Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.
И још нешто да додам.

Не знам где сте претили меч, ја на Еуроспорт1 Србија.

Као и ранијих година, невероватно је колико су коментатори ван догађаја и једноставно сметају у праћењу.

Све време сам имао осећај да гледам меч, а поред мене седи неки рођак који чита наглас новине произвољно бирајући чланке из новина и при том користи неки тениски статистички алманах сиз којег ми чита безброј бескорисних и ирелевантних података.

Тако сам данас (по ко зна који пут) сазнао колико је гренслемова освојила Крис Еверт, а колико Серена Вилијамс, па кога је све Новак победио у финалима, па кога је Циципас све побеђивао, успут сам (такође ко зна који пут) чуо препричану анегдоту како је Новак заборавио да је играо финале са Циципасом, па да се Санија Мирза пензионисала након овогодишњег финала у дубловима и на крају да је извесна Ана Марић подбацивала новчић на неком мечу који је Новак играо. И ово је само мали приказ бескорисних и непотребних података којим смо засути током историјског финала једног од највећих тениских турнира.

Просто је несхватљиво колико су се коментатори, уместо да буду део догађаја, игре и атмосфере и указују на неке битне тренутке меча, издигли изнад самог догађаја и себе изузели из елементарних правила игре.

По ко зна који пут смо доживели да док играч тапка лопту припремајући се за сервис, коментатор блебеће како је Ана Марић бацала новчић и ту сторију не прекида ни док трају размене у важним поенима.

Да ли они схватају, да ако би седели у публици били би моментално избачени са терена.

Мсм, ако цео стадион ћути, УМУКНИ ИДИОТЕ!!!

Не разумем зашто је толико тешко да се прихвати ово једноставно правило.

Када тенисер почне са припремом за сервис сви ћуте. Ако неко то не поштује, бива опоменут, а касније и избачен са терена.

Такав је тенис, али наши коментатори то једноставно игноришу и настављају свој бесмислени вербални терор.

Мислим да би требало увести редаре и у коментаторске ложе, па ко не поштује правила да добије ногу у задњицу и ван...

.
Najbolji je onaj sa Sport kluba, što prenosi Wimbledon.

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

FnpCEoFX0AEEtJd

"Mute" i resen problem.
.
Па није.

Хоћу да осетим и атмосферу меча са публиком.

Сањам да се појави даљински на којем може да се искључи само коментатор који је у овом случају више него непотребан.

.

.
Па није.

Хоћу да осетим и атмосферу меча са публиком.

Сањам да се појави даљински на којем може да се искључи само коментатор који је у овом случају више него непотребан.

.
У фудвалу су енглески коментатори најбољи, ћуте по 15 мин, чујеш како пуца фудбал кад га шутну.

У фудвалу су енглески коментатори најбољи, ћуте по 15 мин, чујеш како пуца фудбал кад га шутну.
.
И у тенису.

Људи једноставно прате динамику игре и не упадају са којекаквим будаластим, ирелевантним коментарима у игру.

Мсм, обавештаваш публику која прати важне поене у историјском финалу Аустралијан опена како је пре неколико дана мала Ана Марић подбацивала новчић не почетку меча Новака Ђоковића!!!

Па јбт, да ли си ти човече при себи и да ли уопште разумеш где се налазиш и шта преносиш???

Да је поред мене тако срао неки мој рођак или другар који се ту нашао, добио би по пичци моментално. Вербално или чак стварно.

Овако си осуђен да током целог меча слушаш будалаштине те врсте и нервираш се.

Негде сам сигуран да је најчешће коришћена реч у њиховим коментарима проценат/процената.

Ту реч бих забранио да употребе више од три пута током меча.

.

.
Очигледно не пратиш незабележен пораст смртних случајева у земљама у којим је највише вакцинисаних.

.
И превод:
Према извештају објављеном у среду (23.2.22.) у Волстрит џорналу, америчка осигуравајућа друштва су запазила скоро 40 процената пораста смртних случајева у трећем кварталу 2021. у поређењу са периодом пре пандемија, највећи пораст (до сада) током пандемија вируса корона.

Према свим статистикама, нико испод 65 година нема потребе да излаже свој организам једном експерименту који је према свим показатељима једноставно пропао, са несагледивим последицама.

Присиљавати Новака Ђоковића и ту категорију људи која има своје комплетне медицинске тимове око себа је потпуно лудило и иживљавање које ће на крају да доживи своје срамотно разобличавање, какво се данас десило у Мелбурну, после прошлогодишњег скандала.

.
Daj analizu smrtnih slucajeva u Australiji ili Kini gde su svi vakcinisani i gde su anticovid mere bile maksimalno striktne. U Americi ima vise antivaksera budala nego kod nas.

https://www.google.com/amp/s/www.ku...vca-zaradio-novak-djokovic-posle-osvajanja-ao

Nakon svega prosle godine eto "pao mu kamen sa srca" sto se kaze pokazao emocije plus ogromna kolicina para stize od pobede (uz onu koja ide od ugovora sa markama koje nosi te reklamira tako koja se ne spominje).

