Novi grb Srbije

KOJI JE GRB BOLJI

• Ukupno glasova
    189
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne budi naivan...Danas piše jedno, sutra drugo, a misli treće....Hoćeš li ti da budeš sredstvo preko koga će on svoju " kanadsku diplomu" konačno pretočiti u neko konkretno radno mesto....Sa pljuvanjem na B92 se nije ovajdio....Sada bi da proba ovako... Malo levo, pa desno...pa gde upali...
Схватам ја то, али је мени "ни из џепа ни у џеп", а он је једини вољан (можда и превише :lol:) да састави тај апел.

1) Био је текст, али си изменио. Или то, или ме очи и краткотрајно памћење варају, али млад сам још за то :)

2) Много битније, мислим да без обзира на то ко се за шта раније залагао, ко је кога слагао, ко је коме претио, и тако даље; треба да се окупимо око заједничког циља (ако нам свима овде јесте заједнички), а то је апелација у корист решења из 2010.

KONAČNO NEKO RAZUMAN! !!!

ЗАШТО СУ СВИ КОЈИ ХОЋЕ ДА ОДБРАНЕ ТАЈ ЕМБЛАЗОН ТОЛИКО ПРОТИВ ДА СЕ ПРЕУЗМЕ АКЦИЈА СА ТИМ ЦИЉЕМ? ВЕЋ САМ РЕКАО ДА ЈА НЕ МОРАМ ДА УОПШТЕ УЧЕСТВУЈЕМ У ТОЈ АКЦИЈИ. У ЧЕМУ ЈЕ САДА ПРОБЛЕМ???

ti koji si pljuvao Grujića ne možeš niti imaš moralno pravo da ga braniš pre nego što se javno izviniš za ono što si pisao i pljuvao na sajtu B92....A što se tiče sastavljanja formalnog zahteva grupe građana sa Krstarice (za šta ja ne vidim potrebu, jer su naši stavovi čitani i diskutuje se naveliko o njima..;) ), predložio bih Statlera i isključivo Statlera (struka, iskustvo i moralni integritet mu idu na ruku)...:cool:
Kažem još jednom: sve se vidi i sve se zna....:cool:

Схватам ја то, али је мени "ни из џепа ни у џеп", а он је једини вољан (можда и превише :lol:) да састави тај апел.

Ја га не морам саставити. Ево, обећавам да нећу. Нека га састави било ко на планети. Ја не морам ни да га потпишем. Нигде под милим Богом се ја нећу ту појавити, да случајно неко не помисли да ја имам икакве користи од тога! Ни трага од мене неће бити! САМО НЕКА НЕКО ТО УРАДИ!!! Да ли може тако???

ti koji si pljuvao Grujića ne možeš niti imaš moralno pravo da ga braniš pre nego što se javno izviniš za ono što si pisao i pljuvao na sajtu B92....A što se tiče sastavljanja formalnog zahteva grupe građana sa Krstarice (za šta ja ne vidim potrebu, jer su naši stavovi čitani i diskutuje se naveliko o njima..;) ), predložio bih Statlera i isključivo Statlera...:cool:
Kažem još jednom: sve se vidi i sve se zna....:cool:

Супер! Нека буде Статлер! Одлично! Ја никакве везе нећу имати с' тим! Никакве! Да ли може тако?

Nije li ovo simptomatično, nakon onolikog pljuvanja i branjenja Marušića?

Ја сам ти се лично извинио што сам тебе напао кад сам бранио Марушића! Ево, сад ти се опет извињавам! Још сто пута ћу ти се извинити. ДА ЛИ САД МОЖЕ ДА СЕ ПОКРЕНЕ ТА АКЦИЈА?

не може! извини се јавно за оне гадости које си писао на Б92.

Ја их нисам написао. Ја немам везе са сајтом Б92.

Ја сам се извинио лаб_ману за оно што јесам написао. Ја нећу да кажем да сам урадио нешто што нисам.

Свакакве глупости сам написао на овом форуму, посебно у вези Марушића и црвеног двоглавог орла. За све те ствари се извињавам. Ја саме тебе неколико пута гадно напао (било је давно, али свеједно). И за то се искрено извињавам.

