Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da sad neki vide koliko je bio tezak Novakov zreb. Ovo je finale pre finala, ko god da je bio protiv Novaka.

Ali dobro sto rece Visko vanzemaljski tenis i mec godine.

Za No1eta je ovo sve pozitivno. Pre dve nedelje nije mogao da stoji u 3. setu protiv Rubljova, sad je igrao 3 i po sata, tp u 3. setu.

I na visokom nivou.

Ima jos 2 nedelje da napreduje i da se spremi za RG.

Monfis, pauza, Hurkač = izuzetno težak žreb! Umeš ti i bolje, stvarno.
I posle se ljutiš kad ti kažem da uvek kukaš na žreb!

Ipak se desilo ono što si rekao da se NEĆE DESITI!

Finale:
ZVEREV : ALKARAZ

Da si obrisao zlatnog shestopera od zavesu bio bi mirniji...
Ja vas koji mrzite Novaka ne razumem.
Imate pravo da ga mrzite.
Zasto zaiebavate one koji navijau za njega?
Koji vam je koorac?
Bila je tema na forumu "Kafana mec lopta" gde se desavala vecina okrsaja oko tenisera, ne samo Djokovica.
Onda se neko setio da je ukine i svi su manje ili vise presli na temu N. Djokoivc.
Eto ti objasnjenja.

Druga stvar, na temi o R. Federeru si imao barem 50% pljuvaca koji su tu visili samo da ga kritikuju i sprdaju se kad izgubi. I meni je to bilo OK.

A Alkaraz koji je dobio 27 od 30 meceva ove godine njega ne racunas u zreb.

On je van konkurencije.

Prvo ti je bilo bitno koliko GS ima na Novakovoj strani, sad kad je Alkazaraz pobedio, što sam ja i predvidela,
sad je bitno koliko je on mečeva pobedio, a inače si ga isključio kao mogućnost da pobedi Novaka.
Mislim stvarno... :lol:

Da si obrisao zlatnog shestopera od zavesu bio bi mirniji...
Ja vas koji mrzite Novaka ne razumem.
Imate pravo da ga mrzite.
Zasto zaiebavate one koji navijau za njega?
Koji vam je koorac?

Novaka ne mrzim, ali ne navijam za njega, nije mi se svideo na početku karijere kada mu je sve smetalo, i loptica i prašina koja mu ulazi u oči a on nosi sočiva i patike koje se klizaju i sudije sa kojima se non-stop svađao...o neprestanom lomljenju reketa da i ne govorimo.
Sa druge strane već se uveliko pojavio Nadal miran i staložen bez ikakvih ekscesa...

Upravo je suprotno, ti si tek od skora ovde, ali bila je tu mnogo veća grupa Novakovih fanova koji su pljuvali nas koji navijamo za druge tenisere, eto pa gde nam je patriotizam, pa bolje da idemo tamo ili vamo...itd...itd...

Ja sam odskora na sport, ali inače sam alergičan na funkcionisanje ovog foruma...
Možda me sport malo više iritira, jer mi je profesija vezana za njega.
Novak mi je kao i svaki drugi naš sportista - drago mi je kada pobedi, al mi nije krivi kad izgubi.
Mogu da shvatim navijače koji traže odušak od realnih životnih problema...
Meni je ugao gledanja mnogo drugačiji.

Pisao sam već pre par dana, da se ne ponavljam, koga sam voleo da gledam, a koga ne.
To nema nikakve veze sa zemljom odakle sam.
Nisam iz Srbije, ali to je manje više nebitno.
Rodžer, Rafa, Endi i Novak imaju navijače širom planete, kao i mnogi drugi...
ljudi vole pobednike...
Ne mogu ja da zabranim nekome da navija za bilo koga...
ali mi smo kao narod isključivi...ili navijaš za Zvezdu ili Partizan...
ljudi nemogu da shvate da ako ne navijam za Novaka, nisam Rafini niti Rodžerov navijač...

Odoh ja predaleko...
Novaku želim, kao i teb,i i svakome na ovom svetu, pre svega zdravlje, a za drugo se borite kako znate i umete.
Svako dobro !!!

Ti nisi bio tamo kada se to dešavalo, tako da molim te uzdrži se.
To su bile nacrnje i najbezobraznije moguće uvrede.

I nisam samo ja bila vređana, već i Mačkoni isto tako užasnim rečima od jedne ženske osobe.

Ja imam sve skrinšotove.
Ma kud bas vas dvoje. Divni ljudi, nikog ne provocirate.
Prvo ti je bilo bitno koliko GS ima na Novakovoj strani, sad kad je Alkazaraz pobedio, što sam ja i predvidela,
sad je bitno koliko je on mečeva pobedio, a inače si ga isključio kao mogućnost da pobedi Novaka.
Mislim stvarno... :lol:
Nije mi bilo bitno nista. Samo sam naveo najociglednije nelogicnosti. Necu sigurno pisati elaborat o svakom teniseru pojedinacno.

Sve sto se desilo je samo pitvrdilo da je Novak imao najtezi put.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back