Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2qnrr5vzv8.gif

Srdjan Djokovic nece upropastiti Novaka kao sto je to slucaj sa Jelenom Dokic.Razlog?Mozete da me mrzite,ali to je zato sto je Novak muskarac.Znam,sad ce se neko naci i reci da opet lupam gluposti ali tako je.Ko zna probleme JD od pocetka,znace o cemu pricam.

Nole se koncentrise na igru,a JD se koncentrisala i mnogo oko toga sta ljudi pricaju o njoj.I nikad,ali nikad nije bila samostalna,dok mi Nole deluje prilicno samostalno.Zato i mislim da je Nole pametno prepustio neke stvari caletu-na njemu je da igra i da na terenu i konferencijama za stampu bude ono sto jeste ili sto treba da bude.A van toga-ima oca.Dobra podela uloga.Znate ono-Good cop,bad cop :D

aaaaaa! mnooogooo temaa, mnooogooo teeemaaa!!
opet imas pravo! srdjan se nece kao damir mesati u ljubavni zivot svoga deteta :) niti ce (uopste) morati da ga stiti kao sto je ovaj to pokusavao... steta za jelenu dokic... mozda je namerno uzimala australijsko drzavljanstvo da bi nama u srbiji bilo lakse kada pocne da propada... :lol:

Haahahaahah,ako je to u pitanju,onda da joj cestitam prvi :D
Ih da mogu i ja bih uzeo australijsko drzavljanstvo..No nesto mi ga ne nude :( Tu je bio interesantan primer Noleta-nudili su posao njegovim roditeljima,skolovanje za bracu,njemu vrh uslove...I on odbije da igra za Englesku.Jedan od razloga je bio i strah od reakcije okoline.Znam,dosta njih mi opet nece verovati ;)

kakogod- verujem da mu je na kraju drago zbog svakog poteza koji je u vezi toga napravio... :) a i meni je :D
e jeste- jordan legend je na prvoj strani tog nba albuma! :) svaka cast!! :D
aj laku noc... juce zaglavih pa me stize san ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back