Молим те, ако можеш, напиши то сада и предводи ту акцију.

Ја сам ти се лично извинио што сам тебе напао кад сам бранио Марушића! Ево, сад ти се опет извињавам! Још сто пута ћу ти се извинити. ДА ЛИ САД МОЖЕ ДА СЕ ПОКРЕНЕ ТА АКЦИЈА?

Ti si se meni izvinuo? Znaš šta, ja imam pamćenje kao slon, ali tako nešto ti nisi uradio....

Ја их нисам написао. Ја немам везе са сајтом Б92.
Ја сам се извинио лаб_ману за оно што јесам написао. Ја нећу да кажем да сам урадио нешто што нисам.
Свакакве глупости сам написао на овом форуму, посебно у вези Марушића и црвеног двоглавог орла. За све те ствари се извињавам. Ја саме тебе неколико пута гадно напао (било је давно, али свеједно). И за то се искрено извињавам.
Молим те, ако можеш, напиши то сада и предводи ту акцију.

захтевам да се извиниш Грујићу- за све оне клевете и претње које си износио на Б92. дакле, не мени него Грујићу!
више никог овде не можеш да обмањујеш, јер су товоје лажи разобличене. захтевам извињење!

Ti si se meni izvinuo? Znaš šta, ja imam pamćenje kao slon, ali tako nešto ti nisi uradio....

Овде сам се јавно теби извинио за оно што сам те зезао за "саопштења Дирекције ЈУЛ-а". Ти су био у праву, ја нисам! То сам већ рекао, а има да то кажем још хиљаду пута! Лаб_ман је био у праву, ја нисам, било је идиотски с' моје стране што сам га зезао у вези тога, ЈА МУ СЕ (ТЈ. ЈА ТИ СЕ) ОД СРЦА ИЗВИЊАВАМ!!!
I know you speak fluent English, and I don't know how to say this in Serbian: I AM BLOODY, GOD DAMN SORRY! Can we get on with the matter at hand, now??? What do you want, a bloody Hallmark card??? I'll even get you one of those, but let's just please do something about saving the current coat-of-arms. I don't have to be involved! I promise I won't be! I will have no benefit whatsoever from this. None. Zero. If you're really interested in doing something to save the current coat-of-arms, then do it! I don't want anything for myself! I wouldn't work in a Serbian government ministry if my life depended on it!!!

Ajmo bre Srbi da pišemo to pismo već jednom... SAMO ZAJEDNO možemo da uradimo nešto... Samo naivan čovek može misliti da se Homen ili bilo ko iz te ekipe zamlaćuje po forumima... NEKO je rešio da to rešenje OBORI i ta "pretnja" nije nimalo bezazlena... ozbiljni igrači stoje iza te rušilačke kampanje (Novosti, B92, Homen, Šutanovac, Dačić, Tadić...), tako da ukoliko odmah nešto ne preduzmemo, posle će biti kasno... Samo će jednog dana objaviti to NAJNOVIJE rešenje i onda će sve biti uzalud....

видиш како врда као пацов сатеран у ћошак.

Да ли сам ја тебе некад називао пацовом? Да ли то није увреда? Да ли то није клевета? Да ли ти мислиш да ја немам нимало достојанства? Да ли мислиш да не бих реаговао, кад би ми ти то рекао у лице?
АЛИ ЈА ЋУ ТО СВЕ ДА ЗАБОРАВИМ, ЈЕР ЈЕ МОЈА СУЈЕТА ОВДЕ НЕБИТНА!!! ЈА САМ НЕБИТАН!!! ПОТПУНО!!! МОЛИМ ТЕ, СТАТЛЕРУ, ТИ ПРЕУЗМИ ТУ АКЦИЈУ. НЕЋЕ МЕ БИТИ ТУ. НИКАКВЕ ЈА КОРИСТИ ОД ТОГА НЕМАМ, НИТИ ЋУ ИКАДА ИМАТИ. МОЈЕ ИМЕ СЕ НИГДЕ И НИКАД НЕЋЕ ПОЈАВИТИ, А ЈА ТИ ДАЈЕМ ОДОБРЕЊЕ ДА МЕ КЛЕВЕЋЕШ КОЛИКО ГОД ХОЋЕШ!!!
ДА ЛИ МОЖЕ ТАКО???

