Novi popisi stanovnistva 2011. godine (CG, HR, BiH, Kosovo) - vase procene?

Kakva je to nacija koju svi politicari i intelektualci moraju podsecati da su Bosnjaci? Bakir je u vise narvata pozivao svoje ovcice da se izjasne Bosnjacima! Strasno! Takvu manipulaciju i tendenciozan govor ne bi trebalo dozvoliti nikome!

To je ona nacija kojoj su tvoji preci zabranjivali gotovo stotinu godina da se izjasne Bosnjaci.

- - - - - - - - - -

Bezobrazan si.U prethodnoj poruci si izneo i reone u kojima je vršen popis. Poslao sam email Republičkom zavodu za statistiku sa molbom da istraže otkud tebi ti podaci, ko od popisivača krši zakon i kakvoj agendi to sve služi.

Neka si. :) S tim sto nije samo jedan popisivac u tom dijelu grada, PISMENI.

Jah, REPUBLICKOM zavodu. :hahaha:

Pogrijesio si. I jedno sam i drugo. Eto, za tvoju informaciju.

Ako hoces, mogu jos reci mnogo sto sta sto se tice i Bratunca ? Ali i Vlasenice kao i opcine Zvornika. ;)

Čekaj malo, pusti ti Vlasenicu i Zvornik. Kako jedan čovjek može biti i mujezin i odža? Da nije zbog inflacije džamijama u federalnom dijelu pa nema dovoljno ljudstva? :)

Čekaj malo, pusti ti Vlasenicu i Zvornik. Kako jedan čovjek može biti i mujezin i odža? Da nije zbog inflacije džamijama u federalnom dijelu pa nema dovoljno ljudstva? :)

Ja sam s podrucja manjeg bh entiteta, a ne nekakve pederacije. A kako da ne moze biti se i hodza i mujezin ? Pa moze, to uopce nije problem prema serijatsko-pravnim pravilima u islamu. Nekad sam imam, tj., predvodim ljude u molitvi, a nekad sam mujezin, tj., pozivam na molitvu preko razglasnika koji su okaceni na munare.

;-)

To je ona nacija kojoj su tvoji preci zabranjivali gotovo stotinu godina da se izjasne Bosnjaci.

- - - - - - - - - -

Забрањивали? Па ви сте тај термин измислили 1993. нико никоме није ништа забрањивао.

Забрањивали? Па ви сте тај термин измислили 1993. нико никоме није ништа забрањивао.

Dobro, hajde sto ne poznajes historijske cinjenice o Bosnjacima iz bosnjackih i drugih stranih historijskih djela/dokumenata, ali sto, bolan bolan, ne poznajes ni svoju sopstvenu historiju, srpsku ?

Manipulises s podacima i obavijestima ponovo.

1. Nisam spomenuo Bosnjakinju iz Srebrenice jer se to ovdje jednom navelo, mislim da si to ti navodila, nisam siguran. Zasto bi to ponavljao !? Uostalom u Srebrenici je pocinjen genocid, mnoge majke i nemaju kuca tj., nisu im obnovljene a imaju namjeru se vratiti, ako vec o tome govorimo, a kakav je izgovor prelaziti drzavnu granicu i popisivati ljude koji za stalno zive u B. Basti, drugoj drzavi, a i sam popisivac je stalni stanovnik druge drzave, tj., Srbije. Kad se prijavljivao da bude popisivac, sta je stavio gdje mu je prebivaliste ? Srebrenica, tj., BiH ili B. Basta tj., Srbija ? I zbog ovoga ce odgovarati zato je i pokrenut krivican postupak.

2. Ponavljanje u pet krugova u Srebrenici nije zbog Bosnjakinje koja je ispunila popisnice za dvije starije zene. Ponovo manipulises i govoris neistine bez ijednog validnog dokaza.

3. Da spomenem onoga sto u Janji ima 27 djece ? Pa zar vjerujes u takve gluposti entitetskog zavoda odnosno nekog idiota popisivaca ?! Zar je neko normalan da popise 27 djece, a kao prvo odakle nekome u BiH toliko djece, osim ako nije Rom sa svim postovanjem prema toj populaciji !?? uostalom, ako je i prijavio 27 djece, pa zna se da li to moze ili pak ne, jer moraju biti dokazi kad je koje dijete rodjeno i gdje, imali maticni broj, itd. No, ovo navodis jer medije poput Srne i ostalih zvijeri ( medija ) koje drze iskljucivo Srbi samo traze ovakve slucajeve koje provale srpski popisivaci, a to upravo i rade kako bi se sakrilo ono sto se radi prema bosnjackoj populaciji, evo npr. u Kozluku, opcina Zvornik. Srpski popisivaci ispunjavaju popisnice, obrasce P-1 obicnom brisivom olovkom za Srbe a onda ZAJEDNO sa instruktorima prepravljaju i upisuju ljude koji su prije 20 i kusur godina rodjeni ili zivjeli na tom podrucju, a danas za STALNO su nastanjeni u Srbiji, dok u isto vrijeme u istom naselju od istih popisivaca ( srpski ) u bosnjackim kucama odbijaju da popisu ljude koji su na privremenom radu negdje u inozemstvu.

