Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa macko veruj da ni to ne zasluzujes,hejter,zivotni poziv:lol:
Barem si se deklarisao :mazipsa:

A ako neko vama drma kavez onda kukakte kod moderacije i na moderaciju kod administracije.
Ma kakvi, otkud ti to. Kad pisem na temi nikada ne napadam direktno sagovornike nego pisem o tenisu. A ti i tebi slicni konstantno napadate licno a i mnogo ste nekulturni...

Otkad je zatvorena "Meč lopta", cela diskusija o tenisu se preselila ovde. Bez razloga, ali je tako.

Ti nisi išao na temu o Nadalu, ali su zato Ilke, Boki, Dr-Džekil- bivši mod pa i Neno išli i pisali koještarije.
Od toga je većina brisana jer su direktno vređali tenisera.

A evo recimo šta Neno kao mod meni poručuje na temi o Nadalu
https://forum.krstarica.com/threads/rafael-nadal.198896/page-57#post-41053579

https://forum.krstarica.com/threads/rafael-nadal.198896/page-57#post-41054287

O čemu onda pričamo?

I o kakvoj ti to mržnji pričaš?
Ne mrzim nikoga. Šta imam ja od toga? Ni u džep ni iz džepa!
Ti bi trebalo da praviš razliku između ne-navijati i navijati.
A znamo koliko ste vi, Novakovi fanovi, osetljivi kada stvari ne idu kako treba,
i koliko vam smeta kada neko ko objektivno sagledava stvari napiše istinu.

To je pokazala i moja prognoza ko će igrati u finalu Madrida, odmah pošto je objavljen žreb,
nisi mi verovao, bio si izričit u tome da se to neće desiti, ali si se uverio.

Ja sa administracijom imam odličnu saradnju i nemoj da pišeš samo da bi mi nešto napakostio, ja tebe nikada nisam
ni provocirala ni vređala, jer si bio jedan od retkih objektivnih ovde, ali ovde je sada naglasak na BIO.
Više nisi, izgleda.
Kakva prognoza.

I corava koka ubode ponekad....

Ma kakvi, otkud ti to. Kad pisem na temi nikada ne napadam direktno sagovornike nego pisem o tenisu. A ti i tebi slicni konstantno napadate licno a i mnogo ste nekulturni...
Upravo je obrnuto.

Ja pisem o tenisu, a vi licno i provocirate. Onda kad vam odgovorim jednom od 100 puta onda udarate u kuknjavu.

Pišemo, polemišemo, diskutujemo i trudimo se da budemo objektivni, onako kako i jeste, bez obzira ko da je u pitanju, Novak, Federer, Rafa. Marej.. nebitno..
Suvišno i nepotrebno je da širimo nekakav amonizitet, netrpeljivost, bijes, ljutnju.. ovdje tome nema mjesta i one koji to ispoljavaju ne treba shvatati preozbiljno.
Šta bi bilo da smo svi isti.. :D
Medjutim, pojedini rekao bih reaguju pomalo nekorektno, nekad ishitreno ali i sa odredjenom namjernom koje ne doprinose sportskom duhu i objektivnom navijanju.

Kao drugo, svi smo ovdje dobrodošli bez obzira da li smo Novakovi navijači ili ne, sve drugo i drugačije predstavljeno nema nikakvog smisla, uporišta niti osnova.
Zato vas molim da se uzdržite od vrijedjanja i provociranja, budimo korektni i držimo se objektivnih i nepobitnih činjenica a ne nekakvih izmišljanja i provociranja.
Vjerujete da se nečije dobre namjere, iskrenost i objektivnost i te kako vide i primjete, kao i one koje to nisu.

****************************************************************************************************************************************
Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 369. sedmicu kao lider ATP liste.

Srpski as je ostao bez 140 bodova u odnosu na prošli ponedeljak i trenutno ima 8.260 poena, bez 90 poena je ostao njegov prvi pratilac Danil Medvedev, pa je razlika između dvojice najbolji sada 270 poena.

