Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uXdq10C.jpg

Novak objavio sliku za koju kažu da je NAJBOLJA IKADA​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona posle neverovatnog preokreta nad Janikom Sinerom, koji je vodio sa 2:0 u setovima, ali je na kraju poklekao pred naletom našeg asa.

Kako je meč odmicao, Srbin je igrao sve bolje, a kruna na sam preokret bio je i jedan potez, sa samog kraja susreta, kada je Novak u paduodigrao bekhend dijagonalu i pogodio, posle cega je pao na pod i oponašao "let".
novak.jpg

Ta slika izazvala je dosta reakcija, te je Đoković odlučio da je podeli na svom fejsbuk profilu uz opis "Krila aktivirana".
Komentari su krenuli da se nižu, a najpopularniji od njih glasio je "Ovo je najbolja slika ikada".

Podsećamo, Đoković se u petak sastaje u polufinalu Vimbldona sa domaćim teniserom, Kameronom Norijem.

SD

Novak objavio sliku za koju kažu da je NAJBOLJA IKADA​

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona posle neverovatnog preokreta nad Janikom Sinerom, koji je vodio sa 2:0 u setovima, ali je na kraju poklekao pred naletom našeg asa.

Kako je meč odmicao, Srbin je igrao sve bolje, a kruna na sam preokret bio je i jedan potez, sa samog kraja susreta, kada je Novak u paduodigrao bekhend dijagonalu i pogodio, posle cega je pao na pod i oponašao "let".
Pogledajte prilog 1182600

Ta slika izazvala je dosta reakcija, te je Đoković odlučio da je podeli na svom fejsbuk profilu uz opis "Krila aktivirana".
Komentari su krenuli da se nižu, a najpopularniji od njih glasio je "Ovo je najbolja slika ikada".

Podsećamo, Đoković se u petak sastaje u polufinalu Vimbldona sa domaćim teniserom, Kameronom Norijem.

SD
Meni licno je ovo najbolja slika sto se tice tenisa...ne znam zasto :D

1657170262342.png

nole moze zmureci da igra protiv svakog..ako je mekinro koji je najgora picajzla u tenisu jedan apsolutni manijak za detalje to rekao i dodao da nije rodjen do sad veci teniski as od noleta, e onda moras da mu se poklonis.

na stranu to sto je takog mekinroa iznervirao drugi srbin, boba zivojinovic koji ga je pustio da ceka na servis mestu dok je on zdrao sendvice a ovaj dobio histericni napad :hahaha:

Poslednja izmena od moderatora:
nole moze zmureci da igra protiv svakog..ako je mekinro koji je najgora picajzla u tenisu jedan apsoluni manijak za detalje to rekao i da nije rodjen do sad veci teniski as od noleta onda moras da mu se poklonis

na starnu to sto je takog mekinroa iznervirao drugi srbin boba zivojinovic koji ga je pustio da ceka na servis mestu dok je on zdrao sendvice a0p ovaj dobio histericni napad :hahaha:
Sad si se pogubio, nisam te to pitao nego tvoje licno misljenje, da li je pustio Nadala ili ne? :D

Cekaj, odluci se sta si napisao. Da li je pustio Nadala na RG ili nije ? :lol:
normalno da je pustio zar si toliko slep ybt...pa jel se secas seta koji je dobio? rafa je belejao kao mandov dok se nole cerio jos gore ...ko razume, sve mu je bilo jasno.

namestaju fudbal de ima 22 igraca i plus rukovodstva a nece de ima samo dvoje hahaha

ko je naivan...

Sad si se pogubio, nisam te to pitao nego tvoje licno misljenje, da li je pustio Nadala ili ne? :D
a ti si sta?
teniska legenda da nekog ispitujes?

za tvoj info dragi moj, prvi reket sam dobio od ike panajotovica ako si ikad cuo za njega i igrao 4 i po godine u partizanu.

i na ovom pdfu isti ko na politici ..sunzze ti ja mislio samo tamo dilkani.

normalno da je pustio zar si toliko slep ybt...pa jel se secas seta koji je dobio? rafa je belejao kao mandov dok se nole cerio jos gore ...ko razume, sve mu je bilo jasno.

namestaju fudbal de ima 22 igraca i plusa rukovodstva a nece de ima samo dvoje hahaha

ko je naivan...

a ti si sta?
teniska legenda da nekog ispitujes?

za tvoj info dragi moj prvi reket sam dobio od ike panajotovica ako si ikad cupo za njega i igrao 4 i po godien u partizanu.
Au velika sramota u tom slucaju... I Nola su pustali da dodje do 20 GS da bi bilo zanimljivije...ima logike to sto pises :ok:

Ja sam doktor ovog foruma, nista specijalno za tenis, vise opste prakse :lol:

Au velika sramota u tom slucaju... I Nola su pustali da dodje do 20 GS da bi bilo zanimljivije...ima logike to sto pises :ok:

Ja sam doktor ovog foruma, nista specijalno za tenis, vise opste prakse :lol:
ma ti si doktor za ping pong. :lol:

da te nauci doktor doca..sve se vidi ako umes da gledas... eo ti primer...arsenal mancester pre nekoliko 10tak godina..dogovorili 0:0 i svi vide na stadionu i ebu im majku divni englezi..niko loptu nije sutnuo maltene na tudji go...i onda dodje ludi nistelroj iskamci na kvarno penal... :rotf: tobdzije pobesne jer se nisu tako dogovorili a bio negde 70 i neki minut... znaci psuju ga i oni a i njegovi vidi se ako umes da gledas..ludi rud uzme loptu ceri se i sutne i pogodi precku :rotf:

kamera ide na golmana koji se kao raduje..a sa leve strane svi dosli kod ruda samo sto ga nisu ubili sto imdize pritisak :rotf:

i ti ces meni da dokazes da dva tenisera nece da nameste, ae bre... nole je kao srbenda zaradio mukotrpno sve sto ima... sad sto dileje nisu racunale da ce on da ih zaebe pa da se zabetonira na tronu ...eeee tu su ispali zesce ovce pa kad su skontali da ce da obori sve ebene rekorde koji postoje a jos srbenda... naravno da niko nece da dozvoli...