4. Data je instrukcija da se ama bas niko ko zivi u inozemstvu duze od godinu dana ne moze popisati u BiH ? Instrukcija je data KAD i jos vaznije od toga jeste od KOGA je ta instrukcija ?! Instrukcija je protiv zakonita jer Zakon o popisu stanovnistva u BiH 2013 godine jasno kaze da svi koji se nadju na adresi se mogu popisati i da se oni koji nisu duze od godinu dana mogu upisati od svojih roditelja ili onih koji ih zastupaju u domacinstvu, s druge strane, oni koji duze borave od godinu dana van domovine, i ONI SE POPISUJU, s tim sto ce prilikom obrade oni biti izbaceni iz stalnog prisutnog stanovnistva. Dakle, zakon je u potpunosti jasan, a sad mi reci da ga ne krse oni koji odbijaju u POTPUNOSTI da popisu ljude bili oni manje ili vise od 12 mjeseci van domovine!!

Ponavljam, popisivac po zakonu NEMA pravo da se raspravlja sa domacinom kojeg popisuje vec upisuje ono sto mu se kaze, a ako je neko van zemlje vise od 12 mjeseci popisivac a ni instruktor pa ni entitetski zavod a ni drzavni NEMAJU pravo davati instrukcije da se takvi ne mogu popisati jer su duze od godinu dana van zemlje. Oni se imaju/moraju popisati a onda prilikom obrade uvrstavaju u ljude koji su u inozemstvu. Ko ima pravo to da odlucuje gdje i u kojoj kuci neko boravi ovoliko ili onoliko mjeseci ?! Pa nije ovo Juzno-africka republika ili danasnja Bjelorusija.

Ps. "Dakle niko ne samo Bosnjaci kako se to iskrivljeno pokusava pokazati" - a ozbiljno ? Zbog cega se onda popisuju Srbi koji zive u Srbiji ? Zbog cega se pozivaju, pa cak i na ovoj temi i na ovoj stranici da svi koji su porijeklom iz BiH a zive u Srbiji da se prijave na popis i tako udju u stalni broj stanovnika ? Zbog cega cak vlada manjeg bh entiteta radi planski s udruzenjima i medijama u Srbiji prvenstveno Beogradu da se alarmira sto vise Srba iz Srbije za upis na podrucju Srebrenice, Bratunca, Zvornika i Brckog ? I opcenito Podrinja. Licemjerstvo se lahko otkrije.

No, vidim nisi se sjetila ovo postirati:

Pismo ogorčenog popisivača iz Brčkog: Ponuđen mi je novac da ispunim što više obrazaca sa izjašnjenjem kao Srbin:

http://www.bh-index.com/pismo-ogorc...da-ispunim-sto-vise-obrazaca-sa-izjasnjenjem/

- - - - - - - - - -

To se mora dogoditi jer je to jedan te isti narod. U Ustavu je samo zamijenjen naziv jednog te istog naroda, tako da samo sifriranje i davanje dupli sifri za Bosnjake i Muslimane od strane agencije za statistikiu BiH na celu s Zdenkom Milinovicem je prekrsila Ustav i najmanje 2 zakona po ovom pitanju. Tako da ce na kraju ipak se morati to rijesiti i spojiti jer Bosnjaci ili Muslimani su jedni te isti narod.

