Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice Austarlije znali su unapred pokvareni sektasi kako ce ga slomiti ...jedino tako njega mogu pobediti...izvan terena..

Ima on dobre informacije sigurno kako vakcine uticu dugorocno na telo....pa ne bi djabe riskirao jos 3/4 grend slema da nije dobro upucen u sve...

Bolje ziv i zdrav svojoj porodici nego da pise vakcinisan istoriju...

Sve sto svetske sile rade je da ubiju male ljude...i nista drugo ni trece....
Ne lupaj... Odakle te informacije o dugoročnom uticaju vakcine kad je prošle godine počela vakcinacija
Smešni ste koliko ste neobavešteni

Novak OTKRIO razlog proterivanja iz Australije​

Najbolji svetski teniser Novak Đoković potvrdio je u intervjuu za Bi-Bi-Si da ne želi da bude "primoran na vakcinaciju, makar ne mogao da se bori za trofeje". Otvoreno je govorio je i o drami koju je proživeo u Australiji upravo zbog toga što nije bio cepljen i koji je pravi razlog. Istakao je da mu je viza bila prihvaćena.

Pogledajte prilog 1102980

- Prihvatili su i na Federalnom sudu, prihvatio je i ministar za imigracije... Ono što ljudi ne znaju je da ja nisam deportovan zato što nisam vakcinisan ili jer sam prekršio pravila oko podnošenja vize - rekao je Đoković.

- Razlog zbog kog sam ja deportovan je što je ministar za imigracije Aleks Houk iskoristio svoje diskreciono pravo da mi poništi vizu na osnovu percepcije da bih mogao da kreiram neko antivaksersko raspoloženje u zemlji, sa čim se potpuno ne slažem.

SD

"Percepcija" da bi mogao kreirati antivaksersko raspoloženje u Australiji??
Mislim da je posle svega učinio sasvim kontra efekat i sam sebi napravio medvedju uslugu.
..... se ministru u bilo koja prava

Poslednja izmena od moderatora:
Pa upravo ga zato i ne vole, što ne nastupa iskreno i uvek nevešto pokušava da bude diplomata. Ako si antivakser kaži to majkemuga, nemoj da se ovako providno foliraš. Samo zaslepljeni Novak grupi fanovi ne vide koliko mu le loš i neuspešan taj pristup.

Ne znam šta bi bila svrha nešto ponavljati ali ..

"Naravno, priželjkuje i nada se Đoković da će se u međuvremenu protokoli za turnire promeniti. Što se tiče njegovog odbijanja da se vakciniše, naveo je da je razlog to što mu je njegovo telo važnije od svega, ali i da još nije doneo konačnu odluku.

- I dalje razmatram mogućnost vakcinacije zato što svi zajedno pokušavamo da pronađemo rešenje za korona virus. Nikada nisam bio protiv vakcinacije, razumem šta se dešava i nadam se da ćemo pobediti virus - rekao je Đoković

- Razumem da je mnogo kritika i razumem da ljudi smišljaju različite teorije o tome. Ali, niko nije srećan kada dobije kovid. Milioni ljudi imaju problema zbog kovida. Zato sam to shvatio vrlo ozbiljno, ne volim kada neko kaže da sam to iskoristio u svoju korist kako bih dobio pozitivan PCR test i otišao u Australiju - istakao je Đoković."

Sad treba reći da Novak folira i da nije iskren u svojoj izjavi.. da glumi da jeste ili nije antivakser.. svakako da će neki shvatiti na svoj način, kao što se da primjetiti. :konfete:

Нисам антиваксер, али нећу здрав, прав и као неко ко је преболео корону без да се закашљао да примам у себе експерименталне супстанце да бих показао лојалност некоме и нечему.
Кукали сте кад ће да се изјасни, ево изјаснио се. Шта је сад?
Nista, Rafa je GOAT i to je to :D

Kakvo bre zlo i dobrota, ovde je tema Novak koji nece da se vakcinise, a mogao je to i pred
Australiju da izjavi i da ne pravi od sebe budalu.
Sto da izjavi kad je ocigledno,niko ne treba da daje takve izjave a posebno da neko postavi takva pitanja za idiote i da deli ljude na vaxere ili antivaxere,navukli su vas

Nista, Rafa je GOAT i to je to :D
Do juce

Sto se tice Austarlije znali su unapred pokvareni sektasi kako ce ga slomiti ...jedino tako njega mogu pobediti...izvan terena..