nadalu je samo receno da nole nece mnogo da se trudi i da je dogovoreno....zato se izbecio ko majmun kada ga je ovaj u onom setu setao ko volinu samo sto nije zaplako, pa nisu mi tako rekli :lol:

ma ti si doktor za ping pong. :lol:

da te nauci doktor doca..sve se vidi ako umes da gledas... eo ti primer...arsenal mancester pre nekoliko 10tak godina..dogovorili 0:0 i svi vide na stadionu i ebu im majku divni englezi..niko loptu nije sutnuo maltene na tudji go...i onda dodje ludi nistelroj iskamci na kvarno penal... :rotf: tobdzije pobesne jer se nisu tako dogovorili a bio negde 70 i neki minut... znaci psuju ga i oni a i njegovi vidi se ako umes da gledas..ludi rud uzme loptu ceri se i sutne i pogodi precku :rotf:

kamera ide na golmana koji se kao raduje..a sa leve strane svi dosli kod ruda samo sto ga nisu ubili sto imdize pritisak :rotf:

i ti ces meni da dokazes da dva tenisera nece da nameste, ae bre... nole je kao srbenda zaradio mukotrpno sve sto ima... sad sto dileje nisu racunale da ce on da ih zaebe pa da se zabetonira na tronu ...eeee tu su ispali zesce ovce pa kad su skontali da ce da obori sve ebene rekorde koji postoje a jos srbenda... naravno da niko nece da dozvoli...

nadalu je samo receno da nole nece mnogo da se trudi i da je dogovoreno....zato se izbecio ko majmun kada ga je ovaj u onom setu setao ko volinu samo sto nije zaplako, pa nisu mi tako rekli :lol:
Steta ne pratim fudbal, tako da si celo ovo objasnjenje pisao uludo :cepanje:

Pa nije srbenda mukotrpno zaradio ako su i njega pustali da se izjednaci sa Rogerom i Rafom? 2011 su ga pustali da osvoji bukvalno se :lol:

pa voli rozeove loknice :hahaha:

ne razumes ti koja je to ljubav :lol:

secam se ovde na tenisu grupe koji su bili simpatizeri demokratske stranke, cedin ldp okrug :rotf: kada je nole igrao sa rozeom... brate moj, to je bilo za popa da osveti forum sta su rozeovi simpatizeri lupali o srbiji noletu i srbima :lol:

pa jel sam dr il nisam
imam terapiju za tebe

pocni bilijar da pratis
pa kad malo ojacas
gledajuci zasto neka loptica ide i u koju rupicu
predji na kompleksnije sportove
Mene zanima da pratim tenis, a ponajvise naseg viteza :)

Kako to mislis da mi zabranis? :mazipsa:

Sećate li se šta su Nadal i Fric pričali o Đokoviću kada je povređen savladao Amerikanca?​

Nije bilo davno, pre nepunih godinu i po...

Rafael Nadal je večeras opravdao ulogu favorita u četvrtfinalu Vimbldona protiv Amerikanca Tejlora Frica, ali je do tog trijumfa došao posle velike borbe u pet setova, iako je sredinom drugog seta morao da zatraži medicinski tajm-aut zbog povrede trbušnog mišića, pri rezultatu 1:0 u setovima za Frica i 4:3 u drugom setu za Nadala.

Zanimljivo, nešto slično dogodilo se februara prošle godine u trećem kolu Australijan opena, kada se baš tokom meča sa Fricom naš Novak Đoković požalio na povredu trbušnog mišića, ali je na kraju ipak uspeo da savlada Amerikanca u pet setova. Razlika je što je Đoković osetio probleme pri vođstvu od 2:0 u setovima, Fric je zatim izjednačio na 2:2, ali u odlučujućem setu Novak je uspeo da trijumfuje, a kasnije i osvoji titulu u Melburnu.

nole5550050201901271302046_680x420.jpg

Ali, posle tog meča, Novak se suočio sa prozivkama u medijima i sumnjama kako je navodno simulirao povredu, iako je to potpuno nelogično, s obzirom da se sve dešavalo posle Đokovićevog vođstva od 2:0 u setovima.

Dvosmislene izjave po tom pitanju davali su i Tejlor Fric, ali i Rafael Nadal, kome je tada tu bilo ''nešto čudno''.

''Moram da mu odam priznanje za peti set, bio je zaista dobar. Ni nalik trećem i četvrtom setu.

Servirao je neverovatno praktično dva prva servisa i nije skoro uopšte promašivao. Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra'',
izjavio je Fric posle tog meča sa Đokovićem.
"Bilo je čudno. Dva seta se činilo da će Novak da preda, a onda je normalno zaigrao. Ne mogu da komentarišem kako se oseća.

Izgledalo je kao da će da preda, ali je njegov stav takav da nikada ne odustaje. Našao je način da pobedi", poručio je Španac, koji je isti izraz upotrebio i večeras posle svoje borbe sa povredom i pobede nad Fricom na Vimbldonu.

Sportske net
Zanimljivo zapažanje..
Najbitnije da ništa nije implicirano, nego je navedeno onako kako je i builo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back