Za početak ja sam muško ne žensko :D E hajmo sad redom.
1) Da ja sam pomenu tu Bošnjakinju. Ti se to elegantno zaobišao. Zašto pa ne ide ti u korist. U Srebrenici već godinama dovlačite džakove glasova da bi opstali na vlasti. Zašto za npr razliku od Zvornika ili Janje niste ništa uradili na povratku ljudi? Jesu li i zato krivi Srbi ili oni koji u ogromnu pomoć strpali sebi u džepove.
2) Nisam ni rekao da se popis ponavlja samo zbog te cure. Rekao sam između ostalog. Jeste drugi razlog je nošenje materijala u Srbiju. Samo i popisivače i instruktore je birala lokalna popisna komisija. U njoj sjede i Bošnjaci,formirao je načelnik koji je gle čuda Bošnjak. Što nisu pazili koga i kako biraju. Dakle za tako krupne nepravilnosti još kako postoji odgovornost lokalne popisne komisije pa i Bošnjaka u njoj. Naravno to nigdje neće napisati jer vam ne ide u prilog.
3) Tvoj i problem Bošnjaka jeste to što ni evo 18 godina poslije rata ne možete da se okanete ratne retorike i priče o nekakvoj agresiji. Jeste li tužili Srbiju za nekakvu agresiju? Jeste! Šta je bilo? Izgubili! Dakle presuđeno agresije nema! A taj termin malo malo u federalnim medijima. Dakle više vjerujem zvjerima kao što su RTRS,BN,SRNA i sl nego npr FTV ili FENA.
4) Tačno niko nema pravo da se raspravlja. Zakon i jeste napravljen nakaradno da popisivači ne bi mogli imati uvid u pravo stanje. Ko može dati takvu instrukciju? Može država,EU i statistički zavodi koji su je i dali. Jasno je rečeno prisutne se popisuju. A osobe koje su preko godinu dana nastanjene van BiH se popisuju preko interneta. Jasno i glasno. Realno čovjek koji 20 godina živi van BiH i ovde dođe jednom ili dva puta godišnje na po par dana nije stanovnik BiH. Nebitno koje je on nacije i zašto živi van BiH. Podatke može dati samo punoljetni član porodice. Ako sin ili ćerka imaju svoje porodice i kuću pa makar i u istom dvorištu gdje i roditelji oni nisu članovi njihovog domaćinstva. Pokušaj obmanuti državu kao što je Austrija ili Njemačka pa ćeš vidjeti da li država ima pravo da određuje da li tu živiš i koliko dugo :per: Na kraju vi ste krivi što ne znate hoćete li da ste Bošnjaci,Bosanci,muslimani ili nešto četvrto. I za to ne krivite Srbe. Evo ja sam u Zvorniku,svaki dan šetam gradom i tvrdim da uopšte nema povećanog broja auta sa tablicama gradova u Srbiji. A za ovo pismo ogorčenog popisivača ako ima dokaz za što što priča nek smjene tu ženu i ponove popis nemam ništa protiv.

Ma to bih i ja volio da znam, ali ne mogu da dodjem do tog podatka.

I popisivaci se boje da otkriju sve detalje, jer onda ce ih pronaci i kazniti...

Nastaviš li ovako ja ću zvati i BL i SA i prijavitio šta se dešava. Radi se o klasičnoj zlouptrebi podataka. I to u ovom slučaju Bošnjaka. Pa kad se utvrdi ko ti dsje podatke neka odgovara. Kao i ti jer ili kršiš izjavu o povjerljivosti podataka ili neovlašćeno dobivaš podatke. Obrni okreni kršiš direktno zakon.

Ма дај човјече... Опусти се.
Могу они до сутра да фризирају податке, све је јасно.
Не би радили ни ово што раде да им Запад не дозвољава.
Ничија не гори до зоре...
Још да хоће да признају да им је једини мотив кеш, колица и лаганица...
Лажу само себе, ма н то више не могу...

- - - - - - - - - -

Slabo smo zabranjivali. E da, zaboravio si da pomenes 200 god genocidnog delovanja!:hahaha: Od Savojskog pa na ovamo, doziveli ste 11 genocida!:hahaha:

Poslednja izmena:
Ма дај човјече... Опусти се.
Могу они до сутра да фризирају податке, све је јасно.
Не би радили ни ово што раде да им Запад не дозвољава.
Ничија не гори до зоре...
Још да хоће да признају да им је једини мотив кеш, колица и лаганица...
Лажу само себе, ма н то више не могу...
Znam ja to. Ali mi smeta kad priča o zlupotrebama a vidi šta on radi. Koja dvoličnost.

Само ћу једно рећи - српске власти у Српској нису урадиле готово ништа да се број Срба повећа у Српској од оног реалног броја, али су зато итекако контролисале масовно манипулисање са бошњачким живљем!!!
Ништа ја немам против бошњачких повратника, али се не може пописивати и онај који у току 365 дана проведе 15 дана у Српској. Дакле сви ти који су бубали цифре и при томе измишљали о својим унуцима, рођацима су појели вного.
Срби остају свугдје већински народ, у свим општинама Републике Српске. А укупан број Срба у РС се креће између 83% и 87%.

Само ћу једно рећи - српске власти у Српској нису урадиле готово ништа да се број Срба повећа у Српској од оног реалног броја, али су зато итекако контролисале масовно манипулисање са бошњачким живљем!!!
Ништа ја немам против бошњачких повратника, али се не може пописивати и онај који у току 365 дана проведе 15 дана у Српској. Дакле сви ти који су бубали цифре и при томе измишљали о својим унуцима, рођацима су појели вного.
Срби остају свугдје већински народ, у свим општинама Републике Српске. А укупан број Срба у РС се креће између 83% и 87%.

