Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto pitas?

Sto je izgubio finale nakon sto nije igrao 6 meseci, od top 10 igraca koji je imao bolji zreb.

Rubljov je igrao protiv 2 leva kvalifikanta i samo jednog nosioca 6tog do finala. Proveo 3 puta manje vremena na terenu nego Novak.

A No1e protiv 2 nosioca 3 i 7, nijednog kvalifikanta. I jos su plus ovi nasi igrali kao da im zivot zavisi od toga.

Nisam gledao danas tenis, ali kazu na portalima da je Miomir igrao 2 puta bolje protiv Novaka nego protiv Nadala. Svi su popizdeli zbog takvog ponasanja.

Taj zreb je na kraju pokvario finale, Novak nije mogao da igra 3. set. A Rubljov svez.

"Ovi naši" su trebali da ga puste da dobija u 2 seta???

Znači sada imamo i teorije zavere, sram te bilo Miomire!!!

Ja sam mislila da si ti ozbiljan čovek...

Nole priznao šta ga trenutno najviše muči: Još se nisam oporavio od Australije!​

Prvi reket sveta svestan je da mu nedostatak mečeva stvara problem oko forme
Novak Đoković ubrzano se sprema za predstojeći Masters u Madridu, a njegov prvi meč u prestonici Španije očekuje se u utorak.

Pogledajte prilog 1146903

Prvi reket sveta je otkrio da još nije u najboljoj formi, i da se još nije fizički i mentalno oporavio zbog svega ono što mu se dogodilo u Australiji.

- Tačno je, izazov postoji, pre svega sa emotivne i mentalne strane. Nikada nešto slično nisam doživeo, kao na startu sezone, tako da nisam znao kako će sve to na mene uticati. Utiče i dalje, ali moram sa tim da se nosim. Možda nije tako snažno kao što je bilo u prvih nekoliko meseci. Što više vremena provodim na terenu i što više igram, to se komfornije osećam - kazao je Đoković.

Prvog reketa sveta ipak ističe da se situacija poboljšava i da će u narednom periodu biti redovan učesnik svih velikih turnira.
- Srećan sam što sada mogu jasnije da planiram turnire i mesta na koja mogu da odem i gde mogu da igram. Kada je šljaka u pitanju, to je Rolan Garos. Posle toga London i Vimbldon. Zadovoljan sam zbog toga što znam gde mogu da igram u narednom periodu. Nadam se da ću biti na visokom nivou, posebno na grend slemovima - zaključio je Đoković.

24sedam
Treba da zaboravi na to u Australiji ,kovid fasizam je crko .

Sto pitas?

Sto je izgubio finale nakon sto nije igrao 6 meseci, od top 10 igraca koji je imao bolji zreb.

Rubljov je igrao protiv 2 leva kvalifikanta i samo jednog nosioca 6tog do finala. Proveo 3 puta manje vremena na terenu nego Novak.

A No1e protiv 2 nosioca 3 i 7, nijednog kvalifikanta. I jos su plus ovi nasi igrali kao da im zivot zavisi od toga.

Nisam gledao danas tenis, ali kazu na portalima da je Miomir igrao 2 puta bolje protiv Novaka nego protiv Nadala. Svi su popizdeli zbog takvog ponasanja.

Taj zreb je na kraju pokvario finale, Novak nije mogao da igra 3. set. A Rubljov svez.
Nije isto igrati protiv Nola i protiv Kralja Sljake.

Protiv ovog drugog se isprepadao :D

Nije teorija zavere, nego je tako bilo.

Samo oslikavam kakav je bio Noletov put do finala.

A kako vidim Nadala je pustio. :D
Ja bih mu ukinuo drzavljanstvo i proterao ga pod hitno :D

Sledeci put da pusti 6:1 6:0 da se Nole ne muci i rizikuje povredu :lol:

"Ovi naši" su trebali da ga puste da dobija u 2 seta???

Znači sada imamo i teorije zavere, sram te bilo Miomire!!!

