rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Ne moze. Eto, ne znas pravila.Могу и заједно, није проблем.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne moze. Eto, ne znas pravila.Могу и заједно, није проблем.![]()
Nije samo on popusio,ima ih ovdeZasto je Karlitos************ Ozbiljno pitanje.

Povreda. Ne mislis da je resio da preda pri 1:1 u setovima. I kao, ti si kod 1:1 mislio, sad ce Novak da ga dobije sa 7:0 umesto 6:1...Zasto je Karlitos********* Ozbiljno pitanje.
To nije dobro,ne znam sta ce bitiЕ јбг, сад кад га је обогаљио...![]()

A znas li da su meni brisali ovakve poruke, slali u sanduce opomene itd. I vidi sta ti je moderacija i dvostruki standard.Зато што је ***********![]()
Звао си га ************? Не вјерујем!A znas li da su meni brisali ovakve poruke, slali u sanduce opomene itd. I vidi sta ti je moderacija i dvostruki standard.

Звао си га ***********? Не вјерујем!
Уосталом, нису ти поруке избрисане, него су бијеле на бијелој подлози па се не виде, ко руска застава, таман по демократским узусима.![]()
Опа, прешли смо на личне увреде, а?Znas me, znam te.

ako se ne bavis politikom odmah da pocnesTu sam.Neki od nas imaju i popodnevne smene.
Dakle, jos jednom se pokazalo ono sto sam vec juce ponavljao. Sudijski kriminal i zdravstvene poteskoce Alkaraza su odlucile. Kada su se Novaku tako oduzimali gemovi? Nikada. Jednog dana kada se bude povela ozbiljna istraga o saradnji Novaka sa sudijama i budu se oduzeli nelegalno steceni trofeji, saznacemo kolicinu nepravde koju je pretrpeo tenis, a i sport generalno. Eurosport komentator se ozbiljno potrudio da opravda uticaj vetra i peska na Novakova sociva, a nije uzeo u obzir to isto za neke druge prenose i tenisere. Degutantno, krajnje degutantno. I sve to da bi se Novak izjednacio po broju pobeda sa 16 godina mladjim teniserom!
Povreda. Ne mislis da je resio da preda pri 1:1 u setovima. I kao, ti si kod 1:1 mislio, sad ce Novak da ga dobije sa 7:0 umesto 6:1...

Kako god. Mislim, mene je eon razocarao kako mi je seckao prenos, ali u svakom slucaju sam ocekivao vecu borbu nakon 1:1. Kad sam video sa je dao lagano gem da se pripise Novaku, znao sam da ce ili da preda ili da izgubi.Mislis u tie breaku?
NA PRAGU ISTORIJE
Pogledajte prilog 1356734
Karijera za ponos.
Novak Đoković igraće u finalu Rolan Garosa za rekordnu 23. gren slem titulu u karijeri čime bi se osamio na večnom teniskom prestolu.
Rafael Nadal u ovom trenutku ima 22 trofeja iz najvrednije kolekcije, pa je jasno da će trenutno treći teniser sveta imati istorijsku šansu da još jednom potvrdi primat na listama koje se završavaju sintagmom “najbolji svih vremena”.
Ukoliko u nedelju bude nadigrao Kaspera Ruda ili Aleksandera Zvereva, srpski as će se vratiti na prvo mesto ATP liste. To bi bila 388. sedmica na čelu ATP karavana za Đokovića.
U slučaju poraza srpski teniser će od ponedeljka preskočiti Danila Medvedeva, ali će ostati na drugom mestu iza Karlosa Alkaraza.
Novak bi još jednom pobedom na Rolan Garosu postao i prvi teniser sa minimum tri trofeja na svakom gren slemu.
SD
Kako god. Mislim, mene je eon razocarao kako mi je seckao prenos, ali u svakom slucaju sam ocekivao vecu borbu nakon 1:1. Kad sam video sa je dao lagano gem da se pripise Novaku, znao sam da ce ili da preda ili da izgubi.
I dalje mislim da bi ga pocistio da nije bilo povrede. Ili barem na tesno bi ga Novak dobio. Posle petog seta. Tako je delovalo da ide u tom pravcu.Citajuci tebe ja sam ocekivao da ce Karlitos da pocisti Noleta, medjutim on ovam obojici uvali do grla.
Ja sokiran.
I dalje mislim da bi ga pocistio da nije bilo povrede. Ili barem na tesno bi ga Novak dobio. Posle petog seta. Tako je delovalo da ide u tom pravcu.
ajmo do novog rekorda, staviti do znanja ko je istinski GOAT , a ne ko kako drži čašu kada se pije Šampanj , ili ko kako hoda
za naredne 100 godine staviti pečat na tu titulu
Мени је све било јасно кад сам видио да му Новак масира ногу. Тако га је напуцао енергијом босанских пирамида да овај више није знао гдје удара... Ако се и догодине опорави, биће добро...Kako god. Mislim, mene je eon razocarao kako mi je seckao prenos, ali u svakom slucaju sam ocekivao vecu borbu nakon 1:1. Kad sam video sa je dao lagano gem da se pripise Novaku, znao sam da ce ili da preda ili da izgubi.

Otisli tetki da daju lekA pazi ovo uzima 23 GS na omiljenjoj podlozi coveka koga ce preci u broju GS.
@mackoni @reachner27 saljemo respiratore. One iz Bosne![]()
Масирају Клиторитоса, на смјену...Otisli tetki da daju lek

U tome i jeste zavera!Мени је све било јасно кад сам видио да му Новак масира ногу. Тако га је напуцао енергијом босанских пирамида да овај више није знао гдје удара... Ако се и догодине опорави, биће добро...![]()