- Poruka
- 48.007
Stvarno mi nije jasno čemu zamjeranje što je lik pravoslavac.Čekali su Kabalu Haris ko ozeblo sunce, ono moša. Sad, bensedin se jede kutlačom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno mi nije jasno čemu zamjeranje što je lik pravoslavac.Čekali su Kabalu Haris ko ozeblo sunce, ono moša. Sad, bensedin se jede kutlačom.
To se zove pljacka,a Srbija,da ima pameti,prestala bi sa finansiranjem ljudi kojima je jedini cilj da iskoriste taj fakultet kako bi namlatili pare u inostranstvu.Neka ih te zemlje skoluju i ulazu u njih.Pa zato je Amerika i velika, što su zvali i plaćali gomile talentovanih mladih sa svih strana sveta. To i danas rade. Ali ne rade to na silu, svi oni su jedva čekali da odu tamo
Danas to kompanije takođe rade, ali mogu i d aostanu u Srbiji. Svi najbolji studenti sa ETFa ili Matematičkog dobijaju ponude od Microsofta da rade za velike pare. I rade sa zadovoljstvom. Kapitalizam.
a zasto mislis da amerikanac pravoslavnog porekla ne moze da obilazi hum org, i jede po restoranimaJa baš ne mislim da je dobra ideja.
Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.
Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele![]()
Протестант нам је на власти па види како нам је.Ja baš ne mislim da je dobra ideja.
Mnogo bolje je da je ambasador neki fini čovek protestant sa ženom koja obilazi humanitarne organizacije i jedu srpsku hranu po restoranima.
Ovo mi ne miriše na dobro, još ako je Dinarskog porekla, kuku lele![]()
Ma dajte bre šta se odmah štrecateStvarno mi nije jasno čemu zamjeranje što je lik pravoslavac.Malo sam u šoku moram priznati.Čovjek rodjen tamo amerikanac našeg porekla i sada im smeta što je pravoslavac.Naravno da će postaviti takvog čovjeka koji razumije naš mentalitet.To je pružena diplomatska ruka od SAD jedne velike mega sile.Ne kontam stvarno pojedince, poprimaju odredjene oblike autošovinizma.Iz krajnosti u krajnost.
Ju ju ju on protestantПротестант нам је на власти па види како нам је.
https://www.srbijadanas.net/aleksandar-vucic-vlada-i-ja-pripadamo-protestantskom-delu-evrope/
ok vama bio bolji ovaj prosli sto je bio anti Srbim, i koji se 90zih zalagao za bombardovanje, nego ovaj Srbin? Jos dinaroidprva klasa
Jao što ima lepe patikice, plavo crveneJes veliki srbin ko se radovao sto je CG usla u NATO, i jos se druzi sa Milom
Pogledajte prilog 1705524
Brate mili, dolazi nam Četnik.
Ima sps da se ukaki, a bogme ni Vulinu neće biti lako![]()
Pa šta, čovek voli more, poreklom je iz CG.Inace ovakve stvari izbacuje Brnovic na svom tviteru, nikad nista o Srbiji:
Crnogorac, a ne Srbin, opet ce djetic vas zajahat![]()
Pa šta, čovek voli more, poreklom je iz CG.
Ništa iz toga ne možemo zaključiti.
Covjek voli nezavisnu Crnu Goru, NATO i voli Ameriku.
Aj sad da se prisjetimo sta mrze veliki srbi![]()
Šta vole šumadinci?
Da ih pozdravljaš sa Pomoz Bog i Bog ti pomogao. Dakle, četnike
Koji su to tvoji veliki srbi,,neke greške prirode, potomci kominterne