Novi grb Srbije

KOJI JE GRB BOLJI

• Ukupno glasova
    189
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То му јесте струка, Лима, и он би сигурно то могао да уради. Он је више него квалификован за то. Он би могао и ту целу акцију да организује и координира. Ја не сумњам у његове способности. Он то не би никад урадио ако сам ја ту, а неки други би мислили да ја то радим из неког личног интереса. Зато мене неће ни бити ту. Али, зато хоћу да он то уради. Знам да може. Знам да жели, него је проблем што хоће мени сада да тера неки инат, а то не помаже никоме.

Ovo si napisao kako treba....Slažem se sa svakom reči...Vidiš gde te je dovelo patološko laganje, markom-e?

bolje ti je da ne vređaš mog prijatelja....

Па, бре, људи моји, да ли не видите да ово што радимо не води ничему???!!! ЈА ЋУ СЕ ПОВУЋИ!!! Никакву користи нећу имати (нећу ни моћи имати) од те јавне акције!!! Не постоји начин да ја имам користи од нечега у чему нећу никако учествовати!!! Само вас молим да ви то урадите!!! ВИ, НЕ ЈА!!! Урадите то, јер се треба сачувати Грујићев емблазон!!!

Живо ме интересује шта сте хтели да кажете са показивањем овог знака, с' обзиром да тај знак уопште не представља старо решење грба из 2004. године, које Ви наводно волите и подржавате, него представља стари грб Републике Српске (у питању је метална ознака за капу или беретку припадника Војске Републике Српске). О чему се заправо ради? Да ли хоћете да се грб Републике Српске користи овде код нас, уместо грба Србије, или просто не знате ни како изгледа грб до којег Вам је наводно толико стало?

Тако много небулоза у тако малом посту!

Страшно!
icon_new_what.gif

Ovo si napisao kako treba....Slažem se sa svakom reči...Vidiš gde te je dovelo patološko laganje, markom-e?

Бре, човече, на лажем!!! Једна моја бака се звала МИЛЕВА ПОПОВИЋ. Била је из села ЗАЛУЖНИЦА у Лици. Њен отац је био официр Југословенске краљевске војске. Погинуо је у априлском рату. Она је рат провела у збеговима по Лици и Босни. Није имала везе са Краљевом, посебно не у току Другог светског рата. Моја друга бака се звала ЗЛАТАНА ВУКЧЕВИЋ. Она је била из села Гољемаде код Подгорице. Она је цео тај ратни период провела у Црној Гори. Ни она није имала везе са Краљевом. МОЈА ЖЕНА ЈЕ ИЗ КРАЉЕВА, АЛИ ЈА САМ ЊУ УПОЗНАО ТЕК 2004., И ОНА НИЈЕ ПОЗНАВАЛА МОЈЕ БАКЕ, ЈЕР СУ ВЕЋ БИЛЕ ПОКОЈНЕ!!! Ни бака моје жене није била у Краљеву за време рата, него у Врњцима. Нико ми није био у Краљеву за време рата!!! Да ли хоћеш цело породично стабло да ти нацртам? Да ли хоћеш још неки податак о мени? Једина моја веза са Краљевом је преко супруге, А НИКАКО ПРЕКО ИКАКВЕ ПОКОЈНЕ БАКЕ!!! Ја нисам ни патолошки, ни било какав други, лажов! Ја само желим да најбољи човек преузме ову јавну акцију за очување Грујићевог емблазона, а то је Статлер. ТО ЈЕ СВЕ!!!

Тај емблазон који ти пропагираш је настао 1994. године, а не 2004., као што ти мислиш! Он је фалсификат, а прави и једини емблазон је онај чији је аутор проф. Грујић. Тај ће и да опстане, ако Бог да, и поред свих напада на њега!

hahaha... koji budak... ajd STRUČNJAČE, jedva čekam...

