Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Nista od 2 turnira u Americi.
Nije dobro...

Nije dobro...

Poslednja izmena od moderatora: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da ti skinem sa lica taj osmeh a ANista od 2 turnira u Americi.
Nije dobro...
Hajde, bas me zanima kako to mislis da izvedes?a da ti skinem sa lica taj osmeh a A
Da nisi ti onaj Big Lale?pomoću trikova , čiribu čiriba )))

Bajden je bio sprecen da zalozi svoj autoritet da Nolo dobije dopustenje.Zvanično: Đoković ne igra Indijan Vels i Majami!
Photo by Clive Brunskill/Getty Images
Novak Đoković nije dobio izuzeće i neće učestvovati na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju ni ove godine.
Do poslednjeg časa je Novak čekao potencijalne pozitivne vesti iz SAD, ali se povukao sa turnira pre žreba za kvalifikacije.
Sjedinjene Američke Države i dalje su jedna od retkih zemalja koje zabranjuju ulaz strancima koji nisu vakcinisani protiv virusa korona, a ta politika trebalo bi da se okonča 11. maja. To znači da bi Đoković trebalo da može da učestvuje na US openu, poslednjem grend slem turniru u sezoni, ali za prve masterse u sezoni nije dobio dozvolu.
Đoković je u Kaliforniji slavio pet puta, na Floridi šest, ali ni na jednom ni na drugom turniru nije nastupio od 2019. godine.
Novaka će u glavnom žrebu u Indijan Velsu zameniti Nikoloz Basilašvili, a ukoliko se još neko povuče pre žreba, u glavni će upasti i Dušan Lajović.
Turnir iz Indijan Velsa pratite na kanalima Sport kluba, a žreb je na programu u ponedeljak u ponoć po srednjoevropskom vremenu.
izvor SK

naravno da je bio sprečen , odveli ga na procenu radne sposobnostiBajden je bio sprecen da zalozi svoj autoritet da Nolo dobije dopustenje.
Sad je otisao na temu o Ukrajini gde podrzava nato i naciste.mrnjau jel se radujes
Ima jos da se igra do kraja godine i da te No1e nervira ... samo strpjenja
i oticices sam sa teme gde bacas abrove konstantno bez argumenata i statistike (zvanicno priznate) osim
sto si poturica tj posvajcarica ...
naravno da je bio sprečen , odveli ga na procenu radne sposobnosti

Sad je otisao na temu o Ukrajini gde podrzava nato i naciste.

Svakako je izuzetno glupo.Pogledajte prilog 1306118
"Kralj je mrtav, ziveo kralj"
Dijana Djokovic nakon prve pobede nad Federerom
(Jel uvredljivo?)
Pogledajte prilog 1306118
(Jel uvredljivo?)
Ako se urinira po Federeru, sve je dozvoljeno. Provereno vise putaPogledajte prilog 1306118
(Jel uvredljivo?)

20-0 za Nola.A koji im je ono kolektivni H2H? 9-5 za Novaka?
Odj3baus decko.
20-0 za Nola.

Ma obrisi ti meni nalog, lako cu ja novi naci. Ne da mi se mail adresa i nalog vodi kao satro clan biblioteke.Kolega ocigledno je problem u vama. Ako vam se forum ili ljudi ne dopadaju onda jednostavno nadjete novi. Kazes da je Nole religija a ne sport...hajde eto reci ti iskreno koje sportske rekorde koji su bitni Nole nije oborio? O cemu tacno pricamo? I ti i @Mačkoni jednostavno kenj@te bez ikakvog argumenta.