Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Visoki gde si sada?:)Odra Nole "velikog Nadala" u Sinsinatiju!
Moze se icoveku desiti los period,a Noletu se bas to desilo proslog meseca.
Nadal potpuno nemocan !!
Napred Nole!!!!

Rekoh sve na ATP temi :mrgreen: ... jos samo malo vise mentalne stabilnosti, i sve OK...
I to goddamn aplaudiranje je malo smanjeno... bice jos bolje!

Nole bilde izgubio u finalu od Mareja i osta bez trofeja, posle onakve brilijantne igre protiv Nadala . . . Steta u svakom slucaju

Ali, ono sto hrabri je sto je vise Nole izgubio mec nego sto ga je Murray dobio... sam je odlucivao o poenima, Murray je igrao dosta defanzivno...

Marej igra tako stalno i nesto mu mnogo dobro ide...Mora da je gledao Rafu pa sto se kaze,ako moze on,mogu i ja :D

Videla zaba da se konj potkiva... :hahaha:
Elem, ovaj tenis se ne moze po lepoti igre ni porediti sa tenisom iz polufinala...
Slicnosti ima, ali ovde je bilo vanserijskih nadigravanja na mrezi, a ne samo besomucnih raspaljivanja po loptici (koja je vriiiisteci proletela...:mrgreen:)...

dobar je marej, ali ne moze sa ovim stilom igre mnogo bolje od ovoga... tj. od dobijanja samo solidnog novaka kroz tie-breakove (toga je nole sigurno svestan; mozda cak i marej)...
prosto, mislim da ne bi imao sansi protiv novaka iz partije protiv nadala... :)
a vec prokomentarisah mec. i zakljucih sa- drago mi je da je izgubio muski... ;)

dobar je marej, ali ne moze sa ovim stilom igre mnogo bolje od ovoga... tj. od dobijanja samo solidnog novaka kroz tie-breakove (toga je nole sigurno svestan; mozda cak i marej)...
prosto, mislim da ne bi imao sansi protiv novaka iz partije protiv nadala... :)
a vec prokomentarisah mec. i zakljucih sa- drago mi je da je izgubio muski... ;)

Tesko da ce i Nadal imati sanse protiv Novaka iz partije protiv Nadala! :D
Niti jedan promil, jer ni o cemu tu nije odlucivao...

Die Hard 5 : with a Tiebreak! :mrgreen:

Tja,po meni tenis i treba tako da s eigra-udri ljudski,razvali pa kom obojci kom opanci...OK,ne kazem,eto Marej je igrao katenaco pa je uspeo,Rafa igra Katenaco celog zivota i evo ga,prvi je na listi,znaci,takav tenis definitivno moze da uspe! E drua je stvar sto je vise volim kad se bas UDARA po loptici,ali ko te pita kad su rezlutati jedino merilo :(

Nole se izborio za Srbiju... I zato ga neizmerno wolim... Jes' da sam plakala kad je izgubio od Nadala, jer, inache, Nadala ne podnosim,a li to je kod mene uobichajeno..:) Swaki put plachem kad izgubi.. Nadam se da ce mu se prirediti dochek kakaw zasluzuje... Ako neko bude imao informaciju o docheq, neka mi jawi, pls.. NOLE, I LOVE YOU!!:)))

Tako mi je zao sto veceras na doceku Milorada Cavica nije bio i Nole. Zamislite da je jos i on stajao na onom balkonu! Bio bi to vrhunac srece za ceo Beograd i Srbiju. Samo se nadam da cemo i Novaka tako docekati, kad odradi US open i dodje kuci. Obojica su pokazali da im je Srbija, ma gde se oni nalazili, uvek u srcu.

