Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Mislis da ce da razvali sve tenisere na RG s pola snage?Koliko ozbiljno?? Taman toliko da bude i dalje prvi, kao što trenutno jeste,i pored svega..![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis da ce da razvali sve tenisere na RG s pola snage?Koliko ozbiljno?? Taman toliko da bude i dalje prvi, kao što trenutno jeste,i pored svega..![]()
Pa moguce, ako je Nadal koji je bio raspadnut pre 2-3 meseca osvojio AO... "Mladi" teniseri nemaju taj kvalitet ocigledno...kilavi su i dalje.
1. Tebe nisam vredjao vezano za visinu, nego smatram da si sitna dusa (zato coveculjak).
2. Nolo - mnogi ga tako zovu, to je kao tepanje. Evo imam gomilu drugara koje zovem Dulo, Aco i slicno iako se ne zovu tako. Niko se ne ljuti, ali tebe iz nekog razloga pogadja to sto neko na forumu Nola zove - Nolo
3. O predsedniku mislim sve najgore i uvek cu ga vredjati. Ti posto ga toliko volis, evo ti prilike da izadjes na ulice da ga podrzis, mozda dobijes i sendvic pride...
4. Velju pominjem kao primer dokle ide tvoj fanatizam u odbrani tvog idola. Cak i tada bi to opravdao, toliko daleko ides.
5. Napisao sam barem 50% postova gde nikog ne vredjam.
Malo se opusti i nemoj toliko kopirati predsednika, previse je sklon laganju...
1. Tralala1. Ma sigurno
2. Samo hejteri ga zovu Nolo. ovde si to ti. Na drugim portalima, verovatno opet ti.
3. Ja ne volim Vucica uopste, to je tvoja prica.
4. Opet gluposti. Kakav primer. Kakav fanatizam, kakav Velja. Ti si jos i vidovit pa znas sta bih ja uradio da se ostvari scenario iz tvoje maste. To je sve samo u tvojoj glavi. Ne u stvarnosti.
5.![]()
e sad ti uzimaš kao mera onog nadala na AO njegov povratak , bilo je i par priprema od strane organizatora za njegovu tu kvazi tituluPa moguce, ako je Nadal koji je bio raspadnut pre 2-3 meseca osvojio AO... "Mladi" teniseri nemaju taj kvalitet ocigledno...kilavi su i dalje.
Nisam antivakser ali jesam antivakser![]()
Nije mikrobiolog, nije ni doktor medicine ali ipak tvrdi kako dobro zna.......
Pa upravo ga zato i ne vole, što ne nastupa iskreno i uvek nevešto pokušava da bude diplomata. Ako si antivakser kaži to majkemuga, nemoj da se ovako providno foliraš. Samo zaslepljeni Novak grupi fanovi ne vide koliko mu le loš i neuspešan taj pristup.Нисам антиваксер, али нећу здрав, прав и као неко ко је преболео корону без да се закашљао да примам у себе експерименталне супстанце да бих показао лојалност некоме и нечему.
Кукали сте кад ће да се изјасни, ево изјаснио се. Шта је сад?
Pišeš proizvoljnoЈел само микробиолози и доктори медицине имају право да се не вакцинишу?