Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mora da ga grdiš , piši ono što misliš o njemu , omatirio , veganizam i brdo stvari , za koje sam siguran da bi ti mogla da napišeš , i daš tvoje viđenje stvari, uostalom niko od nas neće na kraju dana poneti sa sobom kući nijednog tenisera

Pa nije omatorio, i za razliku od Rafe u mnogo boljoj je fizičkoj kondiciji, ali eto, šta se desilo samo on zna.
Ja sam bila zapanjena njegovim totalnim odsustvom želje za pobedom i nekom ravnodušnošću.
Posle se u drugom malo povratio i da je tako nastavio mislim da Rafa ne bi imao šanse, ali on je ponovo pokleknuo.

Sa druge strane svi se vi sprdate sa navodnom Rafinom povredom, pa eto kao sad odjednom igra bez problema.
Prvo, to nije povreda, to je urođeni problem, zbog koga je u toku RG morao da prima mali milion injekcija zbog bolova.
Ni taj njegov ekstremizam mi se ne sviđa, pa ako mu je titula važnija od zdravlja, onda će izgleda ostati invalid na terenu.
Imao je Rafa dosta sreće na ovom RG, nadam se da će sada pauzirati da se oporavi...

Žao mi je Zvereva, iako ga baš i ne volim nešto, ali kad sam čula kako jauče od bolova baš mi je bilo grozno...

Objektivno je da ti ovde nisi imao nijedan post dok nisi postao mod!

Objektivno, Novak ima prioriret samo kod svojih navijača kojih je ovde 2 komada i padobrance koji svrate kada negde pobedi, a nikada u životu nisu odgledali bar jedan ceo GS meč.

Objektivno je da ti odgovaraš samo na ono što ti želiš i non-stop ponavljaš jednu te istu mantru a kada te suočim sa OBJEKTIVNIM činjenicama ti onda gubiš meč loptu.
Eto, poslednji primer "vanzemaljskog" rekorda koji je Rafa osvojio pre 2 a Rodžer pre 7 godina.

Menjali su se ovde raznorazni modovi, uglavnom svi zadrti Novakovi fanovi (jeste da neki nisu gledali mečeve, ali su bili veoma glasni a imali su i zelenu "moć".)
Na SK forumu godinama je mod bila, ne znam da li je još uvek ženska koja je Federerov fan, i forum funkcionisao savršeno.
Da li bi to bilo moguće ovde? Neee, jer po tebi bi to bilo čudno, ovo je Srbija, ovde je Novak.

Ovo povlači još jedno pitanje, ali neka ga...

Objektivno je da ti ne reaguješ kada Novakovi fanovi vređaju bilo tenisere bilo članove.
Eto onog provokatora na prethodnoj strani koji dolazi samo da to i radi.
Prošli put je napao mene, a juče Mačkonija, ali to vas nije briga, vi ste "objektivni"...

Zahvaljujući tolikoj tvojoj "objektivnosti" ja više ovde neću dolaziti, tenis sam gledala pre a gledaću ga i posle foruma.

Nemoj me citirati, niti odgovarati na ovaj post jer ja neću više ništa pisati.
Zasto se nerviras?
Ni meni Dojkan nije pretjerano simpatican, ali zasto divljas?

ooooo.gif

Pa nije omatorio, i za razliku od Rafe u mnogo boljoj je fizičkoj kondiciji, ali eto, šta se desilo samo on zna.
Ja sam bila zapanjena njegovim totalnim odsustvom želje za pobedom i nekom ravnodušnošću.
Posle se u drugom malo povratio i da je tako nastavio mislim da Rafa ne bi imao šanse, ali on je ponovo pokleknuo.

Sa druge strane svi se vi sprdate sa navodnom Rafinom povredom, pa eto kao sad odjednom igra bez problema.
Prvo, to nije povreda, to je urođeni problem, zbog koga je u toku RG morao da prima mali milion injekcija zbog bolova.
Ni taj njegov ekstremizam mi se ne sviđa, pa ako mu je titula važnija od zdravlja, onda će izgleda ostati invalid na terenu.
Imao je Rafa dosta sreće na ovom RG, nadam se da će sada pauzirati da se oporavi...

Žao mi je Zvereva, iako ga baš i ne volim nešto, ali kad sam čula kako jauče od bolova baš mi je bilo grozno...
ali stvar je u tome , bar se to iz aviona vidi , da uvek kada Rafa treba da igra sa Noletom uvek , ali uvek ima dezinformacija oko njegovog učešća ili stanje u kojemu se nalazi njegova povreda, što nije slučaj kada u presudnim partijama igra sa drugim igračima , uvek se to dešava kada naleti na Đokovića

Zasto se nerviras?
Ni meni Dojkan nije pretjerano simpatican, ali zasto divljas?

Pogledajte prilog 1166771

Taj post nije upućen tebi, pa ne razumem zašto me citiraš.
Upućen je nekome ko je već odavno dobio opomenu od supermoda da ne sme da insistira na tome da mu je nebulozno da neko iz Srbije ne navija za Novaka.

Gde ti vidiš da se ja nerviram ili da divljam?
Smanji doživljaj...

ali stvar je u tome , bar se to iz aviona vidi , da uvek kada Rafa treba da igra sa Noletom uvek , ali uvek ima dezinformacija oko njegovog učešća ili stanje u kojemu se nalazi njegova povreda, što nije slučaj kada u presudnim partijama igra sa drugim igračima , uvek se to dešava kada naleti na Đokovića

Aha, pa vi čitajte i citirajte te senzacionalističke medije, pa nastavite da se pecate...

