Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Jos jedna tvoja nebulozna konstatacija. Nista novoZa koju godinu ce da im nosi torbu s reketimapaz ti njega al se obradovo zelenko axaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedna tvoja nebulozna konstatacija. Nista novoZa koju godinu ce da im nosi torbu s reketimapaz ti njega al se obradovo zelenko axaxa
Manje-vise svakaPrva ili druga axaxa

Imas sutra prenos - finaleKad pobedjuje nole opet jel ima prenos

dobro je sto se nole vraca u ritam posle svega sto se desavaloKad je Karlito dobio Rafu na šljaci nije nikakvo iznenađenje što je dobio Novaka. Nole je neki dan izjavio da se još nije oporavio od onoga što mu se desilo u Australiji.

Nadam se da sad neki vide koliko je bio tezak Novakov zreb. Ovo je finale pre finala, ko god da je bio protiv Novaka.
Ali dobro sto rece Visko vanzemaljski tenis i mec godine.
Za No1eta je ovo sve pozitivno. Pre dve nedelje nije mogao da stoji u 3. setu protiv Rubljova, sad je igrao 3 i po sata, tp u 3. setu.
I na visokom nivou.
Ima jos 2 nedelje da napreduje i da se spremi za RG.
Sad i ti hm...Ne znam zasto ga porede sa Nadalom, Alkaraz je bukvalno baby Novak po stilu igre![]()

Bolje bi bilo da je Alkaraz predao mec a da se u finalu Zverev povredio.A Alkaraz koji je dobio 27 od 30 meceva ove godine njega ne racunas u zreb.
On je van konkurencije.

Lupetas kao i obicno.Bolje bi bilo da je Alkaraz predao mec a da se u finalu Zverev povredio.
Tako bi Nole konacno osvojio titulu u ovoj sezoni bez da puno istrosi telo.
U tvom virtualnom svetu bi bilo tako![]()
Kmecis na zreb oduvek. Postajes predvidiv pa zato malo lozim...Lupetas kao i obicno.
A posle ces da kukas kao kiki da te neko napada na internetu.Kmecis na zreb oduvek. Postajes predvidiv pa zato malo lozim...![]()
Sto se tice Kiki, odredjeni forumasi su ispali bas dzukele. Da sam cesce na forumu ne bih dopustio takvo divljanje...A posle ces da kukas kao kiki da te neko napada na internetu.
Da si obrisao zlatnog shestopera od zavesu bio bi mirniji...Sto se tice Kiki, odredjeni forumasi su ispali bas dzukele. Da sam cesce na forumu ne bih dopustio takvo divljanje...
Bila je tema na forumu "Kafana mec lopta" gde se desavala vecina okrsaja oko tenisera, ne samo Djokovica.Da si obrisao zlatnog shestopera od zavesu bio bi mirniji...
Ja vas koji mrzite Novaka ne razumem.
Imate pravo da ga mrzite.
Zasto zaiebavate one koji navijau za njega?
Koji vam je koorac?
Nikada se u zivotu nisam kladio.Evo ovde javno prognoziram da ce Novak osvojiti Vimbldon.
I da nece uzeti RG ali nece ni Nadal, nego Zverev.
Ajde pljuvaci jedni drugih...uozbiljite se.
Idemo kladionica...
A Alkaraz koji je dobio 27 od 30 meceva ove godine njega ne racunas u zreb.
On je van konkurencije.

A posle ces da kukas kao kiki da te neko napada na internetu.
Da si obrisao zlatnog shestopera od zavesu bio bi mirniji...
Ja vas koji mrzite Novaka ne razumem.
Imate pravo da ga mrzite.
Zasto zaiebavate one koji navijau za njega?
Koji vam je koorac?
Ma kud bas vas dvoje. Divni ljudi, nikog ne provocirate.Ti nisi bio tamo kada se to dešavalo, tako da molim te uzdrži se.
To su bile nacrnje i najbezobraznije moguće uvrede.
I nisam samo ja bila vređana, već i Mačkoni isto tako užasnim rečima od jedne ženske osobe.
Ja imam sve skrinšotove.
Nije mi bilo bitno nista. Samo sam naveo najociglednije nelogicnosti. Necu sigurno pisati elaborat o svakom teniseru pojedinacno.Prvo ti je bilo bitno koliko GS ima na Novakovoj strani, sad kad je Alkazaraz pobedio, što sam ja i predvidela,
sad je bitno koliko je on mečeva pobedio, a inače si ga isključio kao mogućnost da pobedi Novaka.
Mislim stvarno...![]()