- Poruka
- 545.951
ne mora da ga grdiš , piši ono što misliš o njemu , omatirio , veganizam i brdo stvari , za koje sam siguran da bi ti mogla da napišeš , i daš tvoje viđenje stvari, uostalom niko od nas neće na kraju dana poneti sa sobom kući nijednog tenisera
Pa nije omatorio, i za razliku od Rafe u mnogo boljoj je fizičkoj kondiciji, ali eto, šta se desilo samo on zna.
Ja sam bila zapanjena njegovim totalnim odsustvom želje za pobedom i nekom ravnodušnošću.
Posle se u drugom malo povratio i da je tako nastavio mislim da Rafa ne bi imao šanse, ali on je ponovo pokleknuo.
Sa druge strane svi se vi sprdate sa navodnom Rafinom povredom, pa eto kao sad odjednom igra bez problema.
Prvo, to nije povreda, to je urođeni problem, zbog koga je u toku RG morao da prima mali milion injekcija zbog bolova.
Ni taj njegov ekstremizam mi se ne sviđa, pa ako mu je titula važnija od zdravlja, onda će izgleda ostati invalid na terenu.
Imao je Rafa dosta sreće na ovom RG, nadam se da će sada pauzirati da se oporavi...
Žao mi je Zvereva, iako ga baš i ne volim nešto, ali kad sam čula kako jauče od bolova baš mi je bilo grozno...