Ah,taj Novak.:confused:
U principu,navijam za njega u svim mecevima.
I protiv Rafe i protiv Federera.
Od ranije je poznato da obojicu smatram boljim igracima od Noleta.Boljim nego sto ce on ikada biti.
Ovde se provlaci jedna fraza o Noletu kao "kralju betona".Jedni je koriste u ironicnom kontekstu,drugi veruju da on to jeste.
Ja mislim da on nije kralj betonskih podloga.Nole samo pruza najbolje partije na njima tj. ima najvece sanse da uzme po koji skalp dvojici najvecih.ALi nije kralj.
Da bi bio kralj,mora da osvoji nekoliko puta AO ili US open,pobedjujuci ovu dvojicu ili najbolje u tom nekom momentu,a on je od toga jako daleko.Mozda i dalje nego od prvog mesta na ATP listi,a ja mislim da on nikada nece biti br. 1.
Nece iz vise razloga.
Iako poseduju potrebnu dozu fanatizma za taj poduhvat,fali mu mnogo drugih osobina.
fali mu skromnost i prizemnost,pre svega.Videli smo juce kako u momentima lose igre hoda po terenu kao da je bog,kome je neko drugi kriv za los period igre.Malo suvise gordosti za moj ukus.Bacanje reketa i setkanje po njega,kao da je na treningu.Treba malo postovati protivnika i publiku.Probleme cuvati za sebe i u sebi.Bar nekad.
Nole pocinje iritirati i kada gubi i kada dobija.Mnogi ce ga zamrzrti jako brzo.A on ce se cuditi sto protiv njega publika navija.:roll:
I ono ritualno dizanje "tri prsta"(koje nema nikakvu znacajnu i razumljivu simboliku u svetu) mu je los imidz.Imam utisak da ga publika dozivljava kao fanatika.
Covek ne ume da obuzda emocije uzrokovane zeljom da bude iznad svih,iako ne zasluzuje.Stice se utisak da Nole ne zeli ni igrati tenis sa slabije rangiranim igracima.Za njega su bitni samo mecevi sa Rogerom i Rafom i finale GS-a,sa bilo kim.Nije fazon.
I jos jedna stvar.Ono "korigovanje" sudijske odluke pri 40-0 za Robreda i gubitak gejma je odlika "vecitih drugih".Nije to postenje,vec glupost.Pa sta ga zabole,ako ovaj nije ulozio protest i trazio celendz.Svojevremeno je tako Ivanisevic "pustao" protivniku servise,samo da sto pre on servira.Tako se ne postaje najbolji.Rafa nikada ne odustaje Za njega nema izgubljenog poena.Ovaj poklanja na 40-0.Idi,bre.Za mlak aplauz.:confused:
I mislim da bi trebao prestati folirati.Ako ne moze da dise,neka se leci.Svi igraju,samo Novak nema vazduha.Nije tu nesto u redu.
Zivi za trenutak slave,za koji misli da ce vecno trajati,samo da ga uhvati.Nakon eventualnog izbijanja na prvomesto,za njega bi misija bila ispunjena,a u stvari,bitka tek tada pocinje.
Meni nije primarno da navijam za najbolje(ja ih samo duboko postujem),a za Novaka navijam zato sto mi navijanje za slabije pruza neko zadovoljstvo,ali da je on Francuz,Finac...ne verujem da bih ga i gledao.Malo sam sentimentalan na "nase".:D U stvari,navijam za dobar tenis.;)
Izvinjavam se svima koji su izgubili vreme citajuci ovo.:mrgreen:

Poznato je da Nole boluje od astme.Ko imalo zna o ovoj bolesti ne bi napisao ako ne moze da dise , neka se leci i svi igraju samo Novak nema vazduha.

A ovaj nordic ima dvostruke arsine.Kad je Vavrinka imitirao Cipolu sto sepa , onda je bio stoka i ne znam sta sve, a Nole ne sme da uzme medicinski time-out kad se ne oseca dobro?
Znaci po vasem ako se ne oseca dobro, ne treba da igra? Mozda je trebao da preda mec?
Interesantno je kako se svi naostre kad Nole trazi medicinski time-out , mislim da je to sve pocelo otkako ga je Fedex kritikovao prvi put zbog toga, pa sad svi krenuli za njim, kad moze on sto ne bismo i mi trazili izgovore. A i Fedex je opet poznat po tome kako sportski podnosi poraz, kad je izgubio od Mareja , cini mi se u Dubaiu, kritikovao je igru Mareja kako se nista nije promenio otkako su poslednji put igrali, i dalje samo vraca sa osnovne linije i ceka gresku protivnika.ha ha, stvarno smesno.Ko gubi , ima pravo da se ljuti.
A kad Nadal trazi medicinski niko se ne buni.i obicno posle toga nastavi da trci kao zec.Dajte neku statistiku , pa da vidimo da li je zaista Nole jedini koji se zali, koga uvek nesto boli koji zove lekara?

Poslednja izmena:
Poznato je da Nole boluje od astme.Ko imalo zna o ovoj bolesti ne bi napisao ako ne moze da dise , neka se leci i svi igraju samo Novak nema vazduha.