Овде сам се јавно теби извинио за оно што сам те зезао за "саопштења Дирекције ЈУЛ-а". Ти су био у праву, ја нисам! То сам већ рекао, а има да то кажем још хиљаду пута! Лаб_ман је био у праву, ја нисам, било је идиотски с' моје стране што сам га зезао у вези тога, ЈА МУ СЕ (ТЈ. ЈА ТИ СЕ) ОД СРЦА ИЗВИЊАВАМ!!!
I know you speak fluent English, and I don't know how to say this in Serbian: I AM BLOODY, GOD DAMN SORRY! Can we get on with the matter at hand, now??? What do you want, a bloody Hallmark card??? I'll even get you one of those, but let's just please do something about saving the current coat-of-arms. I don't have to be involved! I promise I won't be! I will have no benefit whatsoever from this. None. Zero. If you're really interested in doing something to save the current coat-of-arms, then do it! I don't want anything for myself! I wouldn't work in a Serbian government ministry if my life depended on it!!!

погрешан ти је адресат. то што си написао Лабу треба да напишеш Грујићу, али на српском- да сви виде и читају.. и по могућству ћирилицом, јер је службено писмо.

Да ли сам ја тебе некад називао пацовом? Да ли то није увреда? Да ли то није клевета? Да ли ти мислиш да ја немам нимало достојанства? Да ли мислиш да не бих реаговао, кад би ми ти то рекао у лице?
АЛИ ЈА ЋУ ТО СВЕ ДА ЗАБОРАВИМ, ЈЕР ЈЕ МОЈА СУЈЕТА ОВДЕ НЕБИТНА!!! ЈА САМ НЕБИТАН!!! ПОТПУНО!!! МОЛИМ ТЕ, СТАТЛЕРУ, ТИ ПРЕУЗМИ ТУ АКЦИЈУ. НЕЋЕ МЕ БИТИ ТУ. НИКАКВЕ ЈА КОРИСТИ ОД ТОГА НЕМАМ, НИТИ ЋУ ИКАДА ИМАТИ. МОЈЕ ИМЕ СЕ НИГДЕ И НИКАД НЕЋЕ ПОЈАВИТИ, А ЈА ТИ ДАЈЕМ ОДОБРЕЊЕ ДА МЕ КЛЕВЕЋЕШ КОЛИКО ГОД ХОЋЕШ!!!
ДА ЛИ МОЖЕ ТАКО???

немаш нимало достојанства, нити части. ти си морална мизерија.
уради оно што тражим од тебе!

Dobro je to što je ceo "cirkus" oko grba poveren g.Markoviću, na čije je LIČNO insistiranje i angažovanje i ponovo AKTIVIRANA radna grupa koju je još 2001. formirao Batić i koja je predložila rešenje koje je usvojeno 2004-te... Da nije bilo njaga, ko zna kakav bi grb sada imali... demokrate bi verovatno smislile neki više eUropski.... :D

Poslednja izmena:
погрешан ти је адресат. то што си написао Лабу треба да напишеш Грујићу, али на српском- да сви виде и читају.. и по могућству ћирилицом, јер је службено писмо.

Ја да се извињавам за нешто што нисам урадио нећу, па макар се ја и ти морали наћи на двобоју, да решимо то питање. А, оно за ћирилицу за стварно низак ударац, јер сам само хтео да се изразим на енглеском лаб_ману, јер знам да течно говори тај језик, а ја се ипак нешто боље и лакше изражавам на њему. Волео бих да знам како би ти (или било ко други овде) причао, читао и писао српски, да си провео све формативне године у иностранству.

Ajde, bratac uradi to... Za Srbiju!!! Vidiš da se čovek primio u ulogu Grujićevog advokata... ;) Baš hoću da vidim šta će "STRUČNJAK" da napiše... pošto mu je to inače i "struka"...

Ali izgleda se "MALO uplašio", pa sada traži IZGOVOR da to ne odradi... Kao što rekoh, neki su ovde spremni samo da PRIČAJU, a kada treba nešto da se uradi, MRKA KAPA...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back