Pišemo, polemišemo, diskutujemo i trudimo se da budemo objektivni, onako kako i jeste, bez obzira ko da je u pitanju, Novak, Federer, Rafa. Marej.. nebitno..
Suvišno i nepotrebno je da širimo nekakav amonizitet, netrpeljivost, bijes, ljutnju.. ovdje tome nema mjesta i one koji to ispoljavaju ne treba shvatati preozbiljno.
Medjutim, pojedini rekao bih reaguju pomalo nekorektno, nekad ishitreno ali i sa odredjenom namjernom koje ne doprinose sportskom duhu i objektivnom navijanju.

Kao drugo, svi smo ovdje dobrodošli bez obzira da li smo Novakovi navijači ili ne, sve drugo i drugačije predstavljeno nema nikakvog uporišta niti osnova.
Zato vas molim da se uzdržite od vrijedjanja i provociranja, budimo korektni i držimo se objektivnih i nepobitnih činjenica a ne nekakvih izmišljanja i provociranja.
Vjerujete da se nečije dobre namjere, iskrenost i objektivnost i te kako vide i primjete, kao i one koje to nisu.

****************************************************************************************************************************************
Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 369. sedmicu kao lider ATP liste.

Srpski as je ostao bez 140 bodova u odnosu na prošli ponedeljak i trenutno ima 8.260 poena, bez 90 poena je ostao njegov prvi pratilac Danil Medvedev, pa je razlika između dvojice najbolji sada 270 poena.
Daj vidi jel moze da se otvori neka tema tipa Mec lopte? Ona Svlacionica je propala skroz :D
Ja bih otvorio tako neku opstu temu vezanu za tenis ako nije problem?

Daj vidi jel moze da se otvori neka tema tipa Mec lopte? Ona Svlacionica je propala skroz :D
Ja bih otvorio tako neku opstu temu vezanu za tenis ako nije problem?

Uvjek se možemo preseliti u Svlačionicu, dakle do nas je. :D nebitno kako se zove.
NIje problem ako se većini ne svidja, svakako da možemo ponovvo nešto uraditi ako se složimo oko toga.

Uvjek se možemo preseliti u Svlačionicu, dakle do nas je. :D nebitno kako se zove.
NIje problem ako se većini ne svidja, svakako da možemo ponovvo nešto uraditi ako se složimo oko toga.
Pa problem je u tome sto je Svlacionica kao neka opsta tema za sve sportove a ne samo za tenis. Tu se razvodnjikavilo pisanje, sta znam...
Zato bi bilo bolje imati tako nesto za tenis, po meni :)

Kao drugo, svi smo ovdje dobrodošli bez obzira da li smo Novakovi navijači ili ne, sve drugo i drugačije predstavljeno nema nikakvog smisla, uporišta niti osnova.

Ti tražiš od drugih da se uzdrže od vređanja i provociranja, a ti si prvi koji u svom postu nekoliko redova iznad
proziva i etiketira one koji ne navijaju za Novaka!!!
Ja bih ti preporučila da prvo ti kao mod prestaneš da budeš toliko subjektivan a i da moderišeš kako treba.

Zna se šta se radi sa onima koji vređaju, postovi se brišu, a ako pretera, taj neko i bude kažnjen.
Prema tome, nemoj unapred fingirati neke situacije, već pre svega budi objektivan, ako to uopšte umeš.

Alkaraz otvoren posle pobede nad Đokovićem​

Španski teniser Karlos Alkaraz slavio je posle prave drame protiv Novaka Đokovića u tri seta posle prave drame i čekaće boljeg iz duela Cicipas-Zverev.

Momak iz Mursije posle meča je istakao da ne bi bilo nezasluženo i da je Novak došao do pobede.​

- Iskreno, ne znam u čemu je bila razlika između pobede i poraza. Bio je blizu, imao je šansu za brejk krajem drugog seta. Novak je bio tako blizu i u taj-brejku. Obojica smo odigrali neverovatan meč, iskreno ne znam šta je presudilo - rekao je posle meča za Tenis Čenel.

