Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тек ћемо видјети да ли је привремена...https://www.b92.net/sport/rolandgarros2023/kecmanov-as.php?nav_id=2348271
Treba uvestio novu sifru bolesti NĐ 23
"privremena paraliza nerava kao posledica suočavanja sa najboljim igračem svih vremena"
![]()

Теби свака част. Појавио си се овдје одмах послије меча да платиш шта имаш па колико кошта да кошта.Mackoni i ja jesmo u koaliciji, ali nismo uvek na istoj poziciji. Nemoj da brkas! Ali nije ni cudo sto brkas kada se ovde godinama satanizuje svaki glas koji nije podrska tiraniji politickog projekta Djokovic. Nasa ce ideologija postojati i nakon ovog turnira i onog sledeceg! Ali robovati tiraniji necemo!

), ваљда се моли свим боговима не би ли некако у финалу пехар измакао Новаку па да се онда славодобитно појави на форуму. Ај и то ћемо видјети.Ja sam se vec raspravljao sa tobom,al nikako da odjebes u skokovima.Odakle si ti indijancu jedan da mi je znati?Pa navijas za Norvezanina?Idi pisi na Norveskom forumu onda sta mislis i iznesi svoje misljenje,nemoj nama ovde da kenjas kako je neko politicki projekat.Teraj se bre u tri pm...Idemo dalje.
Kasper Rud!
Norvesko cudo i primer borca za pravedan sport. U poslednjem setu je pokazao da moze mnogo. Pozelimo mu dobro zdravlje i snagu u borbi protiv politickog projekta turnira, Novaka! Prethodne duele jeste dobijao Novak, ali kao sto je i Novak prvi put u karijeri pobedio Alkaraza, tako moze i Kasper da odnese pobedu u pravom momentu.
Da nije odapo pupupu jesi cito umrlice
To je predivno zabavljanje` volim sto ima duha.Gledaj to majmunisanje je bilo na pocetku karijere.
Eh qq ajde neka mu je otac nesto normalno da nam sjase sa ganglija lececi komplekse na sinovljevom uspehu.Astroloski gledano u zrelijim godinama covjekom dominira podznak a ne znak.
Ja sam rodjen dje tenisa nema, Djokovica mrzim od rodjenja!Ja sam se vec raspravljao sa tobom,al nikako da odjebes u skokovima.Odakle si ti indijancu jedan da mi je znati?Pa navijas za Norvezanina?Idi pisi na Norveskom forumu onda sta mislis i iznesi svoje misljenje,nemoj nama ovde da kenjas kako je neko politicki projekat.Teraj se bre u tri pm...
Из које си припиздине побро, кад ти Новак још не игра добро?Ja sam rodjen dje tenisa nema, Djokovica mrzim od rodjenja!

Djokovici ima da vas nema. Bole li vas Melburn i Viktorija, drhte ruke oko Banjaluke.Из које си припиздине побро, кад ти Новак још не игра добро?![]()

Smisljano na brzinu, pa se usresredi na rimu.Десетерцу није нужна рима, ал метрика мора да му штима!
За домаћи вјежбај да научиш, а не да се неизвјежбан кypчиш!

"kad ce koji je rezultat koji je rezultat"
kad pocne.