нећу, зато што нисам расиста.. а кад год споменеш будака, сети се да је постојао један Будак- маркомов Личанин, који је хиљаде твојих сународника послао у смрт, само зато што су били то што су били.. иако су многи од њих као пси пратили усташе, да би иза њих пљачкали српске куће.. зато буди опрезан са речима.

То је тачно да ова власт врло често замлаћује народ, и ја сам стопостотни противник ове власти, што зна свако ко прати ову тему. АЛИ МИ НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ УКИНЕ ЕМБЛАЗОН ИЗ 2010. ГОДИНЕ, НИТИ ЋЕМО ДАТИ ДА КЛЕПТОКРАТСКА ВЛАСТ КРАДЕ ОД НАС ЗБОГ ПРОМЕНЕ ЕМБЛАЗОНА!!! Све ће се постепено мењати (како који документ дотраје, тако ће се мењати). Ја знам да власт хоће да промени емблазон из 2010., да уведе неко "најновије" решење и да све нас тера да мењамо документе и све остало, АЛИ НЕЋЕ ДА МОЖЕ!!! Остаће емблазон из 2010. године, а документа и остале ствари на којима се налази грб ћемо мењати постепено. НЕЋЕ НАМЕРЕ ХОМЕНА И ЊЕГОВИХ ПОСЛОДАВАЦА УСПЕТИ!!!

Slusaj ovako momak.. kazu da je musterija uvek u pravu, u ovom slucacaju ja kao gradjanin i ne zelim da me simbolizuje nikakav dvoglavi papagaj i iz mozga nekog mrsomuda,
a da mi ti tu plasiras kao drzavni simbol....

Kazu da dokon pop i jarice krstava... puni smo mi sajtova od 26.000 evra pa navise (obican Joomla template sa admin lozinkom -12345) , bilbordima od 450.000 evra... a tek mogu
misliti koliko ovo kosta...

Mnogo ste postali nezajazljivi...

То је тачно да ова власт врло често замлаћује народ, и ја сам стопостотни противник ове власти, што зна свако ко прати ову тему. АЛИ МИ НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА СЕ УКИНЕ ЕМБЛАЗОН ИЗ 2010. ГОДИНЕ, НИТИ ЋЕМО ДАТИ ДА КЛЕПТОКРАТСКА ВЛАСТ КРАДЕ ОД НАС ЗБОГ ПРОМЕНЕ ЕМБЛАЗОНА!!! Све ће се постепено мењати (како који документ дотраје, тако ће се мењати). Ја знам да власт хоће да промени емблазон из 2010., да уведе неко "најновије" решење и да све нас тера да мењамо документе и све остало, АЛИ НЕЋЕ ДА МОЖЕ!!! Остаће емблазон из 2010. године, а документа и остале ствари на којима се налази грб ћемо мењати постепено. НЕЋЕ НАМЕРЕ ХОМЕНА И ЊЕГОВИХ ПОСЛОДАВАЦА УСПЕТИ!!!

Баш ми те је жао, као и других острашћених фанова "експерта" Грујућа, али НАЦИСТИЧКИ ПАПАГАЈ, усвојен непажњом врха власти 2010.године ускоро и формално ЛЕТИ у смеће - место срама по Србију и њен народ.

Slusaj ovako momak.. kazu da je musterija uvek u pravu, u ovom slucacaju ja kao gradjanin i ne zelim da me simbolizuje nikakav dvoglavi papagaj i iz mozga nekog mrsomuda,
a da mi ti tu plasiras kao drzavni simbol....

Kazu da dokon pop i jarice krstava... puni smo mi sajtova od 26.000 evra pa navise (obican Joomla template sa admin lozinkom -12345) , bilbordima od 450.000 evra... a tek mogu
misliti koliko ovo kosta...

Mnogo ste postali nezajazljivi...
Ја као грађанин желим. И?

Ово око коштања замене грба је једна од најпровиднијих досад пласираних прича, али џабе, раја и служи да њоме управљаш преко новина...

