Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Sam je govorio da mu je protestantska etika ideal i da bi volio da Srbi slušaju Lutera.Po cemu vuce na protestanizam?zbog okruzenja u kojem odrastao?nisam primeti taj detalj po netu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sam je govorio da mu je protestantska etika ideal i da bi volio da Srbi slušaju Lutera.Po cemu vuce na protestanizam?zbog okruzenja u kojem odrastao?nisam primeti taj detalj po netu.
Vecina informacija po netu je da ima iskustvo u tuzilastvu i da je veteran nacionalne garde.nisam jos nasao da ima neko iskustvo u diplomatiji
Do juce nisam ni znao ko je to.dokumentuj ovu tvoju tvrdnju nekim relevantnim dokazom.Sam je govorio da mu je protestantska etika ideal i da bi volio da Srbi slušaju Lutera.
Naravno kao i svaki konvertit na prvom mestu su mu interesi zemlje u kojoj živi. No pošto je pritisak neoliberalne ideologije splasnuo nema razloga da se pogubno nasleđe iste ideologije na Balkanu u smislu ponašanja , stavova ne promeni. Zato je i sam odabir ličnosti novog ambasadora dobar vesnik promena.Samo shvatite da je on Amerikanac srpskog porekla.
Желимо добродошлицу Американцу који је пореклом Србин из Црне Горе.
Добро нам дошао, амбасадоре. Желимо ти да будеш бољи од Амбасадора Хила.
https://www.pecat.co.rs/2017/12/san-o-slobodi/Do juce nisam ni znao ko je to.dokumentuj ovu tvoju tvrdnju nekim relevantnim dokazom.
I ovo ti je relevantni dokaz o tome da je novi americki ambasador izjavio da bi voleo da srbi slusaju lutera?
Kako da bude dobar prema Udbi ? Pa od njih su pobegli.Sad kreće loženje kako će da bude dobar prema nama jer je Srbin. A kad krene da sprovodi odluke Vašingtona onda će da krene pljuvačina. Standardno. Ovo je dobar marketinški potez Trumpa, mora se priznati.
Ne znam o čemu ti to. Novi ambasador je Amerikanac koji će sprovoditi interese trenutne administracije kao i svaki pre njega. To što se preziva na -ić je pametan marketinški potez.Kako da bude dobar prema Udbi ? Pa od njih su pobegli.
Kako da bude dobar prema Udbi ? Pa od njih su pobegli.
ne lazi.
"JA SAM PRAVOSLAVNI SRBIN I PONOSAN SAM NA KORENE!" Ovako o sebi govori Mark Brnović, novi ambasador SAD u Beogradu: Pokupio sam ono najbolje od celog Balkana!
Da je VUČIĆ rekao to. Ne novi ambasador.I ovo ti je relevantni dokaz o tome da je novi americki ambasador izjavio da bi voleo da srbi slusaju lutera?
mene bi bilo stid da ovako nesto stavim kao dokaz takve tvrdnje.
Uozbilji se
Šta fali piculi? Sve što radi ispravno je...ja mu zameram što nije odlučniji pa da se rešimo žvaljonjeNajsrećniji bi bili da postave nekakvog američkog Piculu.Pa stvarno ljudi umijte se malo...
Tema je novi americki ambasadorDa je VUČIĆ rekao to. Ne novi ambasador.
Ne citiraj pogresno
Rekao je “ja sam pravoslavni srbin po vjeri” dakle pripada srpskoj crkvi, ali nije srbin po nacionalnosti.
udba nije dobra ni prema nama, neprijatelji.Kako da bude dobar prema Udbi ? Pa od njih su pobegli.