Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono jeste,ako nista drugo,voleli ne voleli Novaka,kad jednom bude zavrsio karijeru,sigurno ce biti interesantno cuti njegovo misljenje kako je to bilo kad je uzeo nadam se tek prvi GS od gomile koje ce -opet,nadam se, uzeti.A inas je,moras malo da se osetis happy kad ga vidis na pobednickom postolju....

Naravno,kad Federer zavrsi karijeru,onda mzoe da uzima sve te GSove :D :D :D

Novakov intervju za Men's Vogue sa nazivom "The Giant Killer", koji su umesto sa "Ubica Dzinova" na Noletovom sajtu preveli sa manje "slatkim" resenjem- "Veliki Pobednik" ( sa www.novak-djokovic.com ):
http://www.novak-djokovic.com/srb/vesti.php/2008/04/07/ekskluzivno-men-s-vogue-veliki-pobednik

Evo i linka ka toj strani samog casopisa, ako vam je tako sladje ( sa http://www.mensvogue.com ):
http://www.mensvogue.com/health/feature/articles/2008/04/djokovic (ovde mozete naci i link ka 2-3 klipa sa novakovim imitacijama)

Evo na kraju i ql slicice (koja postoji i u casopisu)... :)

nije taaaaaaaaachno..........on je s onom njegovom gubavom jelenom(shta cu moram da je vredjam,kad ne volim da gledam Noleta sa drugom curom)
ako ce ti biti lakse- male su sanse da bi bio sa tobom i da nije sa njom. ako nista, ono zbog godina :D btw- mislim da je noletova devojka mozda i najlepsa od onih koje vidjamo sa teniserima...
... a jos samo 4 dana do monte karla i noletovih meceva na "domacem" terenu... :D bas me zanima kako ce se provesti fedja i on... da rafu i ne pominjem :)

Овим путем бих замолио све ''познаваоце тениса'' који не разликују европску и америчку шљаку, који су пљували Новака када је предао меч првом рекету света у Монаку, да се удаље од ове теме.
Какви сте ви то ''фанови'' када га пљујете и вређате да је
највећа пи*ка
што је предао меч. Баш зато што је предао меч, у Риму је напросто блистао и нема тог изговора у који ћу поверовати, као нпр. да је комета пала и да је Новак одједном заблистао, или оно чувено
срећа што су му 90% играча предали меч, иначе не би далеко догурао
.
Ноле, твоји прави фанови те воле још од победе над Robby Ginepry-јем на Беверли Хилсу, 2005. године, јер смо већ тада знали да ћеш бити суперстар.
А ако је неко заслужио ћушку од српског народа, то сигурно ниси ти.

Фанови из Војводине

nordic_warrior , немам обичај да одговарам на шале, пошто знам да се заебаваш, али нико од Нолетових фанова не брани тениским познаваоцима да каже ''Новак је могао боље, итд.'' а не да вређа и да каже да је он ПИ*КИЦА, а то се може прочитати на многим форумима.

ПС: Ја сам из Војводине и мени треба оловка ;)

novakova zivotna zelja je da bude no. 1 (i to od malih nogu), i on je svakako prvi koji toj zelji ne bi stao na put. svaka njegova odluka ide u pravcu njegove zelje, ma kako nekome to nekada izgledao... bar ja sam u ovo ubedjen...
a ne zelim da komentarisem one koji su spremni danas da se raduju i hvale ga na sva usta, da bi ga vec sutra otpisivali i prozivali- takvi ljudi su poseban sklop licnosti koji o sebi samima (svojim kompleksima i licnim borbama koje gube) nesvesno govore na svakom koraku, a sa kojim ne zelim da imam kontakt... to i nisu navijaci, nego ljudi sa besnilom...

novakova zivotna zelja je da bude no. 1 (i to od malih nogu), i on je svakako prvi koji toj zelji ne bi stao na put. svaka njegova odluka ide u pravcu njegove zelje, ma kako nekome to nekada izgledao... bar ja sam u ovo ubedjen...
a ne zelim da komentarisem one koji su spremni danas da se raduju i hvale ga na sva usta, da bi ga vec sutra otpisivali i prozivali- takvi ljudi su poseban sklop licnosti koji o sebi samima (svojim kompleksima i licnim borbama koje gube) nesvesno govore na svakom koraku, a sa kojim ne zelim da imam kontakt... to i nisu navijaci, nego ljudi sa besnilom...

:dontunderstand: kako oni uopste mogu da komentarisu Novakovu igru, a nemaju tri cuke o tenisu.

polarni medo svaka cast na postu,ovde su neki Novaka nazivali glavatim gubitnikom kad je predao mec Federeru u Monte Karlu,a sada kad je osvojio novi masters i to na sljaci cute i nema ih nigde>maca im pojela jezik?ti ljudi nisu vredni da se covek nervira zbog njih,to su zivotni gubitnici koji se kriju iz nika i pljuju Djokovica koji je ove godine vec osvojio jedan grend slem i dva mastersa,a recimo Federer je ove godine osvojio samo onaj turnir u estorilu.ali dobro to vise govori o njima.

ja prvi sam se iznervirao kad je Novak predao mec i nadam se da to vise nikad nece uraditi,ali opet nije zasluzio da ga neki toliko pljuju i vredjaju,ni ja recimo ne volim Federera,ali mi ne pada na pamet da vredjam tog coveka jer je veliki sampion i jedan od najvecih tenisera svih vremena...

Srle zasad sam rekao jedan od najvecih,jer jos uvek nije prestigao Samprasa po broju grend slemova, ali siguran sam da ce Fedex osvojiti jos nekoliko grend slemova i tako postati najveci,ja sve gledam objektivno i to sto on meni licno nije simpatican ne znaci da ga osporavam,upravo suprotno svaka mu cast rekorde koje je postigao su fantasticni

nije problem u tom famoznom broju GS titula... Prost ima jednu titulu prvaka vise od Sene pa niko ne spori ko je tu bolji vozac... Djakomo Agostini je u motociklizmu postigao ono sto niko nece dostici ali je za ogroman broj ljudi Vale najveci na svetu

kod Fedje fascinira totalna dominacija tokom nekih 5 godina. e sad,pogledajte koliko on ima titula a koliko ih ima novak koji ce mu uskoro preuzeti mesto broj 1 pa ce vam sve biti jasno. dakle,par losih meseci i sve ode u majcinu. ipak,za 5 zivota ni novak ni Rafa ne bi mogli ponoviti ono sto je FedEx cinio tokom ovih godina,ni oni ni bilo ko nov jer je danasnji kalendar pravljen za gladijatore a ne tenisere

Rodzer Federer je najkompletniji teniser svih vremena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back