Ja sam mislila da si ti ozbiljan čovek...
Ova ostrascenost vise nije ni smesna...to je za lecenje kako ovi pisu :aaa:

Evo svaki Mackonijev post je protiv Djokovica . :D

Od 1000 postova nema nijedan pozitivan o Novaku.
Laz :D

Na ovom turniru ce dalje stici nego u Monaku. Sigurno je malo podigao formu.
Evo ovo sam nedavno napisao. I post je afirmativan, nije hejterski :mazipsa:

Nepoštovanje, ili nešto drugo?​

Posle pobede nad Gaelom Monfisom, danas je Novak Đoković imao slobodan dan na turniru u Madridu, a sutra ga očekuje duel protiv dugogodišnjeg rivala, sa kojim se nije sastajao još od 2017. godine i turnira u Dohi.

Djoković.jpg

U pitanju je duel Đokovića i Endija Mareja koji je proteklih godina imao velikih problema sa povredama, operacije kuka, što je iziskivalo i dugu pauzu, ali Marej nije odustajao i još uvek pokušava da se vrati tamo gde pripada, među najbolje igrače na ATP listi.

Njih dvojica su u karijeri odigrali ukupno 36 međusobnih mečeva, a Novak vodi sa 25:11 u pobedama. Radi se o igračima koji su zajedno osvojili 23 Grend Slem titule, (Đoković 20, Marej tri), o igračima koji su svojevremeno igrali antologijske mečeve za trofeje na najvećim turnirima, ali to izgleda nije mnogo značilo organizatorima turnira koji su njihov sutrašnji duel u osmini finala turnira u Madridu zakazali za - 12 časova.

Kako god, to će svakako biti sutrašnji meč dana, a nadamo se da će Nole nastaviti da podiže nivo igre što je juče protiv Monfisa i nagovestio.

Sportske net
Uistinu su to bili antalogijski mečevi izmedju Novaka i Endija. Zašto su organizatori zakazali meč u 12h može se uzeti pod lupu a da pri tome ne budemo pristrasni.
Inače Marej igra relativno dobro, dobro se kreće uzevši u obzir da ima ugradjen vještački kuk.

Inače, pojedini učesnici u temi naglašavaju kako je Novak svojim učešćem na nekim turnirima "ukrao šou" nekim mladim talentima?, pri tome zaboravljajući da je Novak, Marej, Rafa, Federer i dr. uzor tim mladim teniskim nadama, zbog kojih i jesu tu.

Nepoštovanje, ili nešto drugo?​

Posle pobede nad Gaelom Monfisom, danas je Novak Đoković imao slobodan dan na turniru u Madridu, a sutra ga očekuje duel protiv dugogodišnjeg rivala, sa kojim se nije sastajao još od 2017. godine i turnira u Dohi.

Pogledajte prilog 1148440

U pitanju je duel Đokovića i Endija Mareja koji je proteklih godina imao velikih problema sa povredama, operacije kuka, što je iziskivalo i dugu pauzu, ali Marej nije odustajao i još uvek pokušava da se vrati tamo gde pripada, među najbolje igrače na ATP listi.

Njih dvojica su u karijeri odigrali ukupno 36 međusobnih mečeva, a Novak vodi sa 25:11 u pobedama. Radi se o igračima koji su zajedno osvojili 23 Grend Slem titule, (Đoković 20, Marej tri), o igračima koji su svojevremeno igrali antologijske mečeve za trofeje na najvećim turnirima, ali to izgleda nije mnogo značilo organizatorima turnira koji su njihov sutrašnji duel u osmini finala turnira u Madridu zakazali za - 12 časova.

Kako god, to će svakako biti sutrašnji meč dana, a nadamo se da će Nole nastaviti da podiže nivo igre što je juče protiv Monfisa i nagovestio.

Sportske net
Uistinu su to bili antalogijski mečevi izmedju Novaka i Endija. Zašto su organizatori zakazali meč u 12h može se uzeti pod lupu a da pri tome ne budemo pristrasni.
Inače Marej igra relativno dobro, dobro se kreće uzevši u obzir da ima ugradjen vještački kuk.

Inače, pojedini učesnici u temi naglašavaju kako je Novak svojim učešćem na nekim turnirima "ukrao šou" nekim mladim talentima?, pri tome zaboravljajući da je Novak, Marej, Rafa, Federer i dr. uzor tim mladim teniskim nadama, zbog kojih i jesu tu.
Bez namere da potcenjujem Mareja, on je dosta postigao ali on je meni kao Nole sa losijom kretnjom i malo boljim servisom :D Ne previse zanimljiv za gledanje...

Nije isto igrati protiv Nola i protiv Kralja Sljake.

