Novi grb Srbije

KOJI JE GRB BOLJI

• Ukupno glasova
    189
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro je to što je ceo "cirkus" oko grba poveren g.Markoviću, na čije je LIČNO insistiranje i angažovanje i ponovo AKTIVIRANA radna grupa koju je još 2001. formirao Batić i koja je predložila rešenje koje je usvojeno 2004-te... Da nije bilo njaga, ko zna kakav bi grb sada imali... demokrate bi verovatno smislile neki više eUropski.... :D

Донекле си у праву за Марковића, али требамо да јавно, јасно и гласно кажемо шта мислимо по том питању, да то упутимо његовом министарству и другим надлежним државним институцијама, па да му дамо своју подршку ЗА ОЧУВАЊЕ ГРУЈИЋЕВОГ ЕМБЛАЗОНА!!!

Ја да се извињавам за нешто што нисам урадио нећу, па макар се ја и ти морали наћи на двобоју, да решимо то питање. А, оно за ћирилицу за стварно низак ударац, јер сам само хтео да се изразим на енглеском лаб_ману, јер знам да течно говори тај језик, а ја се ипак нешто боље и лакше изражавам на њему. Волео бих да знам како би ти (или било ко други овде) причао, читао и писао српски, да си провео све формативне године у иностранству.

немој да си скроман, ти се савршено изражаваш на српском.. посебно кад клевећеш и претиш.
јавно изречена реч, потписана именом и академском титулом носи одговорност.. одговорност од које ти не можеш побећи, иако сад покушаваш. али ја ти не дам.

Хајде, бре, Статлеру, уради то. Прихвати да водиш ту акцију, да напишеш то писмо и да координираш даље напоре по том питању. Учини то, а ја стварно никакве везе с' тим нећу имати. Да ли може тако?

немој да си скроман, ти се савршено изражаваш на српском.. посебно кад клевећеш и претиш.
јавно изречена реч, потписана именом и академском титулом носи одговорност.. одговорност од које ти не можеш побећи, иако сад покушаваш. али ја ти не дам.

То је могао написати било ко под милим Богом. То није мој "потпис"!!! То је неко написао "Марко Маљковић"!!! То није физички потпис!!!

Хајде, бре, Статлеру, уради то. Прихвати да водиш ту акцију, да напишеш то писмо и да координираш даље напоре по том питању. Учини то, а ја стварно никакве везе с' тим нећу имати. Да ли може тако?

прво да чујем твоје јавно извињење Грујићу. клеветао си човека, а државном грбу нанео огромну штету- време је да се искупиш.

Хвала. Трудим се.
Ја не претим (КОМЕ, КАД???). Ја не клевећем.
Него да те ја питам нешто: ДА ЛИ ТИ УОПШТЕ ИМАШ НАМЕРУ ДА НЕШТО КОНКРЕТНО УРАДИШ ПО ПИТАЊУ ЗАШТИТЕ ГРУЈИЋЕВОГ ЕМБЛАЗОНА, ИЛИ СИ САМО ОВДЕ ДА МЕНЕ ЗАЈЕБАВАШ?

То је могао написати било ко под милим Богом. То није мој "потпис"!!! То је неко написао "Марко Маљковић"!!! То није физички потпис!!!

не лажи! сви знамо да си то био ти. али сад измичеш.. као Ричард III- ''коња, коња, краљевство за коња!'' извини се!

Хвала. Трудим се.
Него да те ја питам нешто: ДА ЛИ ТИ УОПШТЕ ИМАШ НАМЕРУ ДА НЕШТО КОНКРЕТНО УРАДИШ ПО ПИТАЊУ ЗАШТИТЕ ГРУЈИЋЕВОГ ЕМБЛАЗОНА, ИЛИ СИ САМО ОВДЕ ДА МЕНЕ ЗАЈЕБАВАШ?

мислио си да ће све што си писао и претио остати незапажено, е па преварио си се. Грујић је због таквих као ти отишао са форума, сад му се извини.

прво да чујем твоје јавно извињење Грујићу. клеветао си човека, а државном грбу нанео огромну штету- време је да се искупиш.

Ја то нисам написао. То је прво.
Ја сам прочитао све што је писало на сајту Б92 о грбу (ти си ми послао линкове преко приватне поруке).
Гомила људи је писала све и свашта против грба, а и против Грујића лично.
Неки су се представљали као историчари. Барем један од њих се потписао пуним именом и презименом (и не мислим на лажног "Марка Маљковића", него неког другог).
Да ли су ти људи сви нанели штету српском грбу?
Колико људи пише свакакве глупости (са или без потписа) на форумима и сајтовима? Да ли то ико схвата озбиљно?
БАШ ЗАТО ШТО НИКО НЕ УЗИМА ОВЕ ФОРУМЕ ЗА ОЗБИЉНО, ЈА ПРЕДЛАЖЕМ ДА ТИ ПОКРЕНЕШ И ВОДИШ ЈАВНУ АКЦИЈУ ЗА ОЧУВАЊЕ ГРУЈИЋЕВОГ ЕМБЛАЗОНА.
Да ли прихваташ?

