Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.573
Hajde bosno salji tri cetiri divlja tvora da napravimo haos policiji u Bg....sa 4 tvora policija pada ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masa = nas 3-5.Nju to ne dotiče ona samo pali masu sa bezbedne daljine![]()
A koji je od ovih andrej vucic, ne znam, meni ukrali licnu , ali nisu ostavili milione ni firmu....Ozbiljno ne znam, nema ni jedan debele usne niti lici na siptara...
gadjanje i udaranje policajaca na duznosti je krivicno delo napada na sluzbeno lice za koje se izrice kazna zatvora od 1 do 5 godina
Pravo zboriš, gola budala od prvog do zadnjeg.To u normalnoj državi i treba i jeste da je tako. Kada se unormali država i građani će da prate zakone i propise. Do tada...tako je kako je!
Zdravi zubi? Lijepo. Čuvaj ih.kolega zdraviji sam nego sto ces ti ikada biti
mogu u zubima da te nosim
Policajci su krimosi koji puno gore stvari rade i zaslužuju svaki vid nasilja koji dožive. Samo mrtav pandur je dobar pandur. Čast jako malobrojnim i retkim izuzecima.
ja sam gledao na snimku sa sajta novosti prenos direktan sa N1 televizije gde neki gradjani udaraju i gadjaju policajce cim stignu
Da naglasim N1 televizija prenosi kako blokaderi napadaju na policiju koja se pasivno brani stitovima i ne reaguje tj ne hapsi i ne batina izgrednike.
Napad na državu, a povrijeđeni građani!DOGODIO SE JEZIVI NAPAD NA DRŽAVU Dačić: Mnogo je povređenih građana
V.N.
13. 08. 2025. u 22:48
MINISTAR unutrašnjih poslova Ivica Dačić obraća se ponovo večeras povodom divljanja blokadera širom Srbije.
![]()
Foto: Printskrin
- Dogodio se jezivi napad na državu. Na građane koji drugačije politički misle, na policiju. Mnogo je povređenih građana, šestorica povređenih policajaca. Blokaderi su napadali i građane i policiju bez ikakvog razloga - rekao je ministar policije.
Вућић ти обећао воћарски додатак јер ти пропала година па на Крсти ботујеш
Pa hajde ti malo kod Mile divljaj!To u normalnoj državi i treba i jeste da je tako. Kada se unormali država i građani će da prate zakone i propise. Do tada...tako je kako je!
JEZIV SNIMAK: Blokaderi u Novom Sadu ubijaju čoveka od batina - JEZIVO NASILJE BLOKADERSKIH ZVERI
В.Н.
13. 08. 2025. u 21:06
U NOVOM Sadu blokaderi su u Strazilovskoj ulici oborili čoveka i mučki ga prebijaju.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...veka-batina-jezivo-nasilje-blokaderskih-zveri
Nije isto. Iskreno nije. Kada vidim ovo dođe mi da Milu branim.Pa hajde ti malo kod Mile divljaj!
Novosti nisu novine nego režimski reklamni pamflet. Al' ajde, kako bi to mogao znati kad nije javio Tviter.ja prenosim vest u skladu sa pravilnikom - copy paste iz novina
Njih oko 200 batinaša krenuli su na narod,ali narod je uzvratio i ovog su sustigli,pandur ga odbranio...pa je pandur poceo da bije narod. Ima na Facebooku..Доказано сте лажови..Ко зна шта је и ко је на снимку
![]()
![]()
![]()
Sve ima svoje granice izdržljivosti i trpeljivosti.necu te vredjati kolega kao ti mene
otvori snimak sa N1 imas link pa vidi sam
naslov je malo mozda preteran, al je takav kakav jeste - napada na policiju od strane gradjana blokadera pojedinih je zaista bilo
Kasno si se sjetio!treba obe strane da relaksiraju situaciju i da se vrati mir i stabilnost medju ljude
Pomiluj Gospodi i donesi ljudima smirenje
Idi begajNovosti nisu novine nego režimski reklamni pamflet. Al' ajde, kako bi to mogao znati kad nije javio Tviter.
JEZIV SNIMAK: Blokaderi u Novom Sadu ubijaju čoveka od batina - JEZIVO NASILJE BLOKADERSKIH ZVERI
В.Н.
13. 08. 2025. u 21:06
U NOVOM Sadu blokaderi su u Strazilovskoj ulici oborili čoveka i mučki ga prebijaju.
![]()
https://www.novosti.rs/vesti/politi...veka-batina-jezivo-nasilje-blokaderskih-zveri
Kasno si se sjetio!