Protiv ovog drugog se isprepadao :D

Ja bih mu ukinuo drzavljanstvo i proterao ga pod hitno :D

Sledeci put da pusti 6:1 6:0 da se Nole ne muci i rizikuje povredu :lol:

Ma da protiv kralja tenisa u njegovom gradu je zapinjao kao sivonja.

A protiv Nadala koji se vraca posle 2 meseca i posle povrede, predao se odmah na pocetku.

Bruka.

Napisao si "on je meni kao Nole".. ali dobro ako si mislio nešto drugo.. ;)
Aako je neko dosadan, samo promjeniš kanal ili temu.. nebitno. :hahaha:
Moras da procitas celu recenicu, nemoj vaditi iz konteksta :D
Ja sam mazohista, volim da gledam takve igrace i da se smorim :cepanje:

Ma da protiv kralja tenisa u njegovom gradu je zapinjao kao sivonja.

A protiv Nadala koji se vraca posle 2 meseca i posle povrede, predao se odmah na pocetku.

Bruka.
Prema svecu i tropar :ok:

Evo Marej je predao meč, nadam se da ćeš konačno biti zadovoljan :malav:
Kako ne, namestaju mu da osvoji ovaj turnir, nece do finala ni morati da igra :mrgreen:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se bez borbe plasirao u četvrtfinale Mastersa u Madridu, pošto mu je veliki rival Endi Mari predao meč.

Podsetimo se, Britanac se zbog bolesti povukao sat vremena pre nego što je meč trebalo da se odigra, pa će tako Đoković direktno među osam najboljih, gde ga čeka pobednik meča Hubert Hurkač.

Što se tiče prvog mesta ATP liste, Đoković ga je osigurao plasmanom u treće kolo, odnosno pobedom nad Gaelom Monfisom po 18. put u njihovom 18. meču.

Pošto je sada dogurao do četvrtfinala, to će mu doneti nešto veću zalihu u odnosu na Medvedeva.

Plasman u četvrtfinale donosi 180 bodova na Mastersima, a za Madrid, koji je povećao nagradni fond, to znači i nagradu od 169.650 evra.

Takođe, Novak bi trebalo da bude favorit i za plasman u polufinale protiv Hurkača, pa bi i tu mogao da očekuje dodatnih 180 bodova, a novčana nagrada bi u tom slučaju bila povećana do 311.025 evra.

SD

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se bez borbe plasirao u četvrtfinale Mastersa u Madridu, pošto mu je veliki rival Endi Mari predao meč.

Podsetimo se, Britanac se zbog bolesti povukao sat vremena pre nego što je meč trebalo da se odigra, pa će tako Đoković direktno među osam najboljih, gde ga čeka pobednik meča Hubert Hurkač.

Što se tiče prvog mesta ATP liste, Đoković ga je osigurao plasmanom u treće kolo, odnosno pobedom nad Gaelom Monfisom po 18. put u njihovom 18. meču.

Pošto je sada dogurao do četvrtfinala, to će mu doneti nešto veću zalihu u odnosu na Medvedeva.

Plasman u četvrtfinale donosi 180 bodova na Mastersima, a za Madrid, koji je povećao nagradni fond, to znači i nagradu od 169.650 evra.

Takođe, Novak bi trebalo da bude favorit i za plasman u polufinale protiv Hurkača, pa bi i tu mogao da očekuje dodatnih 180 bodova, a novčana nagrada bi u tom slučaju bila povećana do 311.025 evra.

SD
Od RG i WB najvise zavisi. Ako tu kojim slucajem zglajza, dzabe sve kalkulacije i neigranje Rusa. To su glavni poeni.

Od RG i WB najvise zavisi. Ako tu kojim slucajem zglajza, dzabe sve kalkulacije i neigranje Rusa. To su glavni poeni.

Pa vidi.. treba optimistično gledati na to. Čemu ta neka negativnost.. sve je moguće i nemoguće ali treba se nadati i vjerovati u uspjeh.
Imam utisak da se "izmedju redova" raduješ da će tako biti.. ali, nebitno i ako "zglajza" Novak je za nas najveći teniser po skoro svim statistikama, koje se ne mogu osporiti.
Ko to još od nas ponekad ne "zglajza" i pored svega.. čak i roboti ponekad omanu,zar ne. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back