- Poruka
- 42.585
E jbg, nije ga Trump dodelio vama, nego nama.
Videćemo jesmo li se usrećili.
Za sad, studenti mogu da ga pozdravljaju sa Bog ti pomogao, kao što su radili u svojim protesnim šetnjama kad su im seljaci vikali Pomoz Bog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg, nije ga Trump dodelio vama, nego nama.
Svi srbi, ukljucujuci sumadince, su protiv nato-a zbog bombardovanja, protiv amerike zbog nezavisnog kosova, i protiv nezavisne cg zbog djukanovica.
Brnovic nema taj problem jer covjek ladno ne vidi sebe kao srbina i smatra cg svojom domovinom. Ne srbiju
Slazem se,jos ako izvuce usi kamufliranom avnojevcu koji se predstavlja kao predsednik SrbijeBol u avnojevskim predelima? Ma daj, pa ovo je tek početak.![]()
Žasu
naprotiv to je bila kritika na to omalovazavanje nekog jer je poreklom dinaroid ili kako vole reci ovde prekodrinac...Lepo se slažeš sa izvesnima…
Ma lik je amerikanizovan ozbiljna njuška gledajući karijeru.Ovo je u našu korist svakako.Ma dajte bre šta se odmah štrecate
Nemamo pojima kakav je čovek.
Samo mislim da nam ne treba neka jaka ličnost za ambasadora usa jerbo će nas razbucati, bio srbin ili ne. Još ako jeste, postaće novi vladalac, a nama treba sistem ne pojedinac.
Ne znam koliko će vođi da se dopadne da dva srbina budu tako moćna u državiMa lik je amerikanizovan ozbiljna njuška gledajući karijeru.Ovo je u našu korist svakako.
Neće on da nam gradi sistem, mi sebi gradimo društvo.
em je srbin em je od onijeh koji su odavde emigrirali od titoizma...Kao da ti je prosto žao što je Srbin i dete čiji su roditelji proživeli Drugi svetski rat postao američki ambasador u Srbiji?
vodja je tipovao na blagojevica, pa ga je vucicevic docekao u informeru sa sajkacom, trubacima i pevaljkom uz pjesmu :Ne znam koliko će vođi da se dopadne da dva srbina budu tako moćna u državi![]()
blagojevic je pdorzavao bombardovanje...Brnović je veća Srbenda
Pozlatilo mu sevodja je tipovao na blagojevica, pa ga je vucicevic docekao u informeru sa sajkacom, trubacima i pevaljkom uz pjesmu :
SRPKINJA ME MAJKA RODILA
ali tramp je ocito imao neke druge planove....
Bogu hvala pa je tramp bio normalan.vodja je tipovao na blagojevica, pa ga je vucicevic docekao u informeru sa sajkacom, trubacima i pevaljkom uz pjesmu :
SRPKINJA ME MAJKA RODILA
ali tramp je ocito imao neke druge planove....
Lepo što mene citiraš, a ne sebeBogu hvala pa je tramp bio normalan.
Za brnovica sam siguran da je mnogo vise pravoslavno i kulturno odnegovan , te da nece padati na ovaj seljakljuk krmka sa smrdomera - vucicevica niti ga ikad sresti u zivotu.
Ako je vjernik odma je cetnik ?Pozlatilo mu se
Mislim trampu
Što bi inače nevernika blagojevića poslao
Nek dođe vernik, četnik, al onaj pravi ne ovi avnojevski![]()
dodao sam na svoj post.Lepo što mene citiraš, a ne sebe![]()
pa bolje no ustasa ?Brate mili, dolazi nam Četnik.
ne lazi.Svi srbi, ukljucujuci sumadince, su protiv nato-a zbog bombardovanja, protiv amerike zbog nezavisnog kosova, i protiv nezavisne cg zbog djukanovica.
Brnovic nema taj problem jer covjek ladno ne vidi sebe kao srbina i smatra cg svojom domovinom. Ne srbiju
Vjerovatno nije vjernik, ali ako jeste baš vuče na protestantizam.Ju ju ju on protestant
Haha,ma, mislim baš mu verujem
A el to rekao patrijarhu?
Vecina informacija po netu je da ima iskustvo u tuzilastvu i da je veteran nacionalne garde.nisam jos nasao da ima neko iskustvo u diplomatijiИ Хил је био врхунски дипломата. Очекујем бар уравнотежење стања у међусобним односима.
Po cemu vuce na protestanizam?zbog okruzenja u kojem odrastao?nisam primetio taj detalj po netu.Vjerovatno nije vjernik, ali ako jeste baš vuče na protestantizam.