Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Tebe nisam vredjao vezano za visinu, nego smatram da si sitna dusa (zato coveculjak).

2. Nolo - mnogi ga tako zovu, to je kao tepanje. Evo imam gomilu drugara koje zovem Dulo, Aco i slicno iako se ne zovu tako. Niko se ne ljuti, ali tebe iz nekog razloga pogadja to sto neko na forumu Nola zove - Nolo :)

3. O predsedniku mislim sve najgore i uvek cu ga vredjati. Ti posto ga toliko volis, evo ti prilike da izadjes na ulice da ga podrzis, mozda dobijes i sendvic pride...

4. Velju pominjem kao primer dokle ide tvoj fanatizam u odbrani tvog idola. Cak i tada bi to opravdao, toliko daleko ides.

5. Napisao sam barem 50% postova gde nikog ne vredjam.

Malo se opusti i nemoj toliko kopirati predsednika, previse je sklon laganju...

1. Ma sigurno

2. Samo hejteri ga zovu Nolo. ovde si to ti. Na drugim portalima, verovatno opet ti.

3. Ja ne volim Vucica uopste, to je tvoja prica.

4. Opet gluposti. Kakav primer. Kakav fanatizam, kakav Velja. Ti si jos i vidovit pa znas sta bih ja uradio da se ostvari scenario iz tvoje maste. To je sve samo u tvojoj glavi. Ne u stvarnosti.

5. :rotf:

1. Ma sigurno

2. Samo hejteri ga zovu Nolo. ovde si to ti. Na drugim portalima, verovatno opet ti.

3. Ja ne volim Vucica uopste, to je tvoja prica.

4. Opet gluposti. Kakav primer. Kakav fanatizam, kakav Velja. Ti si jos i vidovit pa znas sta bih ja uradio da se ostvari scenario iz tvoje maste. To je sve samo u tvojoj glavi. Ne u stvarnosti.

5. :rotf:
1. Tralala
2. Pravi hejteri su mu davali mnogo gore nadimke tipa ........ ...... i sl. alo zbog pristojnosti ja ih ne koristim. Nego samo Nolo :D
3. Super
4. Tvoj fanatizam. Dovoljno sam od tebe procitao da tacno znam kako ces da reagujes, cak znam i sta ces napisati priblizno.
5. Pogledaj malo dalje od nosa pa ces videti sta pisem i koliko je tu hejta.

Poslednja izmena od moderatora:
Bivši holandski teniser Ričard Krajiček izneo je zanimljive stavove po pitanju povratka Novaka Đokovića na teren.

- Došlo je do nerazumevanja između Novaka, TS Australije i države Viktorija. Da je znao da ne može da uđe u zemlju, ne bi putovao tamo. Nije bilo dobro ni za Novaka ni za turnir u početku.
Holanđanin je zatim izneo zanimljive argumente kada su dueli Novaka sa Rodžerom Federerom u pitanju.

- Jedan od razloga Novakovog uspeha su Federerovi navijači. Oni su, kada bi se Rodžer sastao sa Srbinom, toliko navijali za Federera da, iako su mislili da mu pomažu, oni su u stvari pomagali Novaku da pobedi u tim mečevima - istakao je Krajiček.

Novak bi na teren trebalo da se vrati na turniru u Dubaiju.

- Ono što se desilo u Australiji palo mu je veoma teško, biće zanimljivo videti ga u Dubaiju. Motivisan je i sigurno je da ne želite da igrate protiv njega jer će biti smrtonosniji nego ikad.

- Navikao je da se bori sa publikom, protiv rivala, a ponekad i sa samim sobom. Ovo je, međutim, bila drugačija vrsta pritiska. Ali znate kako, on je jedan od najjačih igrača koje sam video u svetu sporta, pa ga sve ovo možda još više motiviše. Teško je predvideti kako će odgovoriti na sve ovo - zaključio je Ričard Krajiček.

SD

e ljudi Noleta msm Đokovića ili ga volite ili ga ne volite , da ne kažem nešto drugo , zato nije loše da kada ga napadate , kažite bre ljudi zašto tako mislite dajte svoje mišljenje , a ne da se blatite među sobom , makar i ponekad i to je poželjno , samo bez majke i šajke

Pa moguce, ako je Nadal koji je bio raspadnut pre 2-3 meseca osvojio AO... "Mladi" teniseri nemaju taj kvalitet ocigledno...kilavi su i dalje.
e sad ti uzimaš kao mera onog nadala na AO njegov povratak , bilo je i par priprema od strane organizatora za njegovu tu kvazi titulu

„Đoković može da dođe ako zadovolji uslove“​

1638565159-GettyImages-1357003735-750x500.jpg

Izvor: Branimir Smilić/sportklub.rs
https://sportklub.rs/tenis/masters-1000/djokovic-moze-da-dodje-ako-zadovolji-uslove/

NOVAK POČEO 360. NEDELJU NA VRHU!​

Najbolji teniser sveta Novak Đoković započeo je 360. nedelju vladavine na vrhu ATP liste i nastavio da piše tenisku istoriju.

Nije se desila nijedna promena u prvih 10, a prva tri tenisera su ostala i na istom broju bodova. Novak je prvi sa 10,875, dok Danil Medvedev ima 9,635.

Na trećem mestu je Aleksander Zverev (7,865), za vratom mu diše Stefanos Cicipas (7,355) koji je uvećao broj bodova za 210, a daleko nije ni Rafael Nadal (6,875).
U prvih 10 su još Mateo Beretini (5,018), Andrej Rubljov (4,700), Kasper Rud (4,065), Feliks Ože-Alijasim (4,018) i Janik Siner (3,429).