а чиме си претио? претио си судовима домаћим и страним, претио си да ћеш о томе обавестити међународне организације и јеврејске заједнице у иностранству, да ћеш направити скандал ако се уредба не укине.

а чиме си претио? претио си судовима домаћим и страним, претио си да ћеш о томе обавестити међународне организације и јеврејске заједнице у иностранству, да ћеш направити скандал ако се уредба не укине.

Ја сам прочитао све што је писало на сајту Б92 о грбу (ти си ми послао линкове преко приватне поруке).
Неки су се представљали као историчари. Барем један од њих се потписао пуним именом и презименом (и не мислим на лажног "Марка Маљковића", него неког другог).
Колико људи пише свакакве глупости (са или без потписа) на форумима и сајтовима? Да ли то ико схвата озбиљно?
БАШ ЗАТО ШТО НИКО НЕ УЗИМА ОВЕ ФОРУМЕ ЗА ОЗБИЉНО, ЈА ПРЕДЛАЖЕМ ДА ТИ ПОКРЕНЕШ И ВОДИШ ЈАВНУ АКЦИЈУ ЗА ОЧУВАЊЕ ГРУЈИЋЕВОГ ЕМБЛАЗОНА.
Да ли прихваташ?

мислио си да ће све што си писао и претио остати незапажено, е па преварио си се. Грујић је због таквих као ти отишао са форума, сад му се извини.

Да ли прихваташ?

Због мене је Грујић отишао са форума?! Да ли си ти сиш'о с' ума?!

Да ли прихваташ?

Маркоме, повуци се са форума...доста си се избламирао...знам ја да није лако прогутати оно што си писао и претио...
Што се мене тиче, тј. увреда упућених мени, нека ти је Богом просто, нисам злопамтило и лако опраштам људима...

Маркоме, повуци се са форума...доста си се избламирао...знам ја да није лако прогутати оно што си писао и претио...
Што се мене тиче, тј. увреда упућених мени, нека ти је Богом просто, нисам злопамтило и лако опраштам људима...

Ја ћу одмах отићи, КАД НЕКО ДРУГИ ПРИХВАТИ ОДГОВОРНОСТ ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ОВЕ ЈАВНЕ АКЦИЈЕ ЗА ОЧУВАЊЕ ГРУЈИЋЕВОГ ЕМБЛАЗОНА.
Хвала што си прихватио моје извињење.

Хвала. Трудим се.

Markome, batali više... vidiš da nam se "STRUČNJAK" malo uplašio da li će umeti valjano da odradi to, pa samo smišlja neke izgovore... a to mu kao "struka"... I da se izviniš, čisto sumnjam da bi to je-be-no pismo napisao... NAPIŠI ti nešto, pa da krenemo već jednom...

Markome, batali više... vidiš da nam se "STRUČNJAK" malo uplašio da li će umeti valjano da odradi to, pa samo smišlja neke izgovore... a to mu kao "struka"... I da se izviniš, čisto sumnjam da bi to je-be-no pismo napisao... NAPIŠI ti nešto, pa da krenemo već jednom...

клинац, теби је баш стало да добијеш по носу? једном сам те поштедео, баш због тога што си припадник мањине. иначе да си Србин, прошао би као марком. имај то на уму.

Да ли прихваташ?

да ли ти, бедниче, знаш да те Грујић може тужити за клевете и претње.. и да бих му ја врло радо, и бесплатно саставио тужбу и покренуо кривични поступак.

да ли ти, бедниче, знаш да те Грујић може тужити за клевете и претње.. и да бих му ја врло радо, и бесплатно саставио тужбу и покренуо кривични поступак.

Нека ме он слободно тужи. Нема никаквих проблема. Ако је му је стало до тога да ме тужи за нешто што је написао ко зна ко на неком сајту, може слободно. Ја бих могао тебе теоретски да тужим што ме називаш бедником, пацовом, мисеријом, итд. То су тешке увреде за које бих те сигурно могао тужити. Знаш кад ћу то урадити? Никад, а можда ни тад, јер само хоћу да ти преузмеш ту јавну акцију за очување Грујићевог емблазона. Ти можеш да ме називаш како год хоћеш, само те молим да урадиш ово за очување Грујићевог емблазона. Молим те.

То му јесте струка, Лима, и он би сигурно то могао да уради. Он је више него квалификован за то. Он би могао и ту целу акцију да организује и координира. Ја не сумњам у његове способности. Он то не би никад урадио ако сам ја ту, а неки други би мислили да ја то радим из неког личног интереса. Зато мене неће ни бити ту. Али, зато хоћу да он то уради. Знам да може. Знам да жели, него је проблем што хоће мени сада да тера неки инат, а то не помаже никоме.

hahaha... koji budak... ajd STRUČNJAČE, jedva čekam...

Немојте сад и вас двојица да се свађате. Сви смо ми на истој страни. Ја знам да ја сметам некима овде, али ја нећу бити проблем. Мене неће бити овде, нити игде. Ја нећу учествовати у овоме више. Само вас све молим да ви то урадите. Ово нема везе самном, него са очувањем Грујићевог емблазона.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back