Novi američki ambasador u Srbiji

Ja sam sin srpskih imigranata koji su pobegli od političkog nasilja kako bi svojoj deci pružili šansu da okuse američki san. Ja sam veoma ponosan na moje etničke korene. Porodica mog oca je došla iz Crne Gore, a Brnovići su pleme iz Lješanske nahije.

Porodica moje majke je došla iz Dalmacije i ja sam pravoslavni Srbin po veri, tako da možete da se kaže da sam pokupio ono najbolje od celog Balkana! Moja žena i ja smo se venčali u crkvi u kojoj su krštena i naša deca i to je crkva u Finiksu u Arizoni koju posećujem celog života", naveo je tada na svom profilu na društvenoj mreži "X", tadašnjem "Tviteru".

Bolje on nego onaj Srbomrzac pre njega, isto tako like je 2 puta tuzio Bajdena 😅 , obozava Djokovica i Jokica, verovatno je potomak četnika cim su pobegli od komunizma, al ne dizem ga u nebesa, ne ocekujem od Amera nista dobro, isto tako kad se kandidovao za senat pre par godina, govorio je da je vreme da Srbin postane senator i tako...
Videcemo sta ce biti

Samo shvatite da je on Amerikanac srpskog porekla.
Naravno kao i svaki konvertit na prvom mestu su mu interesi zemlje u kojoj živi. No pošto je pritisak neoliberalne ideologije splasnuo nema razloga da se pogubno nasleđe iste ideologije na Balkanu u smislu ponašanja , stavova ne promeni. Zato je i sam odabir ličnosti novog ambasadora dobar vesnik promena.

Желимо добродошлицу Американцу који је пореклом Србин из Црне Горе.

Добро нам дошао, амбасадоре. Желимо ти да будеш бољи од Амбасадора Хила.

Опа

Нема више Рода

https://www.nin.rs/politika/vesti/68321/rod-blagojevic-pomilovani-politicar-i-nesudeni-ambasador

дезинформисање на нивоу циркуса

images
1738680328-Vucic_Blagojevic_01__b.jpg
1104045_nbnb6112_f.JPG

ne lazi.

"JA SAM PRAVOSLAVNI SRBIN I PONOSAN SAM NA KORENE!" Ovako o sebi govori Mark Brnović, novi ambasador SAD u Beogradu: Pokupio sam ono najbolje od celog Balkana!​

Ne citiraj pogresno

Rekao je “ja sam pravoslavni srbin po vjeri” dakle pripada srpskoj crkvi, ali nije srbin po nacionalnosti.

“Ja sam veoma ponosan na moje etničke korene. Porodica mog oca je došla iz Crne Gore, a Brnovići su pleme iz Lješanske nahije. Porodica moje majke je došla iz Dalmacije i ja sam pravoslavni Srbin po veri, tako da možete da se kaže da sam pokupio ono najbolje od celog Balkana!”

Dakle sam tvrdi da je on iz mjesovitog braka - otac Crnogorac, majka Srpkinja iz Hrvatske

Pa “pokupio ono najbolje od celog balkana”. Dakle miks, nije Srbin.

Back