Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наслушасмо се данима Карлитос је млађи, свјежији, снага, кондиција... блаблабла... кад оно – цврц! Јесте у првом, а нарочито у другом сету заиста стизао и оно што се не стиже, чак и враћао, морао је Новак након удараца који углавном рјешавају поен често одигравати још један па и два додатна ударца, знао је у тим додацима и машити зицере али... након свега два сета пјетлић паде с ногу, а матори јарац скакуће и даље... :lol:

Mackoni i ja jesmo u koaliciji, ali nismo uvek na istoj poziciji. Nemoj da brkas! Ali nije ni cudo sto brkas kada se ovde godinama satanizuje svaki glas koji nije podrska tiraniji politickog projekta Djokovic. Nasa ce ideologija postojati i nakon ovog turnira i onog sledeceg! Ali robovati tiraniji necemo!
Теби свака част. Појавио си се овдје одмах послије меча да платиш шта имаш па колико кошта да кошта. :ok:
Коалициони партнер ти се завукао у мишију рупу (додуше, ништа необично за мачка да се завлачи у мишије рупе:mrgreen:), ваљда се моли свим боговима не би ли некако у финалу пехар измакао Новаку па да се онда славодобитно појави на форуму. Ај и то ћемо видјети.

Idemo dalje.

Kasper Rud!

Norvesko cudo i primer borca za pravedan sport. U poslednjem setu je pokazao da moze mnogo. Pozelimo mu dobro zdravlje i snagu u borbi protiv politickog projekta turnira, Novaka! Prethodne duele jeste dobijao Novak, ali kao sto je i Novak prvi put u karijeri pobedio Alkaraza, tako moze i Kasper da odnese pobedu u pravom momentu.
Ja sam se vec raspravljao sa tobom,al nikako da odjebes u skokovima.Odakle si ti indijancu jedan da mi je znati?Pa navijas za Norvezanina?Idi pisi na Norveskom forumu onda sta mislis i iznesi svoje misljenje,nemoj nama ovde da kenjas kako je neko politicki projekat.Teraj se bre u tri pm...

Zenski Tenis Svjotek opet sampion premlada a vec ima 4 grendslema.Mislim da ce ona biti najveca ikada teniserka kada zavrsi karijeru.Nebitno sto ima 21 godinu i vec 4 Gs titule.Ona je cudesan igrac,nevidjen majstor.

Ja joj predvidjam preko 10 Roland Garos titula

Ja sam se vec raspravljao sa tobom,al nikako da odjebes u skokovima.Odakle si ti indijancu jedan da mi je znati?Pa navijas za Norvezanina?Idi pisi na Norveskom forumu onda sta mislis i iznesi svoje misljenje,nemoj nama ovde da kenjas kako je neko politicki projekat.Teraj se bre u tri pm...
Ja sam rodjen dje tenisa nema, Djokovica mrzim od rodjenja!

Danas se igra finale Rolan Garosa u muškoj konkurenciji između Novaka Đokovića i Norvežanina Kaspera Ruda. Meč bi treba oda počne oko 14.30, a sve zavisi od toga koliko će trajati finale u ženskom dublu koje počinje u 11.30. Novak Đoković je favorit, ali ne treba otpisivati ni Kaspera Ruda koji je odličnom igrom došao do finala francuskog glen slema. Samo treba pogledati kako je počistio Aleksandra Zvereva u polufinalu sa 3:0 (6:3 6:4 6:0). Ovo je treće finale Norvežanina na grend slemovima u njegovoj karijeri, a drugo u Parizu. Do sada Kasper Rud nema nijedan trofej na grend sloemovima, a Đoković juri svoj rekordni 23. trofej na najprestižnijim teniskim turnirima.

14.30 Novak Đoković (SRB) - Kasper Rud (NOR)

E cao drugari!

Vidim da se pisalo vise o meni nego o Nolou sto mi je itekako drago!

Ispalo je upravo onako kao sto sam najavio.... Povreda Karlitosa i puno srece za Nola, kao i mnogo puta do sad. Samo cekamo da se i Rud povredi u finalu i da preda mec i eto 23. GS titule :)

Ko ne veruje nek procita:

1686473899873.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back