes znas da je on rekao sledece
Еванђеље по Матеју 7:1-2 SB-ERV
»Не судите, да се не би судило вама. Јер, каквим судом судите, таквим ће се и вама судити; и каквом мером мерите, таквом ће се и вама мерити.
A ti brate moj ovde konstantno sudis i presudjujes ljudima .
Ne bi se menjao sa tobom nikad znas zbog toga. Dosta sam i ovako gresan.
Nisi mi odgovorila da li verujes u Isusa Hrista, da je spasistelj dusa ljudskih i da je dosao sve gresnike da spasi od kojih sam prvi ja ?
Ako verujes zasto pozivas na nasilje konstantno ?
Prepisujem ti sledecu terapiju
Zašto? Koju su sada podlost spremili?Ko se poslednji smeje najslađe se smeje
Pitaj ih sutra da li ce da se smeju![]()
Pa što ne otvoriš neku autorsku temu o smirenju strasti, pomirenju ćacija i đacija, popravljanju NEzavisnog sudstva, isteravanju RioTinta iz Srbije i jedinstvu srpskog naroda.... Čišćenju biračkih spisaka od pokojnika, poništavanju lažnih diploma raznim Tomama, Sinišama, Jorgovankama... To su neke univerzalno lepe stvari koje će svakog Srbina da obraduju, bilo da je Ćaci ili Đaci.kritikujemo i ukazujmo na ono lose u nama
a lose je mrznja, zavist, pozivanje na nasilje
to je lose
i to kritikujem
smirenje trpljenje i poslusanje to nam treba