Novi američki ambasador u Srbiji

Čekali su Kabalu Haris ko ozeblo sunce, ono moša. Sad, bensedin se jede kutlačom.
Stvarno mi nije jasno čemu zamjeranje što je lik pravoslavac.:lol:Malo sam u šoku moram priznati.Čovjek rodjen tamo amerikanac našeg porekla i sada im smeta što je pravoslavac.Naravno da će postaviti takvog čovjeka koji razumije naš mentalitet.To je pružena diplomatska ruka od SAD jedne velike mega sile.Ne kontam stvarno pojedince, poprimaju odredjene oblike autošovinizma.Iz krajnosti u krajnost.

Pa zato je Amerika i velika, što su zvali i plaćali gomile talentovanih mladih sa svih strana sveta. To i danas rade. Ali ne rade to na silu, svi oni su jedva čekali da odu tamo :)

Danas to kompanije takođe rade, ali mogu i d aostanu u Srbiji. Svi najbolji studenti sa ETFa ili Matematičkog dobijaju ponude od Microsofta da rade za velike pare. I rade sa zadovoljstvom. Kapitalizam.
To se zove pljacka,a Srbija,da ima pameti,prestala bi sa finansiranjem ljudi kojima je jedini cilj da iskoriste taj fakultet kako bi namlatili pare u inostranstvu.Neka ih te zemlje skoluju i ulazu u njih.

Stvarno mi nije jasno čemu zamjeranje što je lik pravoslavac.:lol:Malo sam u šoku moram priznati.Čovjek rodjen tamo amerikanac našeg porekla i sada im smeta što je pravoslavac.Naravno da će postaviti takvog čovjeka koji razumije naš mentalitet.To je pružena diplomatska ruka od SAD jedne velike mega sile.Ne kontam stvarno pojedince, poprimaju odredjene oblike autošovinizma.Iz krajnosti u krajnost.
Ma dajte bre šta se odmah štrecate

Nemamo pojima kakav je čovek.

Samo mislim da nam ne treba neka jaka ličnost za ambasadora usa jerbo će nas razbucati, bio srbin ili ne. Još ako jeste, postaće novi vladalac, a nama treba sistem ne pojedinac.

20250329_091122.jpg
20250329_094251.jpg

Šta vole šumadinci?
Da ih pozdravljaš sa Pomoz Bog i Bog ti pomogao. Dakle, četnike 😂

Koji su to tvoji veliki srbi,,neke greške prirode, potomci kominterne

Svi srbi, ukljucujuci sumadince, su protiv nato-a zbog bombardovanja, protiv amerike zbog nezavisnog kosova, i protiv nezavisne cg zbog djukanovica.

Brnovic nema taj problem jer covjek ladno ne vidi sebe kao srbina i smatra cg svojom domovinom. Ne srbiju

Back