Novi zakon o bezbednosti saobracaja

hebiga zelenjak mozda za tebe jeste selo al je geografski prilichno u centru grada
verujem da je kod vas iz marinkove bare gde je u sushtini urbana dusha i telo bg-a sve lepo regulisano i nema guzvi

to sto imas tezgu na zelenjaku je lepo...docicemo da kupimo zelen i voce..z:Dz:Dz:D

kada popravis stop svetla na kamionchetu, i naucis da ne mozes da se parkiras u narodnog fronta da istovaris kelerabu u podne...nece ti ovaj novi zakon tesko pasti..z:D

ovaj zakon to nece regulisati nego napraviti samo josh vece sranje kao shto se vec vidi
onaj ko to ne vidi il je slep il je lud
voziti se u bg na bilo koju destinaciju zbog infrastrukture ostale na nivou 70-tih bila je katastrofa i pre ovog zakona a sad je faktichki nemoguce uraditi bilo shta u gradu

Ја све време говорим са позиције пешака, и као пешак бих заиста волела да се то регулише.

Ne razmisljam tako. Ko je kriv kambodza sto se prethodni zakon nije primenjivao? Koliko ljudi ti recimo poznajes koji nude mito policajcu? :) Toliko je jednostavno da jednostavnije ne moze biti.. sve dok 'mi' krsimo zakon i potplacujemo time im dajemo zeleno svetlo da i oni to rade. Postovati pravila i zakon, upoznati se koliko-toliko sa svojim pravima, i ne moze ti niko nista. Mora da je receno hiljadu puta najmanje samo ovde 'kakav narod, takva vlast', ja ne znam da li se ti slazes sa tim, ali ako vecina cuti, kuka, i dozvoljava da se radi sve sto im se radi... pa desavace se doveka. Mislim da je Mario dao primer skidanja tablica koje nisu bile ostecene. Sta li je taj policajac hteo pitam se? z:hm: Nego, ok, slikas tablice, izvolite skinite... zapises ime, broj znacke, ime nadredjenog... vidimo se pred sudijom. Nema veze, ne mora on isterati pravdu na sudu ali hiljadu, pet.. sto hiljada ljudi da urade isto, nece bas tako lako ici sledeci put. A ovako.. 'nemoj me dirati molim te... evo ti koja kinta' pa zajahace kao sto jacu i nece se skinuti sa kicme, ma kakav zakon se doneo. Nisam ja umisljeni optimista ali mora neko da krene da krci i taj put, a i otezavate zivot meni koja ne dajem mito pa zemlja da gori.. ako sam isterala svoje sa carinskom mafijom isteracu i sa obicnim saobracajcem no problemo. z:)

a sta se desava na ibarskoj magistrali recimo...??? koliko kilometara na ibarskoj magistrali ne moze policija da tretira da je naseljeno mesto...??? ko je dozvolio da se pored puta naseli toliko naroda i da sa puta ulazi u dvoriste...??? znaci li to da ko krene od BG do novog pazara treba da putuje ceo dan da bi ispostovao saobracajne propise...??? gde u evropi ima put rezervisan za motorna vozila-a da je 80% puta naseljeno mesto..???

a sta se desava na ibarskoj magistrali recimo...??? koliko kilometara na ibarskoj magistrali ne moze policija da tretira da je naseljeno mesto...??? ko je dozvolio da se pored puta naseli toliko naroda i da sa puta ulazi u dvoriste...??? znaci li to da ko krene od BG do novog pazara treba da putuje ceo dan da bi ispostovao saobracajne propise...??? gde u evropi ima put rezervisan za motorna vozila-a da je 80% puta naseljeno mesto..???

koshtunjavi obeco pa nije nish uradio zato je saobracaj los... samo velji dao da asfaltira oko chachqa

gde nadje bas ibarsku da trazis da se po njoj vitla 150 na sat???z:D

pa to je bre, crna rupa sveta a ne evrope...i 40 na sat je mnogo na ibarskoj ..kada naprave novi put, onda ces moci do tihog brzinom od 80 , bez problema...z:D

И не само на трамвајским шинама, већ и аутобуским станицама. Паркирају се бре и испред самог улаза у зграду а да не причам да се увек наџогере на прелазима, па кад прелазиш улицу мораш да заобилазиш кола да би се попео на тротоар, а пар пута их видех и на самом пешачком прелазу (наравно, и ту заграђен пролаз до тротоара).

