UŽIVO Protesti u Srbiji: Napad na policiju i prostorije opštinskog odbora SNS-a u Ulici Džona Kenedija na Novom Beogradu

⚔️⚔️⚔️

Kao da je ipak malo potcenila protivnika…
55AB18EE-7249-43AB-B467-726F1BB00203.png

62520F0B-DE20-4C93-BB1B-BB8366973367.jpeg

Nzm, nego i on što ima dvoje dece sa dve takve…
Šta znam, luda glava...donja :rumenko: :D

Verovatno su mu ovakve provincijalke neki fetiš, čudna je ljudska priroda, a one po pravilu jurcaju alimentaciju i uvalu u gradsku gajbu.

Vidiš da brzo utekne i kad se spoplete O neku takvu.

Verovatno su mu ovakve provincijalke neki fetiš, čudna je ljudska priroda, a one po pravilu jurcaju alimentaciju i uvalu u gradsku gajbu.

Ništa od ženske solidarnosti? Ako te samo čuju feministkinje. :lol:

Možda je loš hebač pa ga ostave.

Vučić:Večeras će biti još više uhapšenih​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će večeras biti još više uhapšenih nego što je bilo juče i istakao da će pravna država morati da radi i da će nasilnici morati da odgovaraju i istovremeno pozvao građane na mir.
Šta je on - tužilac?

Ne znam ali one jure za njim, bacaju mu se pred noge, buše prezervative i vataju na stomak, a posle im djavo kriv.

Ne moraš od mene da ih braniš, i kad ih primetim predjem na drugu stranu ulice...zaista mi nisu nivo :D
Nivo nađe nivo ili svaka vreća nađe zakrpu... Zako i ove ženske, a i on.

Nivo nađe nivo ili svaka vreća nađe zakrpu... Zako i ove ženske, a i on.

Tačno, zato Nemanja brzo i utekne, blam ga pojede ali šteta je već učinjena.

Sada verovatno nijedna urbana devojka/žena i neće da ima posla sa njim kad vidi s kim je sve bio ali to je već njegov problem, veliki je dečko.

Ne bih baš rekao da bi ti u BG prošla teorija da rođena Beograđanka (BRE!) Katarina Odalović, pa još sa 20 godina života u CH može da bude nekakva “provincijalka”. Što se tiče njegovog skromnog porekla, on je ipak samo iz Kikinde, naturalizovan tamo i ukidaju mu se privilegije.

Not everybody is lucky enough to have been born into such favorable circumstances like the privileged few.

Poslednja izmena:
Tačno, zato Nemanja brzo i utekne, blam ga pojede ali šteta je već učinjena.

Sada verovatno nijedna urbana devojka/žena i neće da ima posla sa njim kad vidi s kim je sve bio ali to je već njegov problem, veliki je dečko.
Ma gde ćeš urbanije od ove dve, one iz BG-a, pa on je ipak samo iz nekakve Kikinde. :lol:

Valjda im se po tom osnovu praštaju i ideološki gresi?

Ne bih baš rekao da bi ti u BG prošla teorija da rođena Beograđanka (BRE!) Katarina Odalović, pa još sa 20 godina života u CH može da bude nekakva provincijalka. Što se tiče njegovog skromnog porekla, on je ipak samo iz Kikinde.

Not everybody is lucky enough to have been born into such favorable circumstances like the privileged few.

Ali ona to jeste, prilično primitivna provincijalka , veruj mi na reč, znam o čemu pričam i nepametna prilično :D
Možeš da se rodiš i u vozu za hu al te to ne čini Madjarem.

Back