Giovanna
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Polarni sve si lepo rekao..Kada jednog dana sadasnjost postane proslost,ostace samo secanja i potreba da se prisetimo necega sto se ne radja i ne desava bas tako cesto kod nas..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ce ti biti lakse- male su sanse da bi bio sa tobom i da nije sa njom. ako nista, ono zbog godinanije taaaaaaaaachno..........on je s onom njegovom gubavom jelenom(shta cu moram da je vredjam,kad ne volim da gledam Noleta sa drugom curom)
kako je nisi videla uzivo? na bar 4-5 turnira sam je video...Каda je u opšte moguće videti njegovu devojku? Jedino na slikama, ja je uživo nisam videla.
Meni je lepša Davidenkova žena.
што је предао меч. Баш зато што је предао меч, у Риму је напросто блистао и нема тог изговора у који ћу поверовати, као нпр. да је комета пала и да је Новак одједном заблистао, или оно чувенонајвећа пи*ка
.срећа што су му 90% играча предали меч, иначе не би далеко догурао
novakova zivotna zelja je da bude no. 1 (i to od malih nogu), i on je svakako prvi koji toj zelji ne bi stao na put. svaka njegova odluka ide u pravcu njegove zelje, ma kako nekome to nekada izgledao... bar ja sam u ovo ubedjen...
a ne zelim da komentarisem one koji su spremni danas da se raduju i hvale ga na sva usta, da bi ga vec sutra otpisivali i prozivali- takvi ljudi su poseban sklop licnosti koji o sebi samima (svojim kompleksima i licnim borbama koje gube) nesvesno govore na svakom koraku, a sa kojim ne zelim da imam kontakt... to i nisu navijaci, nego ljudi sa besnilom...