Ambasador EU u Srbiji osudio nasilje blokadera

LAŽNA VEST evo je izjave EU AMBASADORA sa sajta RSE koji kaže "pozivamo sve strane da izbegavaju nasilje"

slobodnaevropa.org/a/srbija-eu-ambasador/33506643.html

Naučio sam da svaku objavu MIP RUSIJE su do sada lažno objavili Vučićevi mediji, pa sam to redovno na sajtu Ruskog ministarstva spoljnih poslova redovno počeo da proveravam svaku SNS i Vučićevu objavu u vezi Ruskih izjava i hvatam u laži Ćaci medije i Vučića kojega su Rusi pustili niz vodu, Vučića je i Tramp pustio niz vodu.

Pa odlučih da proverim i ovu vest iz EU na sajtu Radio Free Europe ili RSE i ovo je taj naslov i tekst izjave EU Ambasadora iz kog se vidi da su Vučićevi mediji slagali i izbacili deo gde Ambasador pominje sve strane. .

ADMINISTRATOR foruma treba da promeni NASLOV ove teme u pravu izjavu EU Ambasadora koji je "POZVAO SVE STRANE NA IZBEGAVANJE NASILJA"
тиксоглу лаже? Па је ли то могуће! :super:

Ambasador Velike Britanije u Srbiji reagovao na pisanje Informera da „Britanci planiraju slom Srbije“

Politika Autor: Nova.rs 21. avg 202511:12
1695377995-SRD9909-750x500.jpg
Edvard Ferguson Foto:Goran Srdanov/Nova.rs
Ambasador Velike Britanije u Srbiji, Evdard Ferguson, reagovao je povodom pisanja prorežimskog medija Informer koji je objavio kako postoji "Britanski plan za slom Srbije". U objavi na društvenoj mreži X, Ferguson je naveo da je reč o "najnovijoj zaveri" iz 2018. godine.
„Još vrhunskog istraživačkog izveštavanja u visokokvalitetnim srpskim tabloidima. Otkrili su najnoviju zaveru u dokumentu koji je tolika tajna da je na sajtu našeg parlamenta objavljen i dostupan od 6. jula 2018. godine“, ironično je prokomentarisao ambasador Ferguson pisanje Informera.

Podsetimo, od početka protesta prorežimski mediji i funkcioneri vlasti optužuju Zapad da stoji iza „sprovođenja obojene revolucije“ i neretko se u tim optužbama ističe uloga Velike Britanije. Iz te zemlje u više navrata stigla poruka da se zvanični London ne meša u unutrašnje probleme i pitanja Srbije.

Ja zdušno podržavam ovakve naslove u tabloidima. Nema toga što strane diplomate vole više nego kad im neko izvrće reči po tabloidima.

EU još uvek ćuti, ali je žgadija na vlasti već uspela da pokrene njihove medije da izveštavaju o Srbiji... i ni u jednom od tih priloga Vučić i njegova klika nisu pošteđeni. I u većini se novinari pitaju zašto njihovi političari još uvek ćute, ili prave dilove sa srpskim mafijašima na vlasti. Ono što naprednjaci ne razumeju je da mediji u demokratskim zemljama imaju mnogo veću moć i mnogo veći uticaj nego što je to slučaj u ovoj ovde privatizovanoj prćiji.

Ja zdušno podržavam ovakve naslove u tabloidima. Nema toga što strane diplomate vole više nego kad im neko izvrće reči po tabloidima.

EU još uvek ćuti, ali je žgadija na vlasti već uspela da pokrene njihove medije da izveštavaju o Srbiji... i ni u jednom od tih priloga Vučić i njegova klika nisu pošteđeni. I u većini se novinari pitaju zašto njihovi političari još uvek ćute, ili prave dilove sa srpskim mafijašima na vlasti. Ono što naprednjaci ne razumeju je da mediji u demokratskim zemljama imaju mnogo veću moć i mnogo veći uticaj nego što je to slučaj u ovoj ovde privatizovanoj prćiji.
'

cenis da je EU za nasilje?

'

cenis da je EU za nasilje?
Ima li nekog u tvojoj okolini, rodbini da ti pokaže kako se na internetu traže novosti iz EU? Ako ima, zamoli ih da ti pokažu, recimo, nemačke medije il austrijske, pa onda da čuješ koga nazivaju diktatorom i za koga kažu da su izazivači nasilja. Bez obzira što možda imaš zadatak da ovde plasiraš partijske ''nebuloze'', čisto zbog tebe samog ti kažem, jer nećeš biti spreman za rušenje kule od karata...i probaj nekada nešto sam da napišeš, osim što prepiuješ ''domaći'' koji su ti zadali, volela bih da pročitam i nešto autorsko od tebe a da nije sa zadatkom postavljeno...

Ima li nekog u tvojoj okolini, rodbini da ti pokaže kako se na internetu traže novosti iz EU? Ako ima, zamoli ih da ti pokažu, recimo, nemačke medije il austrijske, pa onda da čuješ koga nazivaju diktatorom i za koga kažu da su izazivači nasilja. Bez obzira što možda imaš zadatak da ovde plasiraš partijske ''nebuloze'', čisto zbog tebe samog ti kažem, jer nećeš biti spreman za rušenje kule od karata...i probaj nekada nešto sam da napišeš, osim što prepiuješ ''domaći'' koji su ti zadali, volela bih da pročitam i nešto autorsko od tebe a da nije sa zadatkom postavljeno...

sit sam neprijateljske propagande

Back