Tako i treba! Nemojte da lazete i varate, ali isto tako sprecite druge da cine pomenuto!

Procjene broja stanovnika u BH po popisu 2013.g.
file.php

file.php

file.php

Tako i treba! Nemojte da lazete i varate, ali isto tako sprecite druge da cine pomenuto!

Наравно, од лагања немамо ништа,а покушава се исто учинити што се учинило 91е на попису. И тада се пописивао и курта и мурта и зато је однос био какав је био. Иако ни тада у Бих није живјело ни приближно људи колико је био крајњи резултата. Зна се коме је и за шта послужио попис 91е, е исто то сада неки желе урадити од овог. Не би ме чудило да у Федерацији буде 2,5 пута више људи него у РС, управо због удуплавања, а у РС ће многа манипулативна увећавања ићи на провјеру, иначе ће РС попис прогласити неважећим.

Још једном апел свима онима који имају родбину, дјецу, родитеље, кућу, стан или земљу, а живе у Србији да искористе своје право и да се попишу у Републици Српској, тиме умногоме помажете да Република Српска крене напријед.

Наравно, од лагања немамо ништа,а покушава се исто учинити што се учинило 91е на попису. И тада се пописивао и курта и мурта и зато је однос био какав је био. Иако ни тада у Бих није живјело ни приближно људи колико је био крајњи резултата. Зна се коме је и за шта послужио попис 91е, е исто то сада неки желе урадити од овог. Не би ме чудило да у Федерацији буде 2,5 пута више људи него у РС, управо због удуплавања, а у РС ће многа манипулативна увећавања ићи на провјеру, иначе ће РС попис прогласити неважећим.

Још једном апел свима онима који имају родбину, дјецу, родитеље, кућу, стан или земљу, а живе у Србији да искористе своје право и да се попишу у Републици Српској, тиме умногоме помажете да Република Српска крене напријед.

Tako je najmiliji brate preko Drine! Arapske varalice su spremne na sve, vi to najbolje znate.

Poslednja izmena:

Molim te da li zas nesto o tome da bogati arapi,muslimani kupuju cela srpska sela u Federaciji. U pitanju je okolina Olova. Da li si cuo za tako nesto?

Hantalaš, valjda nisi toliko glup da ne vidiš da se radio o geografskim pojmovima. Ili po tebi postoje dalmatinci, slavonci i khm crnogorci kao poseban etnos? To isto piše i u Matici srpskoj samo što nisi stavio i 58. stranu. Imaš na scribdu sve, ako znaš šta je scribd? I to sve se spominje kao slovenosrpsko koljeno? Jel' možeš taj dio da pročitaš, ili da ti dadnem brz kurs ćirilice?

Ovo je zalosno. Odgovorim varalici odnosno djavolcicu i jos nekima ovdje, dodjem sutradan na forum i pronadjem NISTA od onoga sto sam pisao. Zaista ne znam ko ovo radi. Zasto radi mi je poznato, ali ko....

Iznio sam par najnovije vijesti o popisu u BiH i malverzaciji po pitanju svega toga, sve mi je izbrisano. Dakle, ne prozivam imenom jer ne znam, samo ako se vec brise, nije fer da se brisu moji odgovori, a ostavljaju drugi koji me citiraju... jer su eto druge nacije.

Ovo je zalosno. Odgovorim varalici odnosno djavolcicu i jos nekima ovdje, dodjem sutradan na forum i pronadjem NISTA od onoga sto sam pisao. Zaista ne znam ko ovo radi. Zasto radi mi je poznato, ali ko....

Iznio sam par najnovije vijesti o popisu u BiH i malverzaciji po pitanju svega toga, sve mi je izbrisano. Dakle, ne prozivam imenom jer ne znam, samo ako se vec brise, nije fer da se brisu moji odgovori, a ostavljaju drugi koji me citiraju... jer su eto druge nacije.
Ako ko pravi malverzacije to su Muslimani. Srbima je u interesu da vide kakav genecod i etničko čišćenje je provedeno na teritoriji pod kontrolom Muslimana.

Ako ko pravi malverzacije to su Muslimani. Srbima je u interesu da vide kakav genecod i etničko čišćenje je provedeno na teritoriji pod kontrolom Muslimana.

Po popisu iz 1991 Srba na teritoriji danasnje federacije je bilo 478 135 danas ih nema vise od 40 000 ,muslimani i hrvati u fedraciji su pocinjeli strasan genocid i etnicko ciscenje

Back