Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
No1e protiv Kwona, Kokinakisa, Djere/Miomir, Opelka/Rijthoven kome se nije ostvarila zelja da igra protiv Novaka u prvom kolu, Siner/Wawrinka/Izner/Endi Marej/Alkaraz, Hurkac/Nori/Rud, Nadal/Cicipas/Beretini

Giros je kod Beretinija

Nadal setnja ima Cilica u 3 kolu i onda Runea ili Ozea kojeg trenira striko.

Bice Nadalu cupavo protiv Cilica.
Nadam se. Ali to mu je jedina potencijalna mina. Ovo drugo su mu prijateljske do polufinala.

Dok No1e ima minu u gotovo svakom kolu. Kokinakis, pa ona nasa dva indijanca koji grizu i kidaju protiv Novaka, a protiv Nadala skidaju gace jos pre meca. Svi najbolji serveri su kod Novaka Izner, Opelka... Vunderkindi Alkaraz, Siner... Pa ovaj mali Tim van Rijthoven sto je isprasio Medveda na travi. Vavrinka, Marej, Hurkac, Nori, Rud... Svi su kod Novaka.

Ko je uopste u drugom delu zreba.

Beretini i Nadal imaju smesan zreb.

Beretini jedino sto ima Girosa ili Cicipasa - koji nije nesto na travi - najdalje je dosao do 4 kola pre x godina. Verovatno nece ni doci do Beretinija nego ce izgubiti od Girosa.

A Nadal ni toliko.

Nadam se. Ali to mu je jedina potencijalna mina. Ovo drugo su mu prijateljske do polufinala.

Dok No1e ima minu u gotovo svakom kolu. Kokinakis, pa ona nasa dva indijanca koji grizu i kidaju protiv Novaka, a protiv Nadala skidaju gace jos pre meca. Svi najbolji serveri su kod Novaka Izner, Opelka... Vunderkindi Alkaraz, Siner... Pa ovaj mali Tim van Rijthoven sto je isprasio Medveda na travi. Vavrinka, Marej, Hurkac, Nori, Rud... Svi su kod Novaka.

Beretini jedino sto ima Girosa ili Cicipasa - koji nije nesto na travi - najdalje je dosao do 4 kola pre x godina. Verovatno nece ni doci do Beretinija nego ce izgubiti od Girosa.

A Nadal ni toliko.

Opet Novak ima najteži žreb? Cccc :malav:

Novak Đoković i Marin Čilić trenirali su zajedno četiri dana pred početak Vimbldona, što bi sada moglo da izazove velike probleme.

Naime, Čilić je u ponedeljak objavio da se povlači sa Vimbldona, jer je dobio pozitivan test na koronavirus, te da se ne oseća dobro.

"Hej, ljudi, tužan sam što moram da vam saopštim da sam pozitivan na koronu. Bio sam u samoizolaciji i nadao se da ću se oporaviti za turnir, ali nažalosti i dalje se ne osećam dobro i spremno da prikažem najbolju igru. Srce mi je slomljeno što ne mogu da igram Vimbldon i što se moja sezona na travi ovako završava. Nadam se da ću igrati naredne godine", napisao je hrvatski teniser.

To bi sada moglo da utiče i na Novaka.

"Pratimo upustva vlade Velike Britanije oko izolacije i potencijalnih infekcija kovidom", naveli su iz PR službe Vimbldona, ali nisu navodili nikakve detalje.

Priča se da će Novak sada najverovatnije morati da se testira na koronavirus kako bi mogao da nastavi takmičenje.

Podsetimo, Čilić je bio na strani žreba gde je Rafael Nadal, a umesto Hrvata šansu na turniru dobio je Nuno Borges.

https://nova.rs/sport/tenis/problem-novak-djokovic-marin-cilic-trening-korona-virus/
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
E ovo bi bas bio bedak...

1656532116043.png

A Nadal ni toliko.

I više od polovine tih "strašnih" tenisera ispade u dugom kolu :dash:
A ova mina Kokinakis je baš bila neka mina, ali iz prvog svetskog rata :aha:

I više od polovine tih "strašnih" tenisera ispade u dugom kolu :dash:
A ova mina Kokinakis je baš bila neka mina, ali iz prvog svetskog rata :aha:
Koja polovina.

Svi Novakovi projektovani su jos u igri, ispao je jedino Rud u onom drugom delu. Sa njim je mogao tek u polufinalu da se sretne. I veterani.

Svi ostali su tu i Kecman i Alkaraz i Siner i Tim, Izner, Nori...

A ono malo Nadalovih ispali u Prvom kolu ili nisu uopste ni izasli na teren.

Mnogo sumnjivo, zar ne.

Ne bi bilo prvi put na Vimbldonu da se tako nesto desilo.

2013-te kad je Marej morao da osvoji Federer i Nadal su ispali u prvom kolu od 100 plus ili 200 plus i svi ostali ispali, pa je Marej igrao SF sa Janovicem kojeg niko vise nikada nije video posle toga.

Jedino Novaku nisu rekli da treba da ispadne. Posto je bio u drugom delu zreba. Tek u finalu su mu rekli.

A Novak je imao seriju od 2012 do 2015 - 11 pobeda protiv Mareja i samo taj jedan jedini poraz na WB. Smejurija.

Ovo mnogo lici na taj scenario.

Pa pročitaj svoj prvi post ako si zaboravio šta si pisao i vidi ko je sve ispao...
Procitao i odgovorio ti.

Ispali su manje bitni likovi.

Sve su mu nosioci na putu. Jedini koji nije nosilac je napaljeni Tim koji je u usponu i moze biti opasan.

Top 10 igaci su mu i dalje u igri. Ima 3 top 10 igraca Alkaraza najboljeg ove godine po nekima, Norija domacina i Sinera. Ispao je samo Rud.

A koga ima Nadal. Ostao mu je samo jedan top 10 i to Cicicpas koji nije nista na travi i dosao je najdalje do 4 kola pre 4-5 godina. Znaci nema nista.

Procitao i odgovorio ti.

Ispali su manje bitni likovi.

Sve su mu nosioci na putu. Jedini koji nije nosilac je napaljeni Tim koji je u usponu i moze biti opasan.

Top 10 igaci su mu i dalje u igri. Ima 3 top 10 igraca Alkaraza najboljeg ove godine po nekima, Norija domacina i Sinera. Ispao je samo Rud.

A koga ima Nadal. Ostao mu je samo jedan top 10 i to Cicicpas koji nije nista na travi i dosao je najdalje do 4 kola pre 4-5 godina. Znaci nema nista.

Sad su manje bitni a bile sve same mine?

A nosioci - moj do mojega...

Sad su manje bitni a bile sve same mine?

A nosioci - moj do mojega...
Koje mine su ispale, a da ih Novak nije izbacio. Odigrao je odlicno protiv Kokinakisa. Sa tribina mu skandirali doktore. Procitaj sta je Kokinakis rekao o Novakovoj igri. Da nije igrao tako, mogao je da bude problem.

Kecman moze biti mina sto sam i rekao, onda ide na Tima ili Basilasvilija, a onda na Alkaraza, Sinera ili Iznera.
Ko je tu ispao od pomenutih.
Marej samo iz tog dela zreba i to od iznera. Pa morao je neko da ispadne.

A koliko je zreb nepravedan. Da je Novak imao 4 top 10 igraca u zrebu, a Nadal samo 2, od kojih jedan nije ni izasao na teren.
I sad je 3 : 1.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back