Ovog puta sportska sreća je, pored dobre igre bila na njegovoj strani.

Ti tražiš od drugih da se uzdrže od vređanja i provociranja, a ti si prvi koji u svom postu nekoliko redova iznad
proziva i etiketira one koji ne navijaju za Novaka!!!
Ja bih ti preporučila da prvo ti kao mod prestaneš da budeš toliko subjektivan a i da moderišeš kako treba.

Zna se šta se radi sa onima koji vređaju, postovi se brišu, a ako pretera, taj neko i bude kažnjen.
Prema tome, nemoj unapred fingirati neke situacije, već pre svega budi objektivan, ako to uopšte umeš.

Za sve primjedbe koje imaš na moj račun, obrati se supermoderatorima ili adminima, ovdje to nije mjesto.
Dakle, nećemo provociranja ali hoćemo otvorenu polemiku i debatu zasnovanu na činjenicama a ne iz nekih sasvim drugih pobuda i razloga., što je po mom mišljenju sasvim (ne)korektno.

Inače, neki eventualni duel u Rimu izmedju Novaka i Alkaraza neće se desiti jer..

Devetnaestogodišnji teniser je u nedelju osvojio titulu u Madridu pobedom u dva seta protiv Aleksandera Zvereva, ali zbog povrede zgloba zadobijene u četvrtfinalnom duelu sa Rafaelom Nadalom odlučio je da preskoči turnir u prestonici Italije.

„Marka“ navodi da Alkaraz i njegov tim ne žele ništa da rizikuju i nakon nekoliko dana odmora potpuno će se posvetiti pripremama za Rolan Garos koji počinje 22. maja.

prenosi Sport klub

Inače, neki eventualni duel u Rimu izmedju Novaka i Alkaraza neće se desiti jer..

Devetnaestogodišnji teniser je u nedelju osvojio titulu u Madridu pobedom u dva seta protiv Aleksandera Zvereva, ali zbog povrede zgloba zadobijene u četvrtfinalnom duelu sa Rafaelom Nadalom odlučio je da preskoči turnir u prestonici Italije.

„Marka“ navodi da Alkaraz i njegov tim ne žele ništa da rizikuju i nakon nekoliko dana odmora potpuno će se posvetiti pripremama za Rolan Garos koji počinje 22. maja.

prenosi Sport klub
Eto sanse da Novak osvoji ovaj turnir. I ovo nije napisano sarkasticno, da se ogradim :)

Zahladneli odnosi izmedju Novaka i Rafe..

Novak Đoković u utorak počinje pohod na titulu na turniru u Rimu. Uoči starta mastersa u prestonici Italije prvi teniser sveta je na treningu sreo starog prijatelja Rafaela Nadsala, a susret nije bio previše srdačan.
Zato smo i apostrofirali “starog” prijatelja Nadala s obzirom na to da je Španac bio jedan od najglasnijih kritičara srpskog asa tokom dešavanja pred Australijan open, kada je Đoković deportovan jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

Ni Stefanos Cicipas tada nije bio blag prema Srbinu, ali se Đoković srdačnije rukovao sa grčkim asom.
Nadalu očigledno nisu zaboravljene neke stvari, a rekli bismo i “s razlogom”. Đoković i Nadal su bili u prijateljskim odnosima, ali Novak nije imao podršku velikog rivala u teškim tencuima, čak i kada je pokušao da kroz “Savet tenisera” doprinese boljem stanju u teniskoj branši.

Pozdrav dva majstoira u Rimu je bio hladan i pitanje je da li će iskra prijateljstva posle svih dešavanja moći da se rasplamsa kao nekada.

Inače, Đokoviću je za očuvanje prvog mesta na ATP listi potreban plasman u polufinale turnira u Rimu, a prvi rival je Rus Aslan Karacev.

prenosi Srbija danas

Novak pao na listi favorita za osvajanje Rolan Garosa​

novak_dokovic.jpg
Karlos Alkraza savladao je Rafaela Nadala i Novaka Đokovića na Mastersu u Madridu koji je osvojio pošto je u finalu pobedio i Aleksandra Zvereva.

