Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Ces da ti citiram sve poruke? Toliko su me spominjali da me mrzelo da na svaku odgovaram pa sam ovako napisaoAxaxa pazi on je najavio i vise smo o njemu pricali bitan je jbt xaxaxa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ces da ti citiram sve poruke? Toliko su me spominjali da me mrzelo da na svaku odgovaram pa sam ovako napisaoAxaxa pazi on je najavio i vise smo o njemu pricali bitan je jbt xaxaxa

Pa dobro, ti si toliko nezanimljiv da niko ni ne primeti da te nema na forumu. A smislen post ne pamtim da si napisaoPa kad si dvorska luda nema ko da nas zabavlja jer smo navikli da nole briljira

Hahahhaha tek sad vidim da si nalupao skoro 200.000 ovakvih tupavih postovaXaxaxa thats the point
Kakvo tracenje vremena na forumu....Pa nije bro to je dobrovoljni rad sa pacijentima a i placa seHahahhaha tek sad vidim da si nalupao skoro 200.000 ovakvih tupavih postovaKakvo tracenje vremena na forumu....
E o tome ja pricam sve vreme,zatrovan si druze previse,ti ne mrzis samo Novaka kao sto priznajes,ti mrzis ocigledno sve oko sebe,zato ti i jesu takvi upisiJa sam rodjen dje tenisa nema, Djokovica mrzim od rodjenja!
Ne lupetaj.E cao drugari!
Vidim da se pisalo vise o meni nego o Nolou sto mi je itekako drago!
Ispalo je upravo onako kao sto sam najavio.... Povreda Karlitosa i puno srece za Nola, kao i mnogo puta do sad. Samo cekamo da se i Rud povredi u finalu i da preda mec i eto 23. GS titule
Ko ne veruje nek procita:
Pogledajte prilog 1357650
Takoe sve Djokovice! Jakoi moi! Kasper Rud do pobede!E o tome ja pricam sve vreme,zatrovan si druze previse,ti ne mrzis samo Novaka kao sto priznajes,ti mrzis ocigledno sve oko sebe,zato ti i jesu takvi upisi