Svima nam zelim sa ove teme (vama meni) plus onima koji citaju da imamo dovoljno para srece zdravlja razloga da se osećamo kao on danas u nasim zivotima sa nama bitnim dostignucima uz nekog kome smo bitni zbog nas samih.
Da nas svima "padne kamen sa srca" kada resimo ono sto nas muci ` da se s
osecamo izvanredno te svako ima svog Djokovica (podrska sigurnost obezbedjenost finansijska emotivna u svakom smislu) kao sto je on svojim bliznjima.
Istina, verujem da dosta gradjana Srbije kojima je egzistencija ugrozena makar danas ima razloga za veselje i da su na trenutak zaboravili da nisu jeli meso nedelju dana. I to je velicina Noloa.

Daj analizu smrtnih slucajeva u Australiji ili Kini gde su svi vakcinisani i gde su anticovid mere bile maksimalno striktne. U Americi ima vise antivaksera budala nego kod nas.
.
Какву анализу хоћеш?

Ево да пробамо обичан тест здравог разума, па ми помози да решим ту енигму:

Новак може да игра у Аустралији (АО), Француској (РГ) и Енглеској (Вимблдон), али не може у САД где милиони јужноамериканаца и дан данас улазе без икакве "вакцине".

ПС, потруди се да у одговору сам са собом прођеш ЛОЛ тест.

.

Ђоковић је човек моралног интегритета који није поклекнуо пред глобалистичком сатанистичком елитом.
Сатана му показа сва царства овога света и њихову славу, и рече му:
Све ово даћу ти ако паднеш и покориш ми се. А он му одговори:
Бежи од мене сатано, ја се клањам и служим само Господу Богу.

.
Какву анализу хоћеш?

Ево да пробамо обичан тест здравог разума, па ми помози да решим ту енигму:

Новак може да игра у Аустралији (АО), Француској (РГ) и Енглеској (Вимблдон), али не може у САД где милиони јужноамериканаца и дан данас улазе без икакве "вакцине".

ПС, потруди се да у одговору сам са собом прођеш ЛОЛ тест.

.
Tema je bila da li vakcina pomaze ili je u pitanju prevara kao sto ti kazes. I nisi mi odgovorio.
Ne pricam o Americi i njihovoj politici ko moze a ko ne moze da udje.

.
И још нешто да додам.

Не знам где сте претили меч, ја на Еуроспорт1 Србија.

Као и ранијих година, невероватно је колико су коментатори ван догађаја и једноставно сметају у праћењу.

Све време сам имао осећај да гледам меч, а поред мене седи неки рођак који чита наглас новине произвољно бирајући чланке из новина и при том користи неки тениски статистички алманах сиз којег ми чита безброј бескорисних и ирелевантних података.

Тако сам данас (по ко зна који пут) сазнао колико је гренслемова освојила Крис Еверт, а колико Серена Вилијамс, па кога је све Новак победио у финалима, па кога је Циципас све побеђивао, успут сам (такође ко зна који пут) чуо препричану анегдоту како је Новак заборавио да је играо финале са Циципасом, па да се Санија Мирза пензионисала након овогодишњег финала у дубловима и на крају да је извесна Ана Марић подбацивала новчић на неком мечу који је Новак играо. И ово је само мали приказ бескорисних и непотребних података којим смо засути током историјског финала једног од највећих тениских турнира.

Просто је несхватљиво колико су се коментатори, уместо да буду део догађаја, игре и атмосфере и указују на неке битне тренутке меча, издигли изнад самог догађаја и себе изузели из елементарних правила игре.

По ко зна који пут смо доживели да док играч тапка лопту припремајући се за сервис, коментатор блебеће како је Ана Марић бацала новчић и ту сторију не прекида ни док трају размене у важним поенима.

Да ли они схватају, да ако би седели у публици били би моментално избачени са терена.

Мсм, ако цео стадион ћути, УМУКНИ ИДИОТЕ!!!

Не разумем зашто је толико тешко да се прихвати ово једноставно правило.

Када тенисер почне са припремом за сервис сви ћуте. Ако неко то не поштује, бива опоменут, а касније и избачен са терена.

Такав је тенис, али наши коментатори то једноставно игноришу и настављају свој бесмислени вербални терор.

Мислим да би требало увести редаре и у коментаторске ложе, па ко не поштује правила да добије ногу у задњицу и ван...

.
Ma vrhunac je bio kad je pomenuo klinku, a onda pobrljao i nije mogao da se seti na kom tacno mecu je bacala novcic.
Pa je onda iskrsao i neki drugi klinac.
Ludak.

Komentatori na Eurosportu..msm da su dvojica i da se menjaju su najveća gvna od svih komentatora na svim televizijama.. ok tu bih dodao i Iliju Kovačića sa SK..i onog retarda sa Arene što komentariše Zvezdu u Evropi lizača čmara Zvekija Terzića
ipak ova dvojica su top..
razvaljuju mozak nepotrebnim informacijama, nebitnim statistikama..nemaju pojma o tenisu..msm o samoj igri.. iritantni, dosadni...
pokušam da utišam pa da gledam samo sliku bez tona ali jbg ne čuje se publika pa je još gore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back