Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.960
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da moze da stigne do kraja karijere.i broj ukupno osvojenih turnira verovatno
Pa njega rodji otac poredi sa Isusom, ne ja.gde je poceo da trenira Novak Dj. ?
gde je rodjen?
sta je (kreten) Srdjan otac radio da bi mu obezbedio uslove da trenira? hebene palacinke je prodavao na Kopu ja cu ti reci ... u BG placas 150 din ali na Kopu su tada bile 250din ... plus pozajmljena lova od zelenasa.... bla bla bla bla bla ....
Izuzmi me kulta o Isusu ! o tome nisam pisao ni reci
Ti koji porede No1a sa ISUSom su debilcine i nisu deo price ove teme. Kontas Ti sad?
Razumem jako dobro koji se kult pravi od jednog sportiste. JA, krompir, nisam deo kulta shvati to.
Imam za razliku od mnogih OSTVAREN ZIVOT koji meni prija, bez da zavidim bilo kome.
Zasto bi No1e placao "porez" u srbiji? JA JAKO VOLIM SRBIJU ALI SAM SUROVO REALAN,...
Zasto? Nesto mu je kao od uslova za trening obezbedila TSS ? TSB ? kako da ne...
Ne razumem boldovano pitanje?Да не ширимо причу на Новакову породицу, и поготово (поједине) навијаче, није он њима старатељ да одређује њихово понашање, ако им се и може нешто замерити, али занима ме које тачно замерке имаш на лично Новаково понашање ван терена?
И шта подразумеваш под тим да му није довољно да му нико не спори да је најбоље?
Па очигледно је да се свим силама упиру да му то оспоре!
Na terenu je broj 1, i to mu se ne spori, vec mu se i cestita ali to ni njemu, ni njegovoj porodici, a ni njegovim navijacima nije dovoljno.
И шта подразумеваш под тим да му није довољно да му нико не спори да је најбоље?
Ne razumem boldovano pitanje?
Ni ti ne znas sta si hteo da kazes.Pa njega rodji otac poredi sa Isusom, ne ja.
Nole ne treba da placa porez Srbiji ali ne treba ni da podrzava ludog oca (samo zbog carapa od 250 dinara) koji Rusiju i Kinu naziva slobodarskim svetom, dok zivi na racun zlog zapada. Ni Medvedev nije ljubitelj slobodarskog sveta, ali je zato Djokovic family. Mirodjije u svakoj corbi, od nardi lekarstva, pseudo nauke, pseudo istorije, politike, i bezobraznog ponasanja.
Jos jedan dokaz tome su domaci portali koje ista familija finansira (najcesce smesnim svotama, ali takvim djubretarima od "novinara" je i to kavijar) pa svako ko pomene istu familiju u bilo kom kontekstu koji nije hvalospev, dobije titulu koju ne bi osmislili ni kocijasi.
Najbolji deo je da podrzava oca zbog nekih carapa.Ni ti ne znas sta si hteo da kazes.
Ja postujem Noloa ali ga s vremena na vreme kritikujem. A vecina to shvata kao da sam im pobio pola familije, to je za posmatranje.
Koga "nas" je pregazio? HalucinirasA ha popustas popustas sad kad vas je pregazio ko otirac,al pamtimo mi sve tante za tante
HejtereKoga "nas" je pregazio? Haluciniras![]()
Nisam cuo da je neko od forumasa igrao tenis sa NolomHejtere
Ne bi Stefi do 377 da Moniki Seles nisu noz u ledja zabili....Mala Mo sampion za sva vremena![]()
Novak Djokovic will break all time record for most weeks as World No.1 if he occupies the top spot till end of February
Zanimljivo, niko od vas nema da navede nista netacno u mom pisanju, samo da se svako ko ne svraava na pomen Djokovica proglasi za ludaka ili neuracunljivog.Ni ti ne znas sta si hteo da kazes.
Federer kada je isti uzeo sa 37 godina, nije bila obaveza da se ostavi tenisznači čovek u 36. godini povređen osvojio GS!!!! sa mišićem koji je pukao!!! pa jbt svi trebaju kolektivno da ostave tenis posle ove potvrde!!! na čelu sa raspalim Nadalom! trebaju da se skupe na nekoj poljani , zapale vatru i pobacaju rekete u nju!!!