А да не причам о оним случајевима кад је и пешацима и њима зелено а они се увек труде да прођу први. Па кад из једног правца ладно само заобићу "острво" и пређу у други правац, при том пресекавши оба пута пешаке. А тек пролазак на црвено! 'Ладно, као да други учесници саобраћаја не постоје.

Али, најупечатљивије ми је било кад сам, пре неколико година, била са ћером у парку где је нека лујка управо улазила у своја паркирана кола (у парку!), ћера и ја пролазимо тик иза ње, а она 'ладно креће уназад тј. на нас! Еееееј!!!! Да је изашла била би ишамарана, овако пошто се забарикадирала у колима, могла сам само да лупим руком по каросерији и шутнем ногом браник пар пута и одвалим пар сочних псовки.

Е све такве будале и треба најстрожије казнити.

Па кад научи правила понашања (прво) и да није сам на свету а све остало подређено њему (друго) - онда може да се врати на улицу у колима.

u redu...ali u uredjenim zemljama drzava obezbedi prvo uslove za sprovodjenje zakona pa tek donosi zakon,,,znaci kad se gradi stanbena zgrada predvidi se odredjeni broj parking mesta za stanare...pa se naprave javne garaze...pa se odredi dovoljan broj parking mesta...a neovako na divlje...sta preostaje coveku iz unutrasnjosti koji dodje u BG...??? da dodje pesice ili kako..?? ako ne poznaje dovoljno grad--a uz put nema dovoljno meta za parkiranje---sta da radi...??? da se parkira u obrenovcu ili lazarevcu pa da zove taksi....

100% ima bolja kola od tebe jer su njiova nova a nasa polovna.

Zar ja nisam na ignore:eek:

Koja bre nasha......mi smo u braku :dontunderstand:

:cepanje:

A u Srbiji nema novih kola....i to 100% :eek:,aman sta lupate ljudi :cepanje:

znam , znam...z:shock:

ajde , kazi , sta vozis?? z:D

Sta te boli kuratz?pa vec si rekao da znas......:think:......koji lik :cepanje:

Auto mi 2005 i nije domaci,to ti je sasvim dovoljno.

u redu...ali u uredjenim zemljama drzava obezbedi prvo uslove za sprovodjenje zakona pa tek donosi zakon,,,znaci kad se gradi stanbena zgrada predvidi se odredjeni broj parking mesta za stanare...pa se naprave javne garaze...pa se odredi dovoljan broj parking mesta...a neovako na divlje...sta preostaje coveku iz unutrasnjosti koji dodje u BG...??? da dodje pesice ili kako..?? ako ne poznaje dovoljno grad--a uz put nema dovoljno meta za parkiranje---sta da radi...??? da se parkira u obrenovcu ili lazarevcu pa da zove taksi....

da se parkira na slaviji, ima parking veliki..uvek ima mesta, i onda sedne na trolu ili bus , pa gde mu volja...siroko mu polje.

pa tako rade ljudi bre u londonu , a srpski ljakse , ako ne udje u prodavnicu kecom, nista nije uradio...ne daj boze da je prodao njusvi, pa kupio opela...onda ce i u lift sa njim

moraju navike da se menjaju..

Zar ja nisam na ignore:eek:

Koja bre nasha......mi smo u braku :dontunderstand:

:cepanje:

A u Srbiji nema novih kola....i to 100% :eek:,aman sta lupate ljudi :cepanje:

Sta te boli kuratz?pa vec si rekao da znas......:think:......koji lik :cepanje:

Auto mi 2005 i nije domaci,to ti je sasvim dovoljno.

pa ja znam da je krshina neopevana...i da si ga kupio polovnog, ali ostali ne znaju , sto li se toliko qrchis krshinom??z:Dz:Dz:D

tebe i onako ne kaci zakon, batice...i da hoces , ne vuce preko 40 z:Dz:Dz:D

Back