Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.865
А шта је требало, да одговорно набави потврду као остали?Ja ga nisam saranio, samo sam ga kritikovao zbog neodgovornog ponasanja i laganja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта је требало, да одговорно набави потврду као остали?Ja ga nisam saranio, samo sam ga kritikovao zbog neodgovornog ponasanja i laganja.
Ne, nego da je odmah lepo rekao da nije vakcinisan i da nece da se vakcinise.А шта је требало, да одговорно набави потврду као остали?![]()
Ne, nego se zarazen sastao sa novinarima i decomaxaxaxa jel sto nije pustio vodu posle soranja,koji si ti ficfiric
Najpametniji je moj pokojni kolega 80to godiste sto se nije vakcinisao. Napomenucu, pokojni.puffff buaxaxa ko i 80% pametne nevakcinisane populacije
И? Остаде ли ико од њих жив ил сви помријеше?Ne, nego se zarazen sastao sa novinarima i decom![]()
Ne zna se. Zna se samo da je neodgovoranИ? Остаде ли ико од њих жив ил сви помријеше?
Smisao zivota je pojaviti se na kretenskoj kuli u BG na vodi.
koliko si zavidan na No1a
na stranu sta je uradio u tenisu
koliko inace pomaze ljude, razne, i kakva je velicina od coveka (za razliku od oca)
mozes samo da ga mrzis i da mu zavidis...
a da ti uzivas "samo" da lozis Novakove navijace
Vrlo ispravno razmisljanje. Nije nikakva cast pojaviti se na tom simbolu kriminala.Vrlo pogrešno razmišljanje.
Ne može svako biti najbolji sportista, pa tako ne može ni bilo ko da bude prikazan na kuli Beograd.![]()
Pa ne znam.Da nadjete negde preko neta ,strani prenos,ima ih na desetine?.
Па није.
Хоћу да осетим и атмосферу меча са публиком.
Сањам да се појави даљински на којем може да се искључи само коментатор који је у овом случају више него непотребан.
.