Što se tiče ostalih srpskih predstavnika, Dušan Lajović je pao sa 37. na 39. mesto, Filip Krajinović je skliznuo za osam pozicija i sada je 44. na svetu.

U prvih 100 su još tu Laslo Đere na 56. mestu, isto kao i prethodne nedelje, dok je Miomir Kecmanović slabije rangiran za šest pozicija, trenutno je 70. na svetu.

SD

Đoković: Spreman sam da žrtvujem trofeje, nisam antivakser, ali neću vakcinu​

djokovic-2-750x430.jpg

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da bi radije propustio buduće trofeje nego da bude primoran da primi vakcinu protiv korona virusa.

Đoković je u intervjuu za BBC rekao i da ne treba da se povezuje sa antivakserskim pokretom, ali podržava pravo pojedinca na izbor.

Srpski teniser na pitanje da li bi žrtvovao učešće na takmičenjima kao što su Vimbldon i Rolan Garos zbog svog stava o vakcini rekao je:

„Da, to je cena koju sam spreman da platim“.

„Moj um je otvoren kada je u pitanju mogućnost da budem vakcinisan u budućnosti, jer svi zajedno pokušavamo da pronađemo najbolje rešenje kada je u pitanju borba protiv kovida. Ponavljam, nikad nisam bio protiv vakcinacije i nadam se da ćemo svi vrlo brzo videti skori kraj ovog virusa“, poručio je Đoković.

Istakao je i da se nada da će se uslovi o vakcinaciji promeniti na pojedinim turnirima, a govorio je i o dešavanjima u Australiji pred početak prvog Gren slema.

„Bio sam zaista razočaran i tužan načinom na koji se sve završilo po mene u Australiji. Greška u viznoj deklaraciji nije namerno napravljena. To su prihvatili i potvrdili savezni sud i sam ministar u Ministarstvu za imigraciju u Australiji.

Ono što malo ljudi zna jeste da ja nisam deportovan iz Australije na osnovu toga što nisam vakcinisan ili sam prekršio neka pravila“, dodao je Đoković.

„Sve je to zapravo odobreno. Razlog zbog čega sam deportovan iz Australije jeste taj što je ministar za imigraciju iskoristio svoje diskreciono pravo da mi poništi vizu na osnovu percepcije da bih mogao da stvorim neki antivakserski osećaj u zemlji ili gradu, sa čime se potpuno ne slažem“, poručio je Đoković.

Nisam antivakser ali jesam antivakser :mrgreen:

Нисам антиваксер, али нећу здрав, прав и као неко ко је преболео корону без да се закашљао да примам у себе експерименталне супстанце да бих показао лојалност некоме и нечему.
Кукали сте кад ће да се изјасни, ево изјаснио се. Шта је сад?

Novak OTKRIO razlog proterivanja iz Australije​

Najbolji svetski teniser Novak Đoković potvrdio je u intervjuu za Bi-Bi-Si da ne želi da bude "primoran na vakcinaciju, makar ne mogao da se bori za trofeje". Otvoreno je govorio je i o drami koju je proživeo u Australiji upravo zbog toga što nije bio cepljen i koji je pravi razlog. Istakao je da mu je viza bila prihvaćena.

n.dj..jpg

- Prihvatili su i na Federalnom sudu, prihvatio je i ministar za imigracije... Ono što ljudi ne znaju je da ja nisam deportovan zato što nisam vakcinisan ili jer sam prekršio pravila oko podnošenja vize - rekao je Đoković.

- Razlog zbog kog sam ja deportovan je što je ministar za imigracije Aleks Houk iskoristio svoje diskreciono pravo da mi poništi vizu na osnovu percepcije da bih mogao da kreiram neko antivaksersko raspoloženje u zemlji, sa čim se potpuno ne slažem.

SD

"Percepcija" da bi mogao kreirati antivaksersko raspoloženje u Australiji??
Mislim da je posle svega učinio sasvim kontra efekat i sam sebi napravio medvedju uslugu.

Sto se tice Austarlije znali su unapred pokvareni sektasi kako ce ga slomiti ...jedino tako njega mogu pobediti...izvan terena..

Ima on dobre informacije sigurno kako vakcine uticu dugorocno na telo....pa ne bi djabe riskirao jos 3/4 grend slema da nije dobro upucen u sve...

Bolje ziv i zdrav svojoj porodici nego da pise vakcinisan istoriju...

Sve sto svetske sile rade je da ubiju male ljude...i nista drugo ni trece....

Нисам антиваксер, али нећу здрав, прав и као неко ко је преболео корону без да се закашљао да примам у себе експерименталне супстанце да бих показао лојалност некоме и нечему.
Кукали сте кад ће да се изјасни, ево изјаснио се. Шта је сад?
Pa upravo ga zato i ne vole, što ne nastupa iskreno i uvek nevešto pokušava da bude diplomata. Ako si antivakser kaži to majkemuga, nemoj da se ovako providno foliraš. Samo zaslepljeni Novak grupi fanovi ne vide koliko mu le loš i neuspešan taj pristup.

Ovaj intervju samo potvrđuje da je Australijski ministar bio u pravu kad je kao razlog odbijanja vize naveo jačanje antivakserskog lobija na konto Novakovih stavova i izuzeća.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back