Ima on dobre informacije sigurno kako vakcine uticu dugorocno na telo....pa ne bi djabe riskirao jos 3/4 grend slema da nije dobro upucen u sve...

Bolje ziv i zdrav svojoj porodici nego da pise vakcinisan istoriju...

Sve sto svetske sile rade je da ubiju male ljude...i nista drugo ni trece....
Sta ovo konkretno znaci? Da se razboli svako ko primi vakcinu?

Vidimo svi da na Australijan Openu nije bilo dovoljno tenisera da se održi žreb, da su oni koji su igrali padali mrtvi od miokarditisa a nekima su izrasle dodatne ruke. Samo je Novak mogao da drži reket u rukama i trči, ali je odabrao da šeta po Ostrogu :D :D :D

1644916568025.png

Potpuno racionalan stav čoveka koji nikako nije antivakser :mrgreen:

On to radi da bi se borio za slobodu izbora, da ispravi svetske nepravde :klap:

„Novak se precenio, izdržaće Vimbldon bez njega“: Đoković opet na udaru kritika

https://nova.rs/sport/tenis/novak-s...novom-udaru-kritika-bbc-uzivo-prati-reakcije/

Nekadašnji urednik sportske rubrike Dejli Telegrafa, Pol Hejvord, smatra "da se Novak precenio".

"Svetu je više stalo do toga da se otarasi korone, nego da Novak Đoković pobeđuje na teniskim turnirima. Čovečanstvo bi 'preživelo' da on ne igra Vimbldon. Veliki je igrač, njegov izbor i tako dalje, ali on precenjuje svoju važnost."

Dodao bih da Srdja jos vise precenjuje Nolovu vaznost :mrgreen:

То што ви хоћете да свакога ко не жели да добровољно прими ову експерименталну супстанцу прогласите антиваксером је ваш проблем. Има и оних који се не осећају антиваксерима, већ само антибудалама :mrgreen:
paaa sad , antibudale , tako je bar napisano , su budale ali koji su protiv toga )))

Пред Новаком су након голготе у Аустралији и разапињања кроз које је прошао,важне одлуке, шта и како даље.
Као човјек снажног карактера остаје досљедан својим принципима (Đoković: Spreman sam da žrtvujem trofeje, nisam antivakser, ali neću vakcinu), видјећемо колико ће га то омести у писању спортске историје и колико ће моћници огрезли у искаврености успјети да загорчају спортскипутиживот великог шампиона, родољуба и људске величине.
Какав год начин своје борбе на спортском терену и ван њега и какав год пут изабрао у остварењу своје мисије, великом човјеку пуно среће у тој мисији.Требаће му и среће.

Пред Новаком су након голготе у Аустралији и разапињања кроз које је прошао,важне одлуке, шта и како даље.
Као човјек снажног карактера остаје досљедан својим принципима (Đoković: Spreman sam da žrtvujem trofeje, nisam antivakser, ali neću vakcinu), видјећемо колико ће га то омести у писању спортске историје и колико ће моћници огрезли у искаврености успјети да загорчају спортскипутиживот великог шампиона, родољуба и људске величине.
Какав год начин своје борбе на спортском терену и ван њега и какав год пут изабрао у остварењу своје мисије, великом човјеку пуно среће у тој мисији.Требаће му и среће.
Nista, postojace tenis i posle njega. Pravi poznavaoci tenisa ce nastaviti da prate turnire i posle njegovog povlacenja, dok ce instant ljubitelji tenisa zaboraviti da tenis kao sport postoji...

Nista, postojace tenis i posle njega. Pravi poznavaoci tenisa ce nastaviti da prate turnire i posle njegovog povlacenja, dok ce instant ljubitelji tenisa zaboraviti da tenis kao sport postoji...
Poznavaoc tenisa moze biti svaki ...... koji menja misljenje kako vetar duva, to jes kako koji menja istoriju a novak ju je zavrsio,cak i vi hejteri vise nemate sta da trazite na tenis kanalima a ostali ce odustati od placanja karata

Poslednja izmena od moderatora:
Kao sto je postojao i pre njega. Portugalci ne misle da ce sa odlaskom Ronalda prestati
i fudbal da postoji. Nadal prosto ne moze da veruje kako ga je "posralo"z:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back