Novosti javljaju: "Blokaderi izvršili napad na policiju na Novom Beogradu"

Ja ovde vidim da policija napada narod, a štiti kriminalce sa fantomkama.
Nigde u svetu nema ništa slično.
Daće Bog da ovom tvom Veleizdajniku, zločincu, lopini i ludaku što pre vidimo ledja.

ja sam gledao na snimku sa sajta novosti prenos direktan sa N1 televizije gde neki gradjani udaraju i gadjaju policajce cim stignu

Da naglasim N1 televizija prenosi kako blokaderi napadaju na policiju koja se pasivno brani stitovima i ne reaguje tj ne hapsi i ne batina izgrednike.

Више јавно тужилаштво: сва лица која су напала полицију биће процесуирана​

677z381_Tan2025-08-1321440131_2.jpg

(Фото Танјуг/М. Ђоковић)
Више јавно тужилаштво у Београду дало је налог полицији да идентификује сва лица која су вечерас напала припаднике полиције који су обезбеђивали непријављене скупове грађана на територији главног града.

Лица која су употребила силу према припадницима полиције биће процесуирана због кривичног дела насилничко понасање на спортској проредби или јавном скупи из члана 344а Кривичног законика.

Више јавно тужилаштво у Београду још једном понавља да насиље на улицама главног града не сме остати некажњено, а посебно не када се врши над органима који су задужени да обезбеђују јавно ред и мир.

ja sam gledao na snimku sa sajta novosti prenos direktan sa N1 televizije gde neki gradjani udaraju i gadjaju policajce cim stignu

Da naglasim N1 televizija prenosi kako blokaderi napadaju na policiju koja se pasivno brani stitovima i ne reaguje tj ne hapsi i ne batina izgrednike.
Čim stignu kažeš?!
Jesu neorganizovani! To se pripremi na vrijeme, donesu kamenice, petarde, jaja, šipke...

Samo vi i vaša N1 (isto gov.no kao i Veleizdajnikove gov.novizije) i dalje radite svoj posao.
Nećete još dugo.

Nju to ne dotiče ona samo pali masu sa bezbedne daljine:whistling:
Naravno da me se dotiče, i ne samo mene. Komentarišu svi u mome okruženju da je pretjerao.
Svaka čast policiji, veliki oslonac je građanima uvijek bila u nevolji. Bila.
Grozno je gledati propisno i dobro odjevene i snabdjevene policajce sa svim raspoloživim sredstvima kako nasrću na obične ljude, svoje sugrađane.

Back