Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti nisi bio tamo kada se to dešavalo, tako da molim te uzdrži se.
To su bile nacrnje i najbezobraznije moguće uvrede.

I nisam samo ja bila vređana, već i Mačkoni isto tako užasnim rečima od jedne ženske osobe.

Ja imam sve skrinšotove.
Navikao sam... Ono sto je problem je moderacija koja ignorise takve postove ili ih cak i lajkuje ako su uvijene uvrede.
Da ne bih dalje pisao o tome, znamo cemu sluzi supermod i administrator. I sa time imam pozitivna iskustva :D

P.S.

Novakovi navijači su veoma nerealni u svojim očekivanjima od njega, a kao da nisu svesni toga.

Da pomenem samo OI, koje on osvaja još od Rija, da ne idem dalje...
Bilo bi tu dosta toga za nabrajanje.
Izmedju ostalog
15 godina neprekidne brutalne dominacije u tenisu
Potencijalnih 30+ GS titula
Nepobediv do 40. godine
Najlepsi sportista ikada
Najpametniji sportista
GOAT jos 2015. godine....

Ja sam odskora na sport, ali inače sam alergičan na funkcionisanje ovog foruma...
Možda me sport malo više iritira, jer mi je profesija vezana za njega.
Novak mi je kao i svaki drugi naš sportista - drago mi je kada pobedi, al mi nije krivi kad izgubi.
Mogu da shvatim navijače koji traže odušak od realnih životnih problema...
Meni je ugao gledanja mnogo drugačiji.

Pisao sam već pre par dana, da se ne ponavljam, koga sam voleo da gledam, a koga ne.
To nema nikakve veze sa zemljom odakle sam.
Nisam iz Srbije, ali to je manje više nebitno.
Rodžer, Rafa, Endi i Novak imaju navijače širom planete, kao i mnogi drugi...
ljudi vole pobednike...
Ne mogu ja da zabranim nekome da navija za bilo koga...
ali mi smo kao narod isključivi...ili navijaš za Zvezdu ili Partizan...
ljudi nemogu da shvate da ako ne navijam za Novaka, nisam Rafini niti Rodžerov navijač...

Odoh ja predaleko...
Novaku želim, kao i teb,i i svakome na ovom svetu, pre svega zdravlje, a za drugo se borite kako znate i umete.
Svako dobro !!!
Prilicno lepo napisano.
Dodao bih samo jos nesto - Mene licno nervira kada je neko u sportu dominantan u kontinuitetu. Licno sam Lakerse obozavao i pratio sam NBA jos od pocetka devedesetih. O'Neal mi je bio omiljeni igrac i mojoj sreci nije bilo kraja kad je presao u LA Lakerse. Ali kad su poceli da pobedjuju i osvajaju titule sa svojom prebudzenom ekipom (Kobe) poceli su da me nerviraju. Nevezano sa Sacramento, ja sam jedva cekao da ih neko ugazi i da ne osvoje titulu. Mozda sam proklet, ali ja nekako uvek navijam da se ekipe ili igraci smenjuju na vrhu a ne da jedan zasedne.

Nego da vidimo Rim.

https://www.atptour.com/en/scores/current/rome/416/draws

Naravno No1e i Nadal ponovo u istom delu zreba.

No1e prvo protiv Lojda Harisa/Aslana Karatseva, onda Vavrinka, Borna ili Opelka, u 1/4 Fokina, Oze, Swarcman ili Miomir, u 1/2 Nadal

Nadal Izner, Evans, Shapovalov, Hurkac/Rud

Rubljov i Cicipas imaju najtanji deo zreba, tu je Krajina, Dimitrov i Busta

Alkaraz protiv Garina, onda Cilica ili Norija i onda na Zvereva

Zverev ima samo kvalifikanta i Aguta do 1/4 sa Alkarazom

Prija mi argumentovana debata sa tobom.
Jedino sto ti nedostaje su argumenti... :mazipsa:
A tvoj argument je najlepsi sportista. :rotf:

Ajde nadji ko je to napisao ovde.

Nego da vidimo Rim.

https://www.atptour.com/en/scores/current/rome/416/draws

Naravno No1e i Nadal ponovo u istom delu zreba.

No1e prvo protiv Lojda Harisa/Aslana Karatseva, onda Vavrinka, Borna ili Opelka, u 1/4 Fokina, Oze, Swarcman ili Miomir, u 1/2 Nadal

Nadal Izner, Evans, Shapovalov, Hurkac/Rud

Rubljov i Cicipas imaju najtanji deo zreba, tu je Krajina, Dimitrov i Busta

Alkaraz protiv Garina, onda Cilica ili Norija i onda na Zvereva

Zverev ima samo kvalifikanta i Aguta do 1/4 sa Alkarazom

A tvoj argument je najlepsi sportista. :rotf:

Ajde nadji ko je to napisao ovde.
Pisala je Duska :D

Nego mackoni jesi poco da zoves ovog skrndelja alkazara goat a
Kad naučiš lepo da pišeš možda ću da ti odgovorim... :D

Šalim se, nije GOAT ali ima nestvaran potencijal da to postane. Zavisi koliko će dominantan da bude na travi i na betonu. Iskreno mislim da hoće :ok:

Dobro da nije neko od muskih.

