gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Zbog uspjeha ih i mrze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažov i dobar čovjek.
Kako i ne bi. To je minimum 2 Lamba i 2 stana u Beogradu na vodi...https://www.kurir.rs/sport/tenis/38...is-novak-djokovic-australija-instagram-korona
Australijanci trazili od MOK-a da njihovi sportisti iako su zarazeni i pozitivni na korona testu ne budu vraćeni kući nego da nastave da se takmiče.
Kinezi ih pustili.
Srdjan popizdeo.
Golube, Lambo ti je 200.000 eur, a stan u BG na vodi ide i to milion evra. Tako da nisam bio daleko.Sta.
To je da je ispao u 3-4 kolu ko Moma.
Pa nije on isao tamo po sicu.

Definitivno nije...To samo budala moze da kupi.
Za milion mozes da kupis stan u Los Angelesu.
Jedino ako dugujes partiji pa kao reket.
Nije No1e iz te price.
Ja sam napisao sta je sve tata srdja mogao da kupi za osvojen AO. A ti si po obicaju skrenuo temuPa do juce si kmecao da njemu placaju.
Sta je sad.
Pa te gluposti koje si napisao je mogao da kupi i bez osvojenog AO.Ja sam napisao sta je sve tata srdja mogao da kupi za osvojen AO. A ti si po obicaju skrenuo temu![]()
Mene zanima zasto je Srdja toliko sad zapeo kad mu je Nolo napunio dzepove parama odavno, i njemu i celoj siroj familiji.Pa te gluposti koje si napisao je mogao da kupi i bez osvojenog AO.
A temu na gluposti si ti skrenuo.
Tema je bila o duplim standardima za australijske sportiste i koliko su ljigavi i gadni.
I kako Kina tretira sportiste za razliku od Australije.
A Srdjan je opravdano ljut.
A ti si to sve skrenuo po obicaju na neko bacanje hejta i ostale detinjaste gluposti.
Nije dobro...ne znam sta ce bitiAli, pred meč sa Švajcarskom ipak je dobila potvrdu da će moći da nastavi da se takmiči, nakon uložene žalbe Australije! Tako će ona i pozitivna na kovid-19 moći da se nadmeće na Zimskim olimpijskim igrama!
Jedan brazilski portal je ovu vest objavio pod naslovom "Nakon što su Đokovića tretirali kao lopova, Australija dobila dozvolu za takmičarku da se nadmeće sa Kovidom-19".
Katastrofa! Skoro dve nedelje su maltretirali prvog tenisera sveta, pričali o vakcini, kovidu, zdravlju, a sada su Australijanci opet pokazali koliko su bezobrazni, da nemaju ni stida ni srama.
Ono što bode oči jeste zapravo inicijativa Australije da urgira kod organizatora u Pekingu kako bi ova devojka mogla da brani boje te zemlje.

Zašto Novaka nazivaš lažovom?Lažov i dobar čovjek.
Nisi dobro shvatio. Vučić je lažov.Zašto Novaka nazivaš lažovom?
Sportska satisfakcija.Mene zanima zasto je Srdja toliko sad zapeo kad mu je Nolo napunio dzepove parama odavno, i njemu i celoj siroj familiji.
Da li on zna kad je dosta?
[![]()
Ali kako je ostaviti na miru kad jase medije svakodnevno? Matori je dojadio sa svojim zalopojkama o nepravdi.Sportska satisfakcija.
Nije ni bitno razumeti to, ali tu porodicu pustiti na miru je kulturna stvar.
To vec ne moze, ne zaboravi da je on apolitican i nece da se mesa u te stvari...Novače pametnije bi ti bilo da odeš u Donje Nedeljice.

Ne mora nužno da se tumači kao politika. Da obiđe mještane tog sela, popriča s njima. Ne mora Ćuta da bude prisutan.To vec ne moze, ne zaboravi da je on apolitican i nece da se mesa u te stvari...![]()
Sarkastican sam (kao i obicno)Ne mora nužno da se tumači kao politika. Da obiđe mještane tog sela, popriča s njima. Ne mora Ćuta da bude prisutan.
Evo ti za sarkazam...Sarkastican sam (kao i obicno)
Razumemo se.

Apoliticni Novak, pt. 2:
Novak vožnjom čamcem usrećio sina Igora Mirovića
Igor Mirović, član Predsedništva Srpske napredne stranke i pokrajinski premijer, pohvalio se na Instagramu da je društvo njegovom sinu tokom vožnje čamcem pravio najbolji svetski teniser Novak Đoković.
- Još jedan dan gasi se u nepovrat. Legendarni Novak Đoković i moj sin Mihailo na čamcu, kao i brojni članovi porodice Đoković, uživali su na Pavlovačkom jezeru - napisao je Mirović na Instagramu.
Pogledajte prilog 1099604
https://direktno.rs/sport/tenis/396844/novak-djokovic-igor-mirovic-veslanje.html
--------------------------------
Sta ce, verovatno ga je Mirovic pozvao, a Nolo nije smeo da odbije...ne bi on inace to... ne...
Da li bi ti bilo lakse da sam sliku kopirao sa Mirovicevog Instagram profila?Lici na kmecanje.
A piše Djilasov direktno koji prati instagram nekog tamo Mirovica.
Svi drugi mediji su objavili da je Novak bio na jezeru i provozao i usrecio neke klince. Bez pominjanja politike.
Jedino Djilasov medij to hoce da politizuje.
Kao sto su jedino Djilasovi mediji N1, Nova, Direktno, Danas napadali Novaka dok je bio zatvoren u australiji.
Sad su sigurno na crnoj listi i dobili su djokicu od Djokice. Vesti mogu da pisu samo sa instagrama.
Isli su na Novaka djonom, razvlacili ga ko je stigao, Obucina i ostali obskurni likovi. Podnosili prijave protiv njega.
A hteli bi da ih podrzi na izborima.
Hoce sigurno.
Evo ovako.