Војвода
Iskusan
- Poruka
- 5.559
Срки троши немилице. Мастерси то више не покривају. О оним боранија турнирима типа 250,500 не морамо да причамо.Pa zar nije dovoljno zaradio, iako su ga sponzori isutirali?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Срки троши немилице. Мастерси то више не покривају. О оним боранија турнирима типа 250,500 не морамо да причамо.Pa zar nije dovoljno zaradio, iako su ga sponzori isutirali?![]()
Poslala mi je link, da vidim o kakvoj budali je rec.realno ko je koga voajerisao gospodja durko mene ili ja nju? jesi li video nesto neprimerno ovde na temi o NOVAKU DJOKOVICU.
ne. sad se zapitaj ko je pacijent. opet te pitam ti sto ne znas da citas
da li je mene videlo pola planete da cackam dupe?
kako znas da mi je debelo dupe? i ti si voajercina kanda
sta radimi cime se bavim se komentarise na temi na kojoj je pa necu ovde da pisem o receptima.
pokusavam da razumem vas koji navijate za rafu na NOVAKOVOJ TEMI
i prozivate nas navijace Djokovica kao da smo komplet retardi ?
Da li si ti realan ...
malo sagledaj stavi objektivnije "masionovodjo"![]()

Srki je veliki gazda postao, samo preko milion evra kupuje nekretnineСрки троши немилице. Мастерси то више не покривају. О оним боранија турнирима типа 250,500 не морамо да причамо.

Srki je veliki gazda postao, samo preko milion evra kupuje nekretnine![]()
Poslala mi je link, da vidim o kakvoj budali je rec.
Pokajao sam se sto sam otvorio ali hajde...nije me upozorila na sadrzaj
Prozivamo vas jer JESTE retardi, barem 95% vas.
Zanimljivo je doci ovde i drmati vam kavez...uvek je ista reakcija, kao da ti rodjenog brata ili dete diram. Takav nivo fanatizma i posvecenosti je stvarno neverovatan....

istomislenike slicne sebi sigurno mozes da nadjes na forumu ili negde vec, pa njima salji slike i imajte odnose koliko hocetevidi dragi gospodine gospodja i ti ste isli na temu koja se bavi dupetima da gledate moje dupe
a ja sam retard?
logicko razmisljanje ti nije jaca strana.
obzirom da imate fetis na dupe kao vas ljubimac
da li zelis sliku sa posvetom u pp da imas za arhivu da se nasladjujes![]()
... shgtm

Pa i nije, pre ce biti manjak dopinga pre 2011Kaže Rafael: ''Novak je u najboljoj poziciji jer nema fizičkih problema'', a zaboravlja koliko zdravstvenih problema je imao Novak na početku karijere, sve do 2011.
Ne lupetaj.Pa i nije, pre ce biti manjak dopinga pre 2011![]()
o mom trosku kurirskom sluzbom ...Samo se ti nadaj...i tek ce Nole jos malo da ga iskompleksira... zivi bili pa videli
a meni se smesi pivo od Macorao mom trosku kurirskom sluzbom ...
kako cu da ga popijem u slast

Vec smo ranije raspravljali o ovim statistikama, i to dosta detaljno. To je algoritam koji su napravili programeri prema sopstvenom nahodjenju i ne oslikava 100% realnost. Naravno da imaju pravo na misljenje i takvu prezentaciju, svaka im cast na programu i prikupljenim podacima, ali to ne treba uzimati kao neku u kamen urezanu zapovest.Pogledajte prilog 1168556
Zanimljivo viđenje hrvatskih medija u GOAT trci "velike trojke".
Istraživanja stranice "Ultimatetennistats", koja se bavi teniskim podacima, kažu da je Srbin i dalje najbolji u GOAT trci.
Kada se uzmu svi parametri u obzir, Đoković ima 975 bodova. Drugi je Rodžer Federer sa 933, dok je Nadal tek treći sa 882.
Otuda i ne čudi što je hrvatski "Index", takođe analizirajući ovu temu, napisao da "Nadal nije postao najbolji ikada. Ostao je gde je i bio – daleko iza Đokovića."
Zaključuju i da je Federer sinonim elegancije, Nadal neverovatne snage, a Đoković teniske efikasnosti. Međutim, na osnovu podataka, dodaju da “Nadal ostaje što je bio i pre – za teniske pojmove božanstvo na zemlji, ali zapravo relativno daleko od Đokovića, a verovatno i iza Federera."
"Najslabiji Nadalov, a najjači Đokovićev argument, nedelje na mjestu broj 1 na ATP listi. Đoković je najbolji u istoriji sa preko 370 sedmica na mestu broja 1, dok je Nadal dosegao samo 209 nedelja, čime je značajno lošiji ne samo od Đokovića i Federera (koji su jedini preko 300) nego i od Lendla, Konorsa i Samprasa. Biti u zbiru tri godine više na mestu broja 1 od direktnog protivnika zaista je bitan podatak", dodaje se u tekstu.
Glavni Rafin argument su gren slem slem titule, ali i kombinacija najvećih (gren slem+mastersi), kojih ima 58, baš kao i Novak Đoković. Dalje, Nadal je sa procentom od 83,3% pobeda najuspešniji teniser u istoriji. Jedini negativan skor ima protiv Novaka (30-29).
Ono što je zanimljivo je činjenica da Rafa nikada nije osvojio Završni masters, kao ni Pariz i Majami. Jedini koji je uspeo da osvoji sve bar dva puta jeste Novak. Štaviše, Nadal je polovinu svojih masters titula osvojio u Rimu i Monte Karlu.
Kurir/sport
Da ne bude da to samo mi potvrdjujemo. A inače, glupo je dokazivati nešto što je i vrapcima već odavno jasno![]()
Vec smo ranije raspravljali o ovim statistikama, i to dosta detaljno. To je algoritam koji su napravili programeri prema sopstvenom nahodjenju i ne oslikava 100% realnost. Naravno da imaju pravo na misljenje i takvu prezentaciju, svaka im cast na programu i prikupljenim podacima, ali to ne treba uzimati kao neku u kamen urezanu zapovest.

Ako Nadal prestigne Nola u mastersima onda i to vise nece biti bitna statistika 
Samo mi reci sta je smesno?
"U tom smislu je ultimatetennisstats, stranica posvećena teniskim podacima, osmislila tzv. GOAT listu, na kojoj se ponderiraju uspjesi određenog tenisača kroz njegovu karijeru."
Izvini Mačkoni, baš si me nasmijao.. mslm hvala, bolje nego..![]()