Sve to je dovelo i do drugačijih pogleda po pitanju Rolan Garosa pa su kladionice promenilei kvote za turnir u Bulonjskoj šumi i stiče se utisak malo bili nepravedni prema Novaku Đokoviću koji je prema njihovim prognozama pao za jedno mesto na listi favorita.

Rafael Nadal najveći je favorit za osvajanje Rolan Garosa i kvota na njega je između 2,37 i 2,90, a upravo je Alkaraz drugi na listi favorita za osvajanje turnira sa kvotom 3,00. Treći favorit je Novak Đoković na kojeg je kvota od 3,75 do 4,00. Iza ove trojice kao naredni faovrirti su Stefanos Cicipas sa kvotom 6,50, Aleksandar Zverev 17, dok je na osvajanje Danila Medvedeva i Kasper Ruda kvota oko 20.

SD

Zahladneli odnosi izmedju Novaka i Rafe..

Novak Đoković u utorak počinje pohod na titulu na turniru u Rimu. Uoči starta mastersa u prestonici Italije prvi teniser sveta je na treningu sreo starog prijatelja Rafaela Nadsala, a susret nije bio previše srdačan.
Zato smo i apostrofirali “starog” prijatelja Nadala s obzirom na to da je Španac bio jedan od najglasnijih kritičara srpskog asa tokom dešavanja pred Australijan open, kada je Đoković deportovan jer nije vakcinisan protiv korona virusa.

Ni Stefanos Cicipas tada nije bio blag prema Srbinu, ali se Đoković srdačnije rukovao sa grčkim asom.
Nadalu očigledno nisu zaboravljene neke stvari, a rekli bismo i “s razlogom”. Đoković i Nadal su bili u prijateljskim odnosima, ali Novak nije imao podršku velikog rivala u teškim tencuima, čak i kada je pokušao da kroz “Savet tenisera” doprinese boljem stanju u teniskoj branši.

Pozdrav dva majstoira u Rimu je bio hladan i pitanje je da li će iskra prijateljstva posle svih dešavanja moći da se rasplamsa kao nekada.

Inače, Đokoviću je za očuvanje prvog mesta na ATP listi potreban plasman u polufinale turnira u Rimu, a prvi rival je Rus Aslan Karacev.

prenosi Srbija danas
Nema tu neke preterane ljubavi, to je samo za kamere. Jedini pravi drugari Novakovi su Fikus i Marej, i mozda neko od Hrvata (Cilic).
Federer i Vavrinka.
Nadal i Spanci :D

Novinari su neverovatni.
Znam da clikcbait traze gazde a oni moraju da plate racune...
Ali kakvo crno PRIJATELJSTVO medju njima?
ONI NISU PRIJATELJI NITI SU IKAD BILI.

Novak je odrastao na akademiji u Minhenu...
tamo se druzio sa Marejem i jos nekima...
Posle je bio u dobrim odnosima sa Del Potrom.
I upravo dva njegova prijatelja su ga kostala olimpijskog zlata...
a posle Aca Zverev sa kojim je isto bio u korektnim odnosima...
Medvedev koji je isto dobar sa njim ga je spiccio na US openu i uzeo mu poker iz ruke...
Bolje mu je kad sa druge strane nije prijatelj.

Novinari su neverovatni.
Znam da clikcbait traze gazde a oni moraju da plate racune...
Ali kakvo crno PRIJATELJSTVO medju njima?
ONI NISU PRIJATELJI NITI SU IKAD BILI.