КОЈИ ЈЕ ТО МОЈ ЛИЧАНИН СЛАО ХИЉАДЕ ЉУДИ У СМРТ???!!!
ВИДИМ КАКО БРАНИШ ГРУЈИЋЕВ ЕМБЛАЗОН!!! НАПАДАШ МЕНЕ И ЛИМУ, КОЈИ СМО ЗА ТАЈ ЕМБЛАЗОН, А САД ЋУТИШ КАД СУ СЕ НАЦРТАЛИ ОВИ ИЗ "ЈЕДИНИЦЕ" И "БЕЛЕ ЛАЂЕ"!!! СУПЕР ТИ ЈЕ ОДБРАНА!!!

Uporan si mnogo... tebe goni neki interes..

Не, нисам. Тамо си ти служио војску, код бакица и декица, љубила га мајка.

Грб наше државе није "нацистички", и није "папагајски", него СРПСКИ!!! Прелеп је!!! Најлепши који смо у нашој историји имали!!! А, ти и ови остали "френкијевци" можете да браните онај фалсификат из 2004. (тј. из 1994.) године, АЛИ НЕЋЕ ПОМОЋИ, ЈЕР ОСТАЈЕ ГРУЈИЋЕВ ЕМБЛАЗОН!!!

Немој мој стил писања да користиш, као и да своје место служења војног рока упућујеш другом!

Буди мушко, бар 1 минут и признај да си служио војску у старачком дому... Не бој се, неће ти се нико смејати...

Ok.. sve si rekao... sisas drzavne jasle koje ja finansiram...

Као самофинансирајућем студенту, то би се за мене тешко могло рећи. Пре ће бити да држава мене леши школарином од 1.300 евра на факултету на којем ти од реквизита при учењу једино треба табла.

Узгред, ако икад оборе ово решење, то неће умањити оно што ти перципираш као проблем - јер ће се направити ново решење, и опет ће морати да буде уведено на сва месте где стоје државне ознаке.

Та дилема нови/стари грб је лажна, докле год постоји комисија која ће да прави треће решење.

Као самофинансирајућем студенту, то би се за мене тешко могло рећи. Пре ће бити да држава мене леши школарином од 1.300 евра на факултету на којем ти од реквизита при учењу једино треба табла.

Узгред, ако икад оборе ово решење, то неће умањити оно што ти перципираш као проблем - јер ће се направити ново решење, и опет ће морати да буде уведено на сва месте где стоје државне ознаке.

Та дилема нови/стари грб је лажна, докле год постоји комисија која ће да прави треће решење.

Onda bavi se ti tvojim studijama.. i ne brini brigu oko grba , ima mnogo precih stvari...

Ти схваш да то решење грба више не постоји? Ново је уведено 2010, а сад је састављена нека комисија која ће опет да га преради.
У сваком случају добијамо ТРЕЋУ верзију грба, која можда буде ближа овој из 2004. али ће свеједно морати да се мења.

Смири хормоне... Знаш, нервозом нећеш ништа постићи, поготово не у одбрани нацистичког папагаја...

Као што рекох, наказа, усвојена непажњом врха власти 2010. године јесте НАЦИСТИЧКА НАКАЗА отелотворена као папагај представља срамоту по Србију и њен народ. Али, хвала Господу Богу брзом интервенцијом власти НАЦИСТИЧКА НАКАЗА ће бити елиминисана...

а чиме ти доказујеш да је грб Србије ''нацистичка наказа'', читао си коментаре на Б92?

Ти схваш да то решење грба више не постоји? Ново је уведено 2010, а сад је састављена нека комисија која ће опет да га преради.
У сваком случају добијамо ТРЕЋУ верзију грба, која можда буде ближа овој из 2004. али ће свеједно морати да се мења.

Aha... gomila mrsomuda koijam je svrha sama po sebi da mrsomude...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back