To je legitimno. Moze da joj se svidja.
Da je musko to bi vec bilo sumnjivo :cepanje:

Pa ti nisi čitao pesme i epove posvećene Novaku? :rotf:
Mnogo si propustio :malav:
Bilo je tu i kulena, kobasica, pršute, sira...sve lepo naseckano :cepanje:

Bolje bi bilo da je Alkaraz predao mec a da se u finalu Zverev povredio.
Tako bi Nole konacno osvojio titulu u ovoj sezoni bez da puno istrosi telo.

U tvom virtualnom svetu bi bilo tako :)

Novaka ne mrzim, ali ne navijam za njega, nije mi se svideo na početku karijere kada mu je sve smetalo, i loptica i prašina koja mu ulazi u oči a on nosi sočiva i patike koje se klizaju i sudije sa kojima se non-stop svađao...o neprestanom lomljenju reketa da i ne govorimo.
Sa druge strane već se uveliko pojavio Nadal miran i staložen bez ikakvih ekscesa...

Upravo je suprotno, ti si tek od skora ovde, ali bila je tu mnogo veća grupa Novakovih fanova koji su pljuvali nas koji navijamo za druge tenisere, eto pa gde nam je patriotizam, pa bolje da idemo tamo ili vamo...itd...itd...

Moram priznati @Mačkoni da si neprevazidjen u svojoj nekoj opsjednutosti kako da što više ocrniš i omalovažiš Novaka..:D ali ok. bilo bi možda malo dosadno da nisi takav.. tako da, samo naprijed.

Što se tiče drugog mišljenja, objektivno - to nije ni blizu kako je ova članica to predstavila. Da je sama ovdje ili još sa par nekih istomišljenika, to bi možda bilo sasvim ok, ali.. svejedno, ništa bitno, ništa novo od onih koji nekoga negativno gledaju.. ali i to je sasvim razumljivo, jer možda i mi gledamo neke druge na taj način.
Kad smo već kod tog "(ne)svidjanja", hajde da to malo uporedimo.

Sve te gore navedene "osobine manje-više imaju skoro svi teniseri i često je to sasvim opravdano a ponekad nam je i simpatično.. naravno, često i ne.
Medjutim, da li se nekome ili bilo kome svidja kada recimo Nadal izvlači gaće iz doopeta, pa hajde da to uradi ponekad, ni po jada..
Nastranu što na mnogim turnirima, kamermani to ne prikazuju tj prikazuju neki drugi kadar ili ga zumiraju.. u najmanju ruku nimalo lijep (a i pristojan) prizor za gledanje

Inače, ako ćemo ići baš do kraja, Novak je jedan od najkorektnijih tenisera, koji sa iskrenošću aplaudira direktnim protivnicima na dobro odigranom poeneu.. za razliku od mnogih drugih.. ima toga još, ali za sada.. ;)

Što se tiče drugog mišljenja, objektivno - to nije ni blizu kako je ova članica to predstavila. Da je sama ovdje ili još sa par nekih istomišljenika, to bi možda bilo sasvim ok, ali.. svejedno, ništa bitno, ništa novo od onih koji nekoga negativno gledaju.. ali i to je sasvim razumljivo, jer možda i mi gledamo neke druge na taj način.
Kad smo već kod tog "(ne)svidjanja", hajde da to malo uporedimo.

Sve te gore navedene "osobine manje-više imaju skoro svi teniseri i često je to sasvim opravdano a ponekad nam je i simpatično.. naravno, često i ne.
Medjutim, da li se nekome ili bilo kome svidja kada recimo Nadal izvlači gaće iz doopeta, pa hajde da to uradi ponekad, ni po jada..
Nastranu što na mnogim turnirima, kamermani to ne prikazuju tj prikazuju neki drugi kadar ili ga zumiraju.. u najmanju ruku nimalo lijep (a i pristojan) prizor za gledanje

Inače, ako ćemo ići baš do kraja, Novak je jedan od najkorektnijih tenisera, koji sa iskrenošću aplaudira direktnim protivnicima na dobro odigranom poeneu.. za razliku od mnogih drugih.. ima toga još, ali za sada.. ;)
.............................................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

................................................

..................................................

Mene zanima jesi li ti ovde moderator ili provokator?

Je li tebi, kao i nekim modovima ranije, cilj da ovde ostanu samo Novakovi navijači?
Znaš, meni nije problem da ovde ne pišem, odlazila sam ja i ranije zbog takvih kao ti.
Tenis sam gledala mnogo pre Krstarice a gledaću ga i kada Krstarice više ne bude,
znači mnogo pre Nadala i Đokovića a i posle njih sigurno jer se i njihov odlazak uskoro očekuje.

Međutim, da mi je to rekao neko ko je ovde pisao ranije pa da krenem u argumentovanu polemiku s njim,
ali ne, to pišeš ti koji si prvi post na pdf Tenis napisao kada si postao mod!!!

