Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a sta mene briga o novakovom misljenju za bilo sta

treba li da lepo peva pa da bih ga cenio kao tenisera?

on covek igra tenis, najbolji je svih vremena u tome , drago nam je sto je srbin i to je to
To bi bilo pravo i posteno stanoviste da ovde nakon AO nije bilo vise slavlja nekakvom trijumfu Djokovica nad Bilom Gejtsom, nego sto je uzeo 22 slem. Isto kao i sada za SAD i nemogucnost da udje. Posto ne moze da udje, onda su oni zli, a ako bi mogao, onda ih je Novak pobedio i svaka mu cast sto je nevakcinisan usao.

Poslednja izmena od moderatora:
Brisu ti postove, rade sta sami hoce. Najnormalniji post sam imao na odgovor Pilipennde i taj je nestao bez traga. Niti sam koga uvredio, niti sam ista lose napisao. 🤷🏼‍♂️

I svi se prave ludi, a dobro znas i sam kakve su bahanalije od (pseudo) postova na svakoj temi koja se tice Novaka, pa i na ovoj. Da ne pricam o tome da iko drugi sme da postoji osim njega u tenisu. Secas se pre 10-15 godina kada je bio onaj neki turnir u Areni, kada je kasnio pocetak zbog toga sto "navijaci" nisu mogli da se utisaju? E to ti je doslo u tenis sa pojavol Djokovica, a ujedno i na forume i facebook grupe. Tako sam pre citao da je on najveci Srbin posle Pavla i Svetog Save, samo zato sto letuje u CG, otprilike. Narod je pukao kao zvecka.

Ne verujem da ce mi obrisati nalog. Slao sam i juce poruke adminu ali bez odgovora. Ignorisu kao i obicno.

Tebe neko tera da se javljas ovde i pises?

To bi bilo pravo i posteno stanoviste da ovde nakon AO nije bilo vise slavlja nekakvom trijumfu Djokovica nad Bilom Gejtsom, nego sto je uzeo 22 slem. Isto kao i sada za SAD i nemogucnost da udje. Posto ne moze da udje, onda su oni zli, a ako bi mogao, onda ih je Novak pobedio i svaka mu cast sto je nevakcinisan usao. Identicna antivax grupacija ovog foruma se okuplja samo jos na ovoj temi i na "Z" temama i pisu samo kada se vrti neki skandal oko vakcinacije ili politike gde familija Dj koketira sa Rusijom. Uglavnom, teniski deo komentarisu 2-3 osobe.
Novak je mogao da se ne izjašnjava oko vakcina javno i da ne prolazi kroz sve to, ali baš mi je plus to što im je zabio prst u oko..jer svako ima pravo da radi sa svojim telom šta hoće..

To bi bilo pravo i posteno stanoviste da ovde nakon AO nije bilo vise slavlja nekakvom trijumfu Djokovica nad Bilom Gejtsom, nego sto je uzeo 22 slem. Isto kao i sada za SAD i nemogucnost da udje. Posto ne moze da udje, onda su oni zli, a ako bi mogao, onda ih je Novak pobedio i svaka mu cast sto je nevakcinisan usao. Identicna antivax grupacija ovog foruma se okuplja samo jos na ovoj temi i na "Z" temama i pisu samo kada se vrti neki skandal oko vakcinacije ili politike gde familija Dj koketira sa Rusijom. Uglavnom, teniski deo komentarisu 2-3 osobe.
izvrćeš teze , nije fer, ja sam vakcinisani, Rusiju nešto posebno da volim ne , a još manje to "Z", a ti kritiziraš sve ono postignuto što je Novak uradio i ponidoštavljaš njegov svaki uspeh, jednostavno nije fer
uvek u nedostatku očitih argumenata igrate na kartu loše Rusije , kome se to dodvoravate

izvrćeš teze , nije fer, ja sam vakcinisani, Rusiju nešto posebno da volim ne , a još manje to "Z", a ti kritiziraš sve ono postignuto što je Novak uradio i ponidoštavljaš njegov svaki uspeh, jednostavno nije fer
uvek u nedostatku očitih argumenata igrate na kartu loše Rusije , kome se to dodvoravate

Evo, covek/zena je u prethodnom postu rekao/rekla sta Novak sve ima pravo da radi i zasto je Novak jos drazi. Zasto onda neko drugi nema pravo da mu se to sto Novak radi (hoce da udje u SAD nevakcinisan) ne dopada i sto kritikuje sav taj negativan uticaj familije Djokovic na opste drustvo? (Gurui, magovi, greljenje drveca, piramide, slovenski bogovi, sapuni od zenskog mleka, Nestorovici, Deretici i sta sve jos.

