4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.277
I olimpijske igre u Tokiju, Samo da se ne povredi.
Srbija do Tokija.
Srbija do Tokija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
briga i mene ali navijamo za Novaka![]()

Sad će da presvisne i ono malo preteklih novakofoba, taman su mislili da je kraj.
Dominacija!!!

Sad će da presvisne i ono malo preteklih novakofoba, taman su mislili da je kraj.
Dominacija!!!
Ради коректности преписке могу да изјавим да си ти био та пичкица која нам није никад ништа са интерног копирала, него си само препричавао својим речима и замајавао друштво из СЈК. Такве информације које си нам давао ја сам добијао и од тада актуелних супермодератора. Дакле много речи ничим неподложених. А моји пријатељи су ми копирали и чак давали улаз на Интерни. Толико о твојој привржености СЈК.
... i to je bio samo dio recenice
...Није се уопште свађао него им је јебоо матер. Није било никакве препирке. Само најебавање мајке. И био је у праву. 3:0.Glatka pobjeda Novaka Djokovica. Da se nije svadjao sa publikom u drugom setu, bilo bi cak i ubjedljivije.
Sad malo odmora pa da u Sangaju preuzme drugo mjesto od Frauderera. A do kraja godine i broj 1 od Claydala.
Glatka pobjeda Novaka Djokovica. Da se nije svadjao sa publikom u drugom setu, bilo bi cak i ubjedljivije.
Sad malo odmora pa da u Sangaju preuzme drugo mjesto od Frauderera. A do kraja godine i broj 1 od Claydala.
treba malo cesce da im iebe kevu kad zasluze,nego svi nolajferi sebi daju na znacaju i glume sudije,ocekuju da im ulazis u bulju ako su kupili kartu,pa nece moci

Glatka pobjeda Novaka Djokovica. Da se nije svadjao sa publikom u drugom setu, bilo bi cak i ubjedljivije.

ILKE, psovao je procitali smo mu sa usana .
Razumjeli mi sto smo gledali sa malih ekrana u svojim domovima i sirom svijeta .
Ne samo mi nego svi Srbi koji su bili na stadionu .

Шта ти сада мени овде желиш да кажеш? Ја ти причам да им се најебо мајке а ти мени кажеш да су сви видели да је псовао?![]()