Sa tobom ja nemam o čemu da diskutujem.

Je li tebi, kao i nekim modovima ranije, cilj da ovde ostanu samo Novakovi navijači?
Znaš, meni nije problem da ovde ne pišem, odlazila sam ja i ranije zbog takvih kao ti.
Tenis sam gledala mnogo pre Krstarice a gledaću ga i kada Krstarice više ne bude,
znači mnogo pre Nadala i Đokovića a i posle njih sigurno jer se i njihov odlazak uskoro očekuje.

Međutim, da mi je to rekao neko ko je ovde pisao ranije pa da krenem u argumentovanu polemiku s njim,
ali ne, to pišeš ti koji si prvi post na pdf Tenis napisao kada si postao mod!!!

Ispratili smo barem 5 moderatora na temama tenisa, ovakvih ili onakvih. Ispraticemo i naseg drugara Neno-a :D

Moram priznati @Mačkoni da si neprevazidjen u svojoj nekoj opsjednutosti kako da što više ocrniš i omalovažiš Novaka..:D ali ok. bilo bi možda malo dosadno da nisi takav.. tako da, samo naprijed.
Promasio si sustinu mog posta, ponovo.
Dakle, ja sam pisao projekciju tipicnog Novakovog navijaca u tom postu. Zelje da se sto manje igra a osvoji turnir, po mogucnosti da se povrede protivnici ili da predaju mec.
Nadam se da smo se sad razjasnili :D

Promasio si sustinu mog posta, ponovo.
Dakle, ja sam pisao projekciju tipicnog Novakovog navijaca u tom postu. Zelje da se sto manje igra a osvoji turnir, po mogucnosti da se povrede protivnici ili da predaju mec.
Nadam se da smo se sad razjasnili :D
Naravno niko nikada nije pisao da Novak sto manje igra, niti da mu se povrede protivnici.

Tipicne izmisljotine hejtera.

Totalno nekorektan post.

Mogao sam i ja to da ti napisem. Ali sam se suzdrzao.

Moras da naucis razliku izmedju ne navijam za nekoga. Evo na primer ja ne navijam za Nadala. I onda odes na temu o Nadalu i neces tamo naci nijedan moj post.

I mrzis nekog. To je kao ti i Mackoni koji visite ovde na temi o Novaku.

A razlog, ne znate ni sami zasto. Cuj klizaju mu se patike.

A nekorektno se ponasas i prema administraciji. Zalagali su se ljudi za tebe, pisali poruke da te niko ne dira itd.

Naravno niko nikada nije pisao da Novak sto manje igra, niti da mu se povrede protivnici.

Tipicne izmisljotine hejtera.
Netacno. Ako je svaki put kuknjava na zreb i koliko se sati muci na terenu, logicno je ono sto sam napisao.

Totalno nekorektan post.

Moras da naucis razliku izmedju ne navijam za nekoga. Evo na primer ja ne navijam za Nadala. I onda odes na temu o Nadalu i neces tamo naci nijedan moj post.

A nekorektno se ponasas i prema administraciji. Zalagali su se ljudi za tebe, pisali poruke da te niko ne dira itd.
Dok je bila Mec lopta, na novakovoj temi se bukvalno nisam pojavljivao.
Pre svega su njegovi fanovi razlog sto dolazim da im drmam kavez. Nole kao Nole je nebitan u toj prici...ako to do sad nisi shvatio onda sta da ti pisem...

Totalno nekorektan post.

Otkad je zatvorena "Meč lopta", cela diskusija o tenisu se preselila ovde. Bez razloga, ali je tako.

Ti nisi išao na temu o Nadalu, ali su zato Ilke, Boki, Dr-Džekil- bivši mod pa i Neno išli i pisali koještarije.
Od toga je većina brisana jer su direktno vređali tenisera.

A evo recimo šta Neno kao mod meni poručuje na temi o Nadalu
https://forum.krstarica.com/threads/rafael-nadal.198896/page-57#post-41053579

https://forum.krstarica.com/threads/rafael-nadal.198896/page-57#post-41054287

O čemu onda pričamo?

I o kakvoj ti to mržnji pričaš?
Ne mrzim nikoga. Šta imam ja od toga? Ni u džep ni iz džepa!
Ti bi trebalo da praviš razliku između ne-navijati i navijati.
A znamo koliko ste vi, Novakovi fanovi, osetljivi kada stvari ne idu kako treba,
i koliko vam smeta kada neko ko objektivno sagledava stvari napiše istinu.

To je pokazala i moja prognoza ko će igrati u finalu Madrida, odmah pošto je objavljen žreb,
nisi mi verovao, bio si izričit u tome da se to neće desiti, ali si se uverio.

Ja sa administracijom imam odličnu saradnju i nemoj da pišeš samo da bi mi nešto napakostio, ja tebe nikada nisam
ni provocirala ni vređala, jer si bio jedan od retkih objektivnih ovde, ali ovde je sada naglasak na BIO.
Više nisi, izgleda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back