Војвода
Iskusan
- Poruka
- 5.563
Кад игра ноло
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice Nadalu cupavo protiv Cilica.No1e protiv Kwona, Kokinakisa, Djere/Miomir, Opelka/Rijthoven kome se nije ostvarila zelja da igra protiv Novaka u prvom kolu, Siner/Wawrinka/Izner/Endi Marej/Alkaraz, Hurkac/Nori/Rud, Nadal/Cicipas/Beretini
Giros je kod Beretinija
Nadal setnja ima Cilica u 3 kolu i onda Runea ili Ozea kojeg trenira striko.
Nadam se. Ali to mu je jedina potencijalna mina. Ovo drugo su mu prijateljske do polufinala.Bice Nadalu cupavo protiv Cilica.
Nadam se. Ali to mu je jedina potencijalna mina. Ovo drugo su mu prijateljske do polufinala.
Dok No1e ima minu u gotovo svakom kolu. Kokinakis, pa ona nasa dva indijanca koji grizu i kidaju protiv Novaka, a protiv Nadala skidaju gace jos pre meca. Svi najbolji serveri su kod Novaka Izner, Opelka... Vunderkindi Alkaraz, Siner... Pa ovaj mali Tim van Rijthoven sto je isprasio Medveda na travi. Vavrinka, Marej, Hurkac, Nori, Rud... Svi su kod Novaka.
Ko je uopste u drugom delu zreba.
Beretini i Nadal imaju smesan zreb.
Beretini jedino sto ima Girosa ili Cicipasa - koji nije nesto na travi - najdalje je dosao do 4 kola pre x godina. Verovatno nece ni doci do Beretinija nego ce izgubiti od Girosa.
A Nadal ni toliko.

Nadam se. Ali to mu je jedina potencijalna mina. Ovo drugo su mu prijateljske do polufinala.
Dok No1e ima minu u gotovo svakom kolu. Kokinakis, pa ona nasa dva indijanca koji grizu i kidaju protiv Novaka, a protiv Nadala skidaju gace jos pre meca. Svi najbolji serveri su kod Novaka Izner, Opelka... Vunderkindi Alkaraz, Siner... Pa ovaj mali Tim van Rijthoven sto je isprasio Medveda na travi. Vavrinka, Marej, Hurkac, Nori, Rud... Svi su kod Novaka.
Ko je uopste u drugom delu zreba.
Beretini i Nadal imaju smesan zreb.
Beretini jedino sto ima Girosa ili Cicipasa - koji nije nesto na travi - najdalje je dosao do 4 kola pre x godina. Verovatno nece ni doci do Beretinija nego ce izgubiti od Girosa.
A Nadal ni toliko.

Koja polovina.I više od polovine tih "strašnih" tenisera ispade u dugom kolu
A ova mina Kokinakis je baš bila neka mina, ali iz prvog svetskog rata![]()
Vidim samo tvoje poruke posto nekoliko "umetnika" sa teme drzim na ignoreA ove teorije zavera neću da komentarišem...

Procitao i odgovorio ti.Pa pročitaj svoj prvi post ako si zaboravio šta si pisao i vidi ko je sve ispao...
Procitao i odgovorio ti.
Ispali su manje bitni likovi.
Sve su mu nosioci na putu. Jedini koji nije nosilac je napaljeni Tim koji je u usponu i moze biti opasan.
Top 10 igaci su mu i dalje u igri. Ima 3 top 10 igraca Alkaraza najboljeg ove godine po nekima, Norija domacina i Sinera. Ispao je samo Rud.
A koga ima Nadal. Ostao mu je samo jedan top 10 i to Cicicpas koji nije nista na travi i dosao je najdalje do 4 kola pre 4-5 godina. Znaci nema nista.
Ma namestaljka da Nolo osvoji, zato su izbacili sve RuseSad su manje bitni a bile sve same mine?
A nosioci - moj do mojega...

Ma namestaljka da Nolo osvoji, zato su izbacili sve Ruse![]()
Koje mine su ispale, a da ih Novak nije izbacio. Odigrao je odlicno protiv Kokinakisa. Sa tribina mu skandirali doktore. Procitaj sta je Kokinakis rekao o Novakovoj igri. Da nije igrao tako, mogao je da bude problem.Sad su manje bitni a bile sve same mine?
A nosioci - moj do mojega...
Pa to je da se napravi malo hype kako mu je bilo jako tesko da dodje do svoje 21. titule. A realno u ovoj konkurenciji i Sampras da se vrati iz penzije usao bi u polufinaleJa jesam tamo glasaca za Cicija, ali realno mislim da će Novak pobediti, tako da mi ovo kukumavčenje stvarno nije jasno.

A Federer bi osvojio turnir bez izgubljenog seta.Pa to je da se napravi malo hype kako mu je bilo jako tesko da dodje do svoje 21. titule. A realno u ovoj konkurenciji i Sampras da se vrati iz penzije usao bi u polufinale![]()

Pazi...mozda oni i nisu za strance...ali su da komsiji krava crkne!zamoljavaju se ljubitelji stranaca da idu na Karaburmu i da vise na prva cetiri slova naSELJA....
Fala vi
p.s. Nolo je vanvremenski OI