Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A znas li da su meni brisali ovakve poruke, slali u sanduce opomene itd. I vidi sta ti je moderacija i dvostruki standard.
Звао си га ************? Не вјерујем!
Уосталом, нису ти поруке избрисане, него су бијеле на бијелој подлози па се не виде, ко руска застава, таман по демократским узусима. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Звао си га ***********? Не вјерујем!
Уосталом, нису ти поруке избрисане, него су бијеле на бијелој подлози па се не виде, ко руска застава, таман по демократским узусима. :mrgreen:
😁 Znas me, znam te.

Poslednja izmena od moderatora:
Tu sam. 👍🏻 Neki od nas imaju i popodnevne smene.

Dakle, jos jednom se pokazalo ono sto sam vec juce ponavljao. Sudijski kriminal i zdravstvene poteskoce Alkaraza su odlucile. Kada su se Novaku tako oduzimali gemovi? Nikada. Jednog dana kada se bude povela ozbiljna istraga o saradnji Novaka sa sudijama i budu se oduzeli nelegalno steceni trofeji, saznacemo kolicinu nepravde koju je pretrpeo tenis, a i sport generalno. Eurosport komentator se ozbiljno potrudio da opravda uticaj vetra i peska na Novakova sociva, a nije uzeo u obzir to isto za neke druge prenose i tenisere. Degutantno, krajnje degutantno. I sve to da bi se Novak izjednacio po broju pobeda sa 16 godina mladjim teniserom!
ako se ne bavis politikom odmah da pocnes

ovoliko lupanja a da zvuci samoubedjeno i sigurno je bar za clana odbora neke opstine

a mislim i za mnogo vise

REKORDI SAMO PADAJU: Nema granica za Novaka​

Uspeo je Novak Đoković da savladala Karlosa Alkaraza sa 3:1 u setovima i plasira se u svoje sedmo finale na Rolan Garosu, a usput je srpski teniser i postavio nekoliko rekorda.

Ovo će biti 34. finale na grend slem turnirima za Novaka i prilika da osvoji 23. titulu i time se izjednačio sa Kris Evert što se tiče broja finala u ''Open eri''. Ukoliko se gleda samo muška konkurencije, Novak je ubedljivo prvi, drugi je Rodžer Federer sa 31 finalom, dok je treći Rafael Nadal sa 30 finala.

Novak Đoković je postao i najstariji finalista Rolan Garosa sa 36 godina i 20 dana, oborivši rekord Rafaela Nadala koji je prošle godine igrao finale sa 36 godina i dva dana.

SD

NA PRAGU ISTORIJE​

Djoković.jpg
Karijera za ponos.

Novak Đoković igraće u finalu Rolan Garosa za rekordnu 23. gren slem titulu u karijeri čime bi se osamio na večnom teniskom prestolu.

Rafael Nadal u ovom trenutku ima 22 trofeja iz najvrednije kolekcije, pa je jasno da će trenutno treći teniser sveta imati istorijsku šansu da još jednom potvrdi primat na listama koje se završavaju sintagmom “najbolji svih vremena”.

Ukoliko u nedelju bude nadigrao Kaspera Ruda ili Aleksandera Zvereva, srpski as će se vratiti na prvo mesto ATP liste. To bi bila 388. sedmica na čelu ATP karavana za Đokovića.

U slučaju poraza srpski teniser će od ponedeljka preskočiti Danila Medvedeva, ali će ostati na drugom mestu iza Karlosa Alkaraza.

Novak bi još jednom pobedom na Rolan Garosu postao i prvi teniser sa minimum tri trofeja na svakom gren slemu.

SD

NA PRAGU ISTORIJE​

Pogledajte prilog 1356734
Karijera za ponos.

Novak Đoković igraće u finalu Rolan Garosa za rekordnu 23. gren slem titulu u karijeri čime bi se osamio na večnom teniskom prestolu.

Rafael Nadal u ovom trenutku ima 22 trofeja iz najvrednije kolekcije, pa je jasno da će trenutno treći teniser sveta imati istorijsku šansu da još jednom potvrdi primat na listama koje se završavaju sintagmom “najbolji svih vremena”.

Ukoliko u nedelju bude nadigrao Kaspera Ruda ili Aleksandera Zvereva, srpski as će se vratiti na prvo mesto ATP liste. To bi bila 388. sedmica na čelu ATP karavana za Đokovića.

U slučaju poraza srpski teniser će od ponedeljka preskočiti Danila Medvedeva, ali će ostati na drugom mestu iza Karlosa Alkaraza.

Novak bi još jednom pobedom na Rolan Garosu postao i prvi teniser sa minimum tri trofeja na svakom gren slemu.

SD

A pazi ovo uzima 23 GS na omiljenjoj podlozi coveka koga ce preci u broju GS.

@mackoni @reachner27 saljemo respiratore. One iz Bosne :D

Kako god. Mislim, mene je eon razocarao kako mi je seckao prenos, ali u svakom slucaju sam ocekivao vecu borbu nakon 1:1. Kad sam video sa je dao lagano gem da se pripise Novaku, znao sam da ce ili da preda ili da izgubi.
Мени је све било јасно кад сам видио да му Новак масира ногу. Тако га је напуцао енергијом босанских пирамида да овај више није знао гдје удара... Ако се и догодине опорави, биће добро... :lol:

Мени је све било јасно кад сам видио да му Новак масира ногу. Тако га је напуцао енергијом босанских пирамида да овај више није знао гдје удара... Ако се и догодине опорави, биће добро... :lol:
U tome i jeste zavera!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back