Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
realno ko je koga voajerisao gospodja durko mene ili ja nju? jesi li video nesto neprimerno ovde na temi o NOVAKU DJOKOVICU.
ne. sad se zapitaj ko je pacijent. opet te pitam ti sto ne znas da citas
da li je mene videlo pola planete da cackam dupe?

kako znas da mi je debelo dupe? i ti si voajercina kanda :)
sta radimi cime se bavim se komentarise na temi na kojoj je pa necu ovde da pisem o receptima.

pokusavam da razumem vas koji navijate za rafu na NOVAKOVOJ TEMI
i prozivate nas navijace Djokovica kao da smo komplet retardi ?
Da li si ti realan ...

malo sagledaj stavi objektivnije "masionovodjo" :lol:
Poslala mi je link, da vidim o kakvoj budali je rec.
Pokajao sam se sto sam otvorio ali hajde...nije me upozorila na sadrzaj :lol:
Zanimljivo je doci ovde i drmati vam kavez...uvek je ista reakcija, kao da ti rodjenog brata ili dete diram. Takav nivo fanatizma i posvecenosti je stvarno neverovatan....

Poslednja izmena od moderatora:
Srki je veliki gazda postao, samo preko milion evra kupuje nekretnine :D
FB_IMG_1654601169259.jpg

Poslala mi je link, da vidim o kakvoj budali je rec.
Pokajao sam se sto sam otvorio ali hajde...nije me upozorila na sadrzaj :lol:

Prozivamo vas jer JESTE retardi, barem 95% vas.
Zanimljivo je doci ovde i drmati vam kavez...uvek je ista reakcija, kao da ti rodjenog brata ili dete diram. Takav nivo fanatizma i posvecenosti je stvarno neverovatan....

vidi dragi gospodine gospodja i ti ste isli na temu koja se bavi dupetima da gledate moje dupe
a ja sam retard?
logicko razmisljanje ti nije jaca strana.
obzirom da imate fetis na dupe kao vas ljubimac
da li zelis sliku sa posvetom u pp da imas za arhivu da se nasladjujes :)

vidi dragi gospodine gospodja i ti ste isli na temu koja se bavi dupetima da gledate moje dupe
a ja sam retard?
logicko razmisljanje ti nije jaca strana.
obzirom da imate fetis na dupe kao vas ljubimac
da li zelis sliku sa posvetom u pp da imas za arhivu da se nasladjujes :)
istomislenike slicne sebi sigurno mozes da nadjes na forumu ili negde vec, pa njima salji slike i imajte odnose koliko hocete :D
Zagadio si temu svojim baljezganjem.

https://www.kurir.rs/sport/tenis/3950435/novak-djokovic-rafarel-nadal-rusija-doping-istok-zapad

Rafa testiran ubedljivo najmanje od svih tenisera na doping.

Najmanje testiran van takmicenja, samo 2 puta, Novak 8 puta, Rubljev 10 cisto da se vidi razlika. Cak je i Federer koji je povredjeni i ne igra testiran vise puta.

Ukupno je testiran 14 puta. Novak 21, Rubljev 26.

Rubljev koji je u top 10 i osvaja 250 turnire jos malo pa testiran duplo vise nego Rafa koji se cudesno oporavlja od povreda i osvaja GS-ove.

Operacija stake pa GS, onda polomljena rebra, pa injekcije pa GS, sad opet na stakama.

Pa takvih madjionicara nema ni u Hari Poteru

Goat.jpg

Zanimljivo viđenje hrvatskih medija u GOAT trci "velike trojke".
Istraživanja stranice "Ultimatetennistats", koja se bavi teniskim podacima, kažu da je Srbin i dalje najbolji u GOAT trci.
Kada se uzmu svi parametri u obzir, Đoković ima 975 bodova. Drugi je Rodžer Federer sa 933, dok je Nadal tek treći sa 882.

Otuda i ne čudi što je hrvatski "Index", takođe analizirajući ovu temu, napisao da "Nadal nije postao najbolji ikada. Ostao je gde je i bio – daleko iza Đokovića."
Zaključuju i da je Federer sinonim elegancije, Nadal neverovatne snage, a Đoković teniske efikasnosti. Međutim, na osnovu podataka, dodaju da “Nadal ostaje što je bio i pre – za teniske pojmove božanstvo na zemlji, ali zapravo relativno daleko od Đokovića, a verovatno i iza Federera."

"Najslabiji Nadalov, a najjači Đokovićev argument, nedelje na mjestu broj 1 na ATP listi. Đoković je najbolji u istoriji sa preko 370 sedmica na mestu broja 1, dok je Nadal dosegao samo 209 nedelja, čime je značajno lošiji ne samo od Đokovića i Federera (koji su jedini preko 300) nego i od Lendla, Konorsa i Samprasa. Biti u zbiru tri godine više na mestu broja 1 od direktnog protivnika zaista je bitan podatak", dodaje se u tekstu.

Glavni Rafin argument su gren slem slem titule, ali i kombinacija najvećih (gren slem+mastersi), kojih ima 58, baš kao i Novak Đoković. Dalje, Nadal je sa procentom od 83,3% pobeda najuspešniji teniser u istoriji. Jedini negativan skor ima protiv Novaka (30-29).

Ono što je zanimljivo je činjenica da Rafa nikada nije osvojio Završni masters, kao ni Pariz i Majami. Jedini koji je uspeo da osvoji sve bar dva puta jeste Novak. Štaviše, Nadal je polovinu svojih masters titula osvojio u Rimu i Monte Karlu.