Novak je odrastao na akademiji u Minhenu...
tamo se druzio sa Marejem i jos nekima...
Posle je bio u dobrim odnosima sa Del Potrom.
I upravo dva njegova prijatelja su ga kostala olimpijskog zlata...
a posle Aca Zverev sa kojim je isto bio u korektnim odnosima...
Medvedev koji je isto dobar sa njim ga je spiccio na US openu i uzeo mu poker iz ruke...
Bolje mu je kad sa druge strane nije prijatelj.
Kakve su ovo konstrukcije, leba ti? Sa Zverevim i Medvedom je u istim odnosima kao i sa drugim teniserima, nista bolje ili losije.
Ti ovde insinuiras da je slabije igrao protiv njih jer su mu "prijatelji"? :D
Da mu nije Vavrinka super prijatelj jer ga je zgazio u nekoliko vaznih GS finala? :cepanje:

ALKARAZ NEMA DILEMU: Đoković je bolji od Nadala, nije isto gledati ga na TV i igrati protiv njega​

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz tvrdi da je Novak Ðoković trenutno najbolji igrač sveta.
nole i alkaraz.jpg

Alkaraz je oduševio teniski svet, pošto je osvojio Masters u Madridu. On je tokom turnira proslavio 19. rođendan, a do trijumfa u glavnom gradu Španije stigao je trijumfom protiv Rafaela Nadala, Ðokovića i Aleksandra Zvereva.

Pojedini mediji tvrde da je Alkaraz glavni favorit za osvajanje Rolan Garosa, drugog gren slema sezone koji počinje 22. maja. Neki mediji kažu da mladi Španac u ovom trenutku igra najbolji tenis od svih igrača.

- Ne, ne mislim tako. Za mene je najbolji na svetu onaj koji je trenutno broj jedan i on je taj koji zaslužuje tu titulu. Na prvom mestu je sada Ðoković, a ja sam šesti. Ostalo mi je pet mesta da budem najbolji na svetu - rekao je Alkaraz za španski list "Marka".

On je nastavio da hvali srpskog tenisera i pričao o tome kako je teško vraćati Novakove servise.

- Servis... Ðoković nije najbolji server, ali njegove servise mi je bilo najteže da vraćam. Loše sam mu čitao servis i to me je najviše impresioniralo. Sjajan je i s osnovne linije. Jedno je gledati ga na TV, a drugo igrati protiv njega - istakao je Španac.

Alkaraz je odlučio da ne igra na mastersu u Rimu, koji je počeo u ponedeljak, kako bi se odmorio za Rolan Garos.

SD

Najbolji teniser sveta Novak Đoković smatra da je svakom nedeljom bliži željenom nivou igre.
„Mislim da sam u Madridu igrao veoma dobro, iako sam izgubio u polufinalu. Osećao sam se fizički na sto posto posle borbe od tri i po sata sa Alkarazom. Dobro sam se oporavio sutradan, mogao sam opet da igram. To je pozitivno i ohrabrujuće pred Rim i, naravno, pred Rolan Garos“, rekao je Đoković i dodao je:
Mislim da idem u pravom smeru. Znam da uvek mogu bolje i znam da sam veoma samokritičan na terenu. Istovremeno, mislim da igram na visokom nivou. Nadam se da tokom ove nedelje mogu da zadržim taj nivo i da ga nadgradim. Nadam se da ću ovde dogurati daleko kako bih Pariz dočekao spremno“.
Na pitanje koja je razlika između igranja u Beogradu i Rimu, Novak je odgovorio:
„Pa, bolja je pasta ovde, iako i mi imamo dobru pastu. Pasta u Italiji, u Rimu, stvarno je neprevaziđena. Ima razlike jer je Beograd moj rodni grad, moj dom. S druge strane, Rim bi mogao da bude druga kuća jer dobijam mnogo podrške i zbog osećaja koji imam svaki put kada sam ovde. Mislim da to što malo govorim italijanski pomaže da se povežem s ljudima. Takođe, italijanski mentalitet je sličan srpskom – strast, emocija. Uvek se radujem kada dođem ovde“.
Đoković je turnir u Rimu osvajao pet puta.

"Djokovic je najveci ne zato sto je najbolji teniser, vec zato sto se nicega ne stidi. "

Jovan Ducic

Elem, i posle 6 meseci od poslednje dobre partije, i dalje je na prvom mestu. Postavlja se pitanje kome smeta jak Medvedev i zasto se i dalje vrsi vulinizacija atp-a...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back