A ovaj nordic ima dvostruke arsine.Kad je Vavrinka imitirao Cipolu sto sepa , onda je bio stoka i ne znam sta sve, a Nole ne sme da uzme medicinski time-out kad se ne oseca dobro?
Znaci po vasem ako se ne oseca dobro, ne treba da igra? Mozda je trebao da preda mec?
Interesantno je kako se svi naostre kad Nole trazi medicinski time-out , mislim da je to sve pocelo otkako ga je Fedex kritikovao prvi put zbog toga, pa sad svi krenuli za njim, kad moze on sto ne bismo i mi trazili izgovore. A i Fedex je opet poznat po tome kako sportski podnosi poraz, kad je izgubio od Mareja , cini mi se u Dubaiu, kritikovao je igru Mareja kako se nista nije promenio otkako su poslednji put igrali, i dalje samo vraca sa osnovne linije i ceka gresku protivnika.ha ha, stvarno smesno.Ko gubi , ima pravo da se ljuti.
A kad Nadal trazi medicinski niko se ne buni.i obicno posle toga nastavi da trci kao zec.Dajte neku statistiku , pa da vidimo da li je zaista Nole jedini koji se zali, koga uvek nesto boli koji zove lekara?

Rafa trazi medical za zuljeve.. oni mu ih necim namazu i to je to

vavrinka je sve sto sam napisao i bez imitiranja

od svega sto je covek pisao najmanje me zanimaju medicali ali pitaj Fedju sta je ranije mislio o tome!!!

Poslednja izmena:
ma zvoncice pusti ih bre nek lupaju gluposti sta se svadjas bre ne vredi.cuj glupost sto je priznao poen???pa to se zove fer plej igrac a ne kao neki drugi koji bi precutali,i ovo za dizanje tri prsta sta je tu lose?zasto Nadal stalno vadi gace iz dupeta??i to je jako nekulturno pa mu mi to ne nabijamo ovde na nos,i za razliku od nekih drugih Novak je obrazovan momak i prica nekoliko jezika...jedino sto se slazem sa ovim sto je napisao DB 06 je to da Novak nije kralj betona jer nije toliko dominantan i to sam i ja napisao ranije,iako jeste najbolji ove sezone na betonu...da bi bio kralj mora da nekoliko puta zaredom uzme AO ili USopen,a za ovo da nikad nece biti pvi na svetu polako videcemo sve u buducnosti...

Poslednja izmena od moderatora:
Nordic ce da navija za koga god hoce i pokazivace to na koji god nacin zeli!!!!

ubuduce me zaobidji a sledeci put nece ostati na brisanju kad mi na kurvinski nacin kazes da sam nesto sto nisam

naravno da ce biti prvi.. u tvojim snovima

navijaj ti za koga god oces,zabole me...ovim brisanjem si dokazao da je ovo tvoj privatni forum i da ne dopustas tudje misljenje...ti si jedini koji ovde konstantno vredja tenisere uglavnom nase i ili ruske...

naravno da ce biti prvi Novak i jedva cekam dan kad bude skinuo Nadala bice to za tebe jako tuzno ali takva je sudbina,mnogo tebe peku Novakove titule pogotovo 27januar kad je osvojio AO ali na tvoju zalost jos mnogo puta ces gledati tu sliku

aj zdravo sad

navijaj ti za koga god oces,zabole me...ovim brisanjem si dokazao da je ovo tvoj privatni forum i da ne dopustas tudje misljenje...ti si jedini koji ovde konstantno vredja tenisere uglavnom nase i ili ruske...

naravno da ce biti prvi Novak i jedva cekam dan kad bude skinuo Nadala bice to za tebe jako tuzno ali takva je sudbina,mnogo tebe peku Novakove titule pogotovo 27januar kad je osvojio AO ali na tvoju zalost jos mnogo puta ces gledati tu sliku

aj zdravo sad

kad budem vredjao tebe onda mi se javi.. ti si meni rekao nesto sto aludira na rec koja mi je jako mrska a mislim da bi svakom i bila

evo da zavrsim sa tobom i sa novakom...

Rafa : 2005 godina (klinac od 18 i 19 godina).. 11 turinira

novak : KARIJERA... 10 turnira

psttt

i jel ti ovo pravis klovna od sebe govoreci da je veci igrac od Rafe??

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back