Novi američki ambasador u Srbiji

U kancelariji Marka Brnovica crnogorska zastava 🇲🇪

IMG_6999.jpeg

Šta fali piculi? Sve što radi ispravno je...ja mu zameram što nije odlučniji pa da se rešimo žvaljonje
Kakve on veze ima sa Vučićem?Baš će ti on skinuti Vučića.:lol: Naprotiv samo stvara averziju prema EU.A možda je zapravo to i njegova namjera.Lik je izvestilac evropskog parlamenta za Srbiju.Takvog čovjeka postaviš kada ne pružaš ruku Srbiji a to je EU sa njegovim imenovanjem uradila.Normalno da niko neće na takvu poziciju postaviti Hrvata zbog istorije sukoba dva naroda jer je pristrasan.Lik je bio u ratu 90-ih.Imali su hiljade opcija od Rumuna, Slovenaca, Grka, Madjara oni postave baš Hrvata.Kome nije taj signal jasan ništa mu nije jasno, prosto nema trenutno volje da se Srbija primi u EU.
Ovo što je Tramp uradio, e to već možemo nazvati pružena diplomatska ruka čak i više od toga.Razlika je suštinski ogromna.

Poslednja izmena:
Ne citiraj pogresno

Rekao je “ja sam pravoslavni srbin po vjeri” dakle pripada srpskoj crkvi, ali nije srbin po nacionalnosti.

“Ja sam veoma ponosan na moje etničke korene. Porodica mog oca je došla iz Crne Gore, a Brnovići su pleme iz Lješanske nahije. Porodica moje majke je došla iz Dalmacije i ja sam pravoslavni Srbin po veri, tako da možete da se kaže da sam pokupio ono najbolje od celog Balkana!”

Dakle sam tvrdi da je on iz mjesovitog braka - otac Crnogorac, majka Srpkinja iz Hrvatske

Pa “pokupio ono najbolje od celog balkana”. Dakle miks, nije Srbin.
Majko mila zemljo otvori se.Vi M*ilogorci ste postali ludji i od bošnjaka...

Знајући Трампову "приврженост" према ЛГБТ особама,а државу нам воде баш такве особе (пешко+лезбо), а сигурно није необавештен, као и амбасадор, не знамо како ће тећи његова будућа политика према нама ?!

Back