22 slema su 22 slema, koliko nedelja je prvi, oborio je i tu rekord, dueli sa kim sve ima pozitivan skor, sta se tu umanjuje? Sve to upravo Novak umanjuje svojim odlukama. Uzeo bi garant 25+ slemova da je samo igrao tenis. Samo toliko da je radio.

ti si finansijski policajac ili šta, kad si uteran uza zid , sada umećeš, status , imovina , poznanici ,
ništa o igri , barem zamerke , ne mora da ga hvališ
O igri, ne volim sto lomi reket cesto, sto se svadja isto cesto, sto psuje, itd. Ali to je deo, kako se zove vec, njegove mentalne snage. On se tako puni. Valjda.

Vecina mojih zanerki je upravo ono van terena. Mnogo ih je pa mi se zgadio sve ukupno. Plus sto sam imao i licno iskustvo sa tom familijom i znam koja je malogradjanstina u pitanju od ljudi. Dno kace. Najdublje. U svakom pogledu.

O igri, ne volim sto lomi reket cesto, sto se svadja isto cesto, sto psuje, itd. Ali to je deo, kako se zove vec, njegove mentalne snage. On se tako puni. Valjda.

Vecina mojih zanerki je upravo ono van terena. Mnogo ih je pa mi se zgadio sve ukupno. Plus sto sam imao i licno iskustvo sa tom familijom i znam koja je malogradjanstina u pitanju od ljudi. Dno kace. Najdublje. U svakom pogledu.
znači ti se ne baviš tenisom , nego ,dešavanja van toga

iesi ti mislilac tj neko ko se bavi privatnim stvarima? Ako iesi, ondaK ie ovo pogresan forum... SVET je drugi portal...

Bolje je pitanje sta ce ta "Z" Rusija medju Novakovim (i samo Novakovim) navijacima, a ne kod Danila Medvedva ili Rubljeva? Da ne kacin vesti i slike, ili sam i to izmislio? Sta ce sve ostalo pseudo Novaku, i zasto njemu i njegovoj familiji nije dovoljno to sto je Novak na terenu uradio i sta na terenu i dalje radi?

Evo, covek/zena je u prethodnom postu rekao/rekla sta Novak sve ima pravo da radi i zasto je Novak jos drazi. Zasto onda neko drugi nema pravo da mu se to sto Novak radi (hoce da udje u SAD nevakcinisan) ne dopada i sto kritikuje sav taj negativan uticaj familije Djokovic na opste drustvo? (Gurui, magovi, greljenje drveca, piramide, slovenski bogovi, sapuni od zenskog mleka, Nestorovici, Deretici i sta sve jos.

22 slema su 22 slema, koliko nedelja je prvi, oborio je i tu rekord, dueli sa kim sve ima pozitivan skor, sta se tu umanjuje? Sve to upravo Novak umanjuje svojim odlukama. Uzeo bi garant 25+ slemova da je samo igrao tenis. Samo toliko da je radio.
Kako zasto nisu kod Medvedeva... pa zato sto ljudi nemaju tu medijsku paznju kao NOLE... a i sakrivali su se da ih tamo ne maltretiraju novinari... dosta je bilo sto su in maltretirali navijaci na mecevima. Izvini gledas li ti tenis, uopste?

Sta, nisu hteli da ti daju donaciju? Sad mi je sve jasno.

Kako zasto nisu kod Medvedeva... pa zato sto ljudi nemaju tu medijsku paznju kao NOLE... a i sakrivali su se da ih tamo ne maltretiraju novinari... dosta je bilo sto su in maltretirali navijaci na mecevima. Izvini gledas li ti tenis, uopste?
Onaj Srdjanov "Z" ne zna ko je Medvedev ali zato zna ko je Novak zbog medijske paznje, i zna da je citiram, "rasizam" to sto se radi Rusima i Belorusima 😂 (ali cik da vidis nekog takvog kod bilo kog Rusa tenisera, da gledas ista osim Novaka, video bi, a i da gledas samo
Novaka, dovoljno bi video o cemu govorim. Novak ima ubedljivo najgore navijace od svih, u svakom smislu.

Nisu, vec su se izivljavali nad kolegom i bahato ponasali. Tu sam video tek sta su i ko su, a do tada sam mislio da ih klevecu samo jer su zavidni na novac koji imaju. Doslovno tvrdim da veceg bika od Srdjana nema, i vecih kalastura od zena iz klana Djokovic. (A susretao sam svakakve ljude iz javnog zivota) I to savrseno ide uz sve njih i celu situaciju zbog koje su omrazeni u svetu kao familija. Njih niko osim ovdasnjih naroda ne voli, a mnogi zive od njihovih crkavica. Pocev od novinara portala, belih magova, vracara, gurua, pohlepnih popova, do ostalih sitnijih i krupnijih lobista za razne poslove, tendere, itd. Malogradjanstina koja letuje u CG samo da bi ih lokalni indijanci posmatrali kao bogove i atrakciju, dok ih se u Montekarlu gnusa svako. Uostalom, raspitaj se malo, ako meni ne verujes.

Poznajem ih licno preko Raonica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back