Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma covek je izgubio kosu cekajuci austrijsko drzavljanstvo koje nikako da dobije :D :D :D

A jadan,stvarno deluje izgubljeno.Imam jendog kolegu na poslu koj je isti on,samo sto jeovaj covek uvek nasmejan...Ej,ko da gledam Davidenka kad sa njm pricam.Mozda mi uskoro postane i simpatican zbog kolege :D :D :D

Ma i taj davidenko..Zna o taj tenis,sto bi se reklo,ali nekako mi je sav....nedovrsen.

Kako ti možeš da gledaš čoveka u oči i da pričaš ozbiljno sa njim ja bih umrla od smeha.
Meni je Davidenko smešan ko i Rodik čim ih vidim počnem da se smejem.
Ali ovo je stvarno off topic nemojte da ljutimo moderatora.

Novak dobio zemljište

Porodica najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića konačno će u Beogradu započeti izgradnju velelepnog teniskog kompleksa! Kompanija "Femili sport", koja je u vlasništvu porodice Đoković, juče se na javnom konkursu izborila za građevinsko zemljište na Novom Beogradu, tako da je samo pitanje vremena kada će započeti radovi!

Najzad neshto i on da dobije,od nashe zemlje,
Sve kao lepo,moze dochek,moze ovo moze ono.ali shta mu to vredi,najzad neki doprinos

Hvala Nole
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ноле је нови краљ тврдих подлога на отвореном!
2007
ИВ - финалиста
Мајами - освојио
Монтреал - освојио
УС Опен - финалиста

2008
АО - освојио
ИВ - освојио

Evo ako nekoga zanima ili bude u prolazu... (sa www.novak-djokovic.com)

.....

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da će se promocija monografije Novaka Đokovića pod nazivom „Moj Prvi Grend Slem“ održati u subotu, 05. aprila 2008. godine u 12.00 časova u prostorijama Francuskog Kulturnog Centra, u Zmaj Jovinoj 11.

Tokom promocije, Novak Đoković će svečano potpisivati knjigu.

Srdačno pozivamo sve zainteresovane da u subotu prisustvuju ovom svečanom događaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back