Upućen je nekome ko je već odavno dobio opomenu od supermoda da ne sme da insistira na tome da mu je nebulozno da neko iz Srbije ne navija za Novaka.

Smanji doživljaj...
Mozes li da sedis furundzijo?

Sorry, morao sam ovo napisati, bilo je jace od mene.

ooooo.gif

Samo sam u prolazu, kada vidim temu

Smanji doživljaj...

Aha, pa vi čitajte i citirajte te senzacionalističke medije, pa nastavite da se pecate...
slabo ja to sa senzacionalnim vestima, to ti napisah u sklopu svega onoga šta se dešavalo pre RG , sad opet nešto kao neće da učestvuje na WB, čeka da vidi kakav će mu biti ždreb , opet te oće te neće , i opet sve zavisi u kojoj fazi bi se sastao sa Novakom

slabo ja to sa senzacionalnim vestima, to ti napisah u sklopu svega onoga šta se dešavalo pre RG , sad opet nešto kao neće da učestvuje na WB, čeka da vidi kakav će mu biti ždreb , opet te oće te neće , i opet sve zavisi u kojoj fazi bi se sastao sa Novakom

Vidiš kako pogrešno tumačiš stvari, tj. kako tebi odgovara.
Pa njegovo zdravstveno stanje je takvo da on ne može ništa da planira dugoročno.
Po tvojoj logici, nije trebalo ni na RG da dođe jer se očekivalo da ga Novak pobedi...

Vidiš kako pogrešno tumačiš stvari, tj. kako tebi odgovara.
Pa njegovo zdravstveno stanje je takvo da on ne može ništa da planira dugoročno.
Po tvojoj logici, nije trebalo ni na RG da dođe jer se očekivalo da ga Novak pobedi...
ako je suditi po svim informacijama koje su dolazili iz njegovog tabora , to nisu bile informacije iz Novaković štaba, i da , prema onome što je sve servirao Rafin štab , on bi gledao mečeve sa tribina na štakama

I sta bi Kiki oterali te sa onog federerovskog foruma.

Pa opet ovde i odmah svadja, prozivke, vredjanje, pretnje...

Bilo bi dobro da nešto znaš pa da onda to i napišeš, a ovo maliciozno obraćanje mogu da ti opravdam samo
činjenicom da je Novak ispao u četvrtfinalu, ko gubi - ima pravo da se ljuti.
Na "tom forumu" ja nikada nisam ni bila, pa niko nije mogao ni da me otera.
O tom forumu je pisano ovde, ako nisi pratio nastavu, tvoj problem.

Koja svađa, koje prozivke?
To što odgovaram onima koji mene prozivaju?
Ja njih ne vređam, niti sam ikoga ovde uvredila, a zašto ti non stop to potenciraš, pa čoveče ponavljaš se,
ajde smisli neku drugu mantru.

Federer je komplet sportista i pozitivna licnost. :hvala:
Stipsara teska ,jedan iz mog kraja radio u njegovoj vili u Svici ,ni franak nije hteo da casti .

koliko treba rafi da opere saku posle onoliko vadjenja gaca iz doopeta za vreme meca?

i zulufi su mu od guzova namazani.... ok 22gs ali brate u 21. veku da se toliko drapas a ovamo "beli sport"

e zato ce Nolo da ih sve pre ili kasnije spusti na 2nd place ... vo vjek vjekov :lol:
Djokovica su poremetili ovi iz Australije i ostala gamad koja su ga napadala ,ali vratice se on ..

Poslednja izmena od moderatora:
Bilo bi dobro da nešto znaš pa da onda to i napišeš, a ovo maliciozno obraćanje mogu da ti opravdam samo
činjenicom da je Novak ispao u četvrtfinalu, ko gubi - ima pravo da se ljuti.
Na "tom forumu" ja nikada nisam ni bila, pa niko nije mogao ni da me otera.
O tom forumu je pisano ovde, ako nisi pratio nastavu, tvoj problem.

Koja svađa, koje prozivke?
To što odgovaram onima koji mene prozivaju?
Ja njih ne vređam, niti sam ikoga ovde uvredila, a zašto ti non stop to potenciraš, pa čoveče ponavljaš se,
ajde smisli neku drugu mantru.
Niko te nije ni pominjao ovde, a kamoli da te proziva.

To samo ti zamisljas da te neko napada, a u stvari nikog nije briga za tebe.

Nije te sramota da pišeš nešto ovako?

od koga,cega tacno da me bude sramota ?

ko vadi gace iz doopeta pred punim tribinama ja ili doticni "igrac" ?

ja se na ulici ne drapam za "cvetka" niti vadim donji ves iz guzova pred ljudima
ne glumim mrtvaka pa se ispucam silnim lekovima i onda kidam ko bizon

Ne razumem tvoje pitanje i zasto je meni upuceno :)

Stipsara teska ,jedan iz mog kraja radio u njegovoj vili u Svici ,ni franak nije hteo da casti .

Djokovica su poremetili ovi iz Australije i ostala gamad koja su ga napadala ,ali vratice se on ..
Djokara i familija su ostavili radnike u Srbiji bez plate. Takve su stipse, a ti tu nesto mlatis o Federeru? :lol:

od koga,cega tacno da me bude sramota ?

ko vadi gace iz doopeta pred punim tribinama ja ili doticni izdrogirani "igrac" ?

ja se na ulici ne drapam za "cvetka" niti vadim donji ves iz guzova pred ljudima
ne glumim mrtvaka pa se ispucam silnim lekovima i onda kidam ko bizon

Ne razumem tvoje pitanje i zasto je meni upuceno :)
Realno ne mozes ni cipele da mu obrises, tako da nemoj porediti babe i zabe... :mazipsa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back