Kurir/sport
Da ne bude da to samo mi potvrdjujemo. A inače, glupo je dokazivati nešto što je i vrapcima već odavno jasno :D

Pogledajte prilog 1168556
Zanimljivo viđenje hrvatskih medija u GOAT trci "velike trojke".
Istraživanja stranice "Ultimatetennistats", koja se bavi teniskim podacima, kažu da je Srbin i dalje najbolji u GOAT trci.
Kada se uzmu svi parametri u obzir, Đoković ima 975 bodova. Drugi je Rodžer Federer sa 933, dok je Nadal tek treći sa 882.

Otuda i ne čudi što je hrvatski "Index", takođe analizirajući ovu temu, napisao da "Nadal nije postao najbolji ikada. Ostao je gde je i bio – daleko iza Đokovića."
Zaključuju i da je Federer sinonim elegancije, Nadal neverovatne snage, a Đoković teniske efikasnosti. Međutim, na osnovu podataka, dodaju da “Nadal ostaje što je bio i pre – za teniske pojmove božanstvo na zemlji, ali zapravo relativno daleko od Đokovića, a verovatno i iza Federera."

"Najslabiji Nadalov, a najjači Đokovićev argument, nedelje na mjestu broj 1 na ATP listi. Đoković je najbolji u istoriji sa preko 370 sedmica na mestu broja 1, dok je Nadal dosegao samo 209 nedelja, čime je značajno lošiji ne samo od Đokovića i Federera (koji su jedini preko 300) nego i od Lendla, Konorsa i Samprasa. Biti u zbiru tri godine više na mestu broja 1 od direktnog protivnika zaista je bitan podatak", dodaje se u tekstu.

Glavni Rafin argument su gren slem slem titule, ali i kombinacija najvećih (gren slem+mastersi), kojih ima 58, baš kao i Novak Đoković. Dalje, Nadal je sa procentom od 83,3% pobeda najuspešniji teniser u istoriji. Jedini negativan skor ima protiv Novaka (30-29).

Ono što je zanimljivo je činjenica da Rafa nikada nije osvojio Završni masters, kao ni Pariz i Majami. Jedini koji je uspeo da osvoji sve bar dva puta jeste Novak. Štaviše, Nadal je polovinu svojih masters titula osvojio u Rimu i Monte Karlu.

Kurir/sport
Da ne bude da to samo mi potvrdjujemo. A inače, glupo je dokazivati nešto što je i vrapcima već odavno jasno :D
Vec smo ranije raspravljali o ovim statistikama, i to dosta detaljno. To je algoritam koji su napravili programeri prema sopstvenom nahodjenju i ne oslikava 100% realnost. Naravno da imaju pravo na misljenje i takvu prezentaciju, svaka im cast na programu i prikupljenim podacima, ali to ne treba uzimati kao neku u kamen urezanu zapovest.

Vec smo ranije raspravljali o ovim statistikama, i to dosta detaljno. To je algoritam koji su napravili programeri prema sopstvenom nahodjenju i ne oslikava 100% realnost. Naravno da imaju pravo na misljenje i takvu prezentaciju, svaka im cast na programu i prikupljenim podacima, ali to ne treba uzimati kao neku u kamen urezanu zapovest.
:hahaha::hahaha::rotf:

"U tom smislu je ultimatetennisstats, stranica posvećena teniskim podacima, osmislila tzv. GOAT listu, na kojoj se ponderiraju uspjesi određenog tenisača kroz njegovu karijeru."

Izvini Mačkoni, baš si me nasmijao.. mslm hvala, bolje nego.. ;)

Sad cela prica ide ka tome da broj GS titula nije najvazniji parametar (kao i ranije, dok je Nolo zaostajao za RF i Nadalom). Sada je broj nedelja na prvom mestu ubedljivo najvazniji parametar :lol: Ako Nadal prestigne Nola u mastersima onda i to vise nece biti bitna statistika :cepanje:

To je ta objektivnost...

:hahaha::hahaha::rotf:

"U tom smislu je ultimatetennisstats, stranica posvećena teniskim podacima, osmislila tzv. GOAT listu, na kojoj se ponderiraju uspjesi određenog tenisača kroz njegovu karijeru."

Izvini Mačkoni, baš si me nasmijao.. mslm hvala, bolje nego.. ;)
Samo mi reci sta je smesno?

Novak Đoković je odlučio da između Rolan Garosa i Vimbldona ne odigra nijedan meč, a razlog tome je možda otkrio njegov trener još pre nego što je to postalo poznato.

Srbin će još nekoliko dana biti najbolji na svetu, a onda će na neodređeni period predati prvo mesto ATP liste.
Šansu da popravi bodovni učinak neće imati u skorije vreme pošto su bodovi sa Vimbldona oduzeti, pa neće moći da odbrani ono što je osvojio prošlosezonskom titulom, a pošto neće zaigrati ni na jednom od turnira koji služe kao zagrevanje za grend slem u Londonu, bodovi sa njih pripašće nekom drugom.

Novakov trener, Goran Ivanišević, još pre konačne odluke je govorio o razlozima zbog kojih srpski teniser neće zaigrati pre Vimbldona. Tada je istakao da je Đokoviću potreban psihički oporavak.
- Najverovatnije ništa (pre Vimbldona). Videćemo još, ali sada je vreme da se pre svega psihički oporavi. Kao što sam i ranije govorio, ljudi poput Novaka su genijalci sa drugačijim načinom razmišljanja – potrebno im je malo vremena da se vrate i da slože neke stvari u glavi, ali ipak treba vremena. Onda je to to, i pre je doživljavao razočaranja, znam da će biti spreman za travu - rekao je Ivanišević

Sport klub

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back