Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nisam te vredjao vec mi je bilo cudno da hvalis tenisera poput ancica koji nikad nista nije osvojio a vredjas Novaka koji ima i grend slem i vise mastersa,ali ne vredi ti ces opet terati svoje

e isto tako ja mogu da ti napisem da Nadal ima "samo" 5 grend slema a prvi je?a Fedex ima 12 a drugi je,Roze skoro 60titula a Rafa 30
po tome ni Nadal sad ne zasluzuje da bude broj 1 jer ima manje trofeja od Rozea,e tako ce Novak isto da bude prvi kao sad Nadal a imace manje titula od Nadala,ali opet kazem ne vredi ti bas mrzis Novaka i nikad neces napisati o njemu pohvalu pa makar uzeo 1000trofeja

Interesantno je i to da je Rafa godinama bio zadovoljan da bude veciti drugi dok se nije pojavio Nole! Jer tek kad ga je Nole poceo pristizati i kad se pocela klimati druga pozicija covek je i krenuo da igra kako sada igra, dotad je bio samo sljaker i nista vise.
Prema tome i Rafa i nordic treba da zahvale Noletu!:mrgreen:

A zanimljivo je i to sto skace na sve sto kazemo o nasim teniserima, odmah ubacuje Rafu.covece , niko od nas ne poredi Noleta sa Rafom ovde osim tebe .Mozda je to neka vrsta kompleksa ili sta vec , cim mi o Noletu , a on Rafa osvojio ovo, rafa uradio ono...
Tako je to u zivotu, kad nisi zadovoljan sobom i svojim zivotom, gledas sta ti radi komsija i njemu nalazis mane.

realno, ja volim kad se sportista bavi i zabavljanjem publike, a ne samo jurenjem rezultata. zato mi je uzhivanje gledanje fudbala brazila, argentine ili holandije, za razliku od fudbala koje preferiraju italija ili shvedska npr.
djokovic je pravi animator publike :ok:

Ha ha, Opet ti o Rafi i kako Nole moze samo da sanja njegove uspehe.Jedino ti ovde pravis poredjenja izmedju njih dvojice.A sto se tice busanja u grudi , sta ima lose u tome sad?
Covek tako proslavlja pobedu.Drugi, zajedno sa tvojim ljubimcem ,se ne raduju , ne skacu, ne vriste?

ma zvoncice pusti ih bre nek lupaju gluposti sta se svadjas bre ne vredi.cuj glupost sto je priznao poen???pa to se zove fer plej igrac a ne kao neki drugi koji bi precutali,i ovo za dizanje tri prsta sta je tu lose?zasto Nadal stalno vadi gace iz dupeta??i to je jako nekulturno pa mu mi to ne nabijamo ovde na nos
Diskutujemo,ne svadjamo se.;)
I dalje mislim da je to priznavanje poena u tim okolnostima glupost, a ne fer plej.
Bude li dosledan u tom "fer pleju",nece mu biti lako u buducnosti.
Ali,ne plasim se,jer to nije bio fer plej,vec pokusaj pridobijanja publike,ubrzavanje okoncanja ocajnog gejma ili sta vec.
Nema nista lose u dizanju prstiju,ali ni dobro,sto nije dobro,pa je lose,samim tim.Ubedjen sam da je iritantno za publiku,ciju naklonost Novak tako zeljno nastoji pridobiti.
Nadalovo "vadjenje" gaca je debilno,ali to je samo njegov problem.Mislim,njemu stvara problem,narusavajuci mu koncentraciju.Cudi me da to nije skontao.A i glupo izgleda.

Poznato je da Nole boluje od astme.Ko imalo zna o ovoj bolesti ne bi napisao ako ne moze da dise , neka se leci i svi igraju samo Novak nema vazduha.
Evo,meni nije poznato.
Nemam vremena da pratim celodnevno Novakovu karijeru i taj detalj mi je promakao.
Da mu uzmem za olaksavajucu okolnost.
To ne znaci da on ne treba da se leci,jer ovo ne izgleda normalno,kao sto sam rekao.
Tu nisam mislio nista lose i pogrdno,ali onakvo "hvatanje vazduha" zahteva neke mere predostroznosti.
-------------------------------------------------------------------------------------
Da zakljucim:u vrhu svetskog tenisa nema znacajnijeg show mana,trenutno i nema ga vec duzi niz godina.
tenis se transformisao i nikom nije do zabave.
Novak samo pokusava steci takvu reputaciju,ne bas nesto uspesno.
Mozda je bolji od drugih,ali daleko od prihvatljivog nivoa.
Radi to usiljeno,sto u startu ubija draz i zato treba da batali to.
Jedino mu ona imitacija Sharapove nije losa.:)

Interesantno je kako se svi naostre kad Nole trazi medicinski time-out , mislim da je to sve pocelo otkako ga je Fedex kritikovao prvi put zbog toga, pa sad svi krenuli za njim, kad moze on sto ne bismo i mi trazili izgovore.
A kad Nadal trazi medicinski niko se ne buni.i obicno posle toga nastavi da trci kao zec.Dajte neku statistiku , pa da vidimo da li je zaista Nole jedini koji se zali, koga uvek nesto boli koji zove lekara?

Evo i mene posle par dana pentranja po planinama ;)

Ajmo ovako...Nole je,narocito ranije,trazio tajm aute kad god mu se cefne,sto je stvarno bilo smesno! Sad je po tom pitanju mnogo bolji,mada i dalje ume kad zagusti-npr protiv Robreda da uzme tajm aut,da presece protivnika.Moje licno misljenje je da to ne treba tako,ali ako pravila to dozvoljavaju-OK...Mada mene ce to uvek zivcirati.

To sve sa tajm autima nije pocelo sa onom izjavom Federera,jer izgleda da se ne secas da ga Federer tada odvalio 3-0 i bez vecih problema,cini mi se tri puta po 6-2.Znaci,njega je nerviralo sto je ovaj na foru pokusao da ga izbaci iz ritma.To je Nole jos ranije radio.

Nole nije jedini koji zove lekara,ali iz Top 10 je sigurno ubedljivo prvi koji to pravo koristi.

A ja mislim da na ovom svetu zaista ima dovoljno NeSrba koji kritikuju našeg Noleta, te ne bi bilo loše da ga mi ovde malo podržimo i radujemo se njegovom zaista velikom uspehu! Ja sam vrlo ponosna na njegov uspeh. Noleta gotivim, ostale tenisere poštujem. A eto, Rodika baš ne volem i mnogo mi je drago da ga je Nole isperdašio!

Licno, ne volim nesto posebno Novaka. Nervira me sto se mnogo uzdize a i sva ona njegova imitiranja mi idu na zivce. Ruzno je kad imitiras bolje od sebe. Ko sto neko rece on moze samo da sanja Rafine i Federereve uspehe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back