ИЛКЕ*
Poznat
- Poruka
- 9.700
Ma trebao im je glasnije yebati mamu... misle da su kao ILKE... na fudbalskoj utakmici... u stalu sa stokom!![]()
Treba vas na kikometre udaljiti od teniskih terena... bagro nekulturna![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma trebao im je glasnije yebati mamu... misle da su kao ILKE... na fudbalskoj utakmici... u stalu sa stokom!![]()
Treba vas na kikometre udaljiti od teniskih terena... bagro nekulturna![]()

Шта ти сада мени овде желиш да кажеш? Ја ти причам да им се најебо мајке а ти мени кажеш да су сви видели да је псовао?![]()
Moja prica ima poentu . Pa bila samo prica eto tako rijeci .
Ti nemas sluha da slusas rijeci ako se ne slazu sa tvojim zamisljenim odgovorom.
Niko te ne napada sa mojim postom te nisam napala ...Obratila sam ti se vise necu .
Budi spokojan.
Eto to ti sad kazem .

Koga sada upropascava?
Ciju karijeru?

Ево га гуру секте "Љубав и мир" , Билмез Мамлаз са својим ђаконом.
![]()
Hvala ovom velikom covjeku radi kojeg je NOLE danas tu gdje jeste.

Hvala ovom velikom covjeku radi kojeg je NOLE danas tu gdje jeste.
ч.ччччNekadašnji teniski as Mats Vilander uporedio je Novaka Đokovića sa najvećim sportistima u istoriji. Stavio bih ga u kategoriju sa Džordanom i Alijem, mogli bismo da dodamo i Bolta, rekao je Vilander.
„Đoković igra na najvišem mogućem nivou. Da li je bolji od Federera ili Nadala? Verovatno. Neverovatno je kako ovako složenu igru čini jednostavnom“, napisao je Vilander u kolumni za francuski „Ekip“.
Vilander je takođe rekao da u Đokovićevoj igri nema slabosti.
„On je kao živi zid. Ne možete ga preći. On je najbolji sportista u istoriji tenisa. Možda najbolji u istoriji sporta. Stavio bih ga u kategoriju sa Džordanom i Alijem. Mogli bismo da dodamo i Bolta“, napisao je komentator Eurosporta, prenosi RTS.
А где је теби мајца сероњо па да се захвалиш Мамлазу за своје успехе?
Иначе, већ си заморан са толиком приврженошћу тој секти.
пс: Нигде нисам прочитао Нолетову изјаву у којој захваљује Билмез Мамлазу за свој успех.![]()
Boki , zasto si dozvolio da se ova tema opet vrti , kad na TENISU imamo prepricanu tu temu ...
Boki bi podržao Noleta čak i kad bi (hipotetički) podržao Al Kaidu ili Hitlerove sledbenike. Pronašao bi razlog zašto je to u stvari plemenito...
Ovaj Vilander je .. cudo od coveka
ali baš... gledao sam par izjava... čovjek je samo pogrešno protumačen 
А где је теби мајца сероњо па да се захвалиш Мамлазу за своје успехе?
Иначе, већ си заморан са толиком приврженошћу тој секти.
пс: Нигде нисам прочитао Нолетову изјаву у којој захваљује Билмез Мамлазу за свој успех.![]()
Dukice, ja sam ako se ne varam CITIRAO ILKETA. Valjda je ON KRIV zato što je postavio tu fotografiju?
- - - - - - - - - -
Naravno da bi zato što ja poštujem LIK I DJELO samog NOLETA... nisam sezonski navijač kao ILKE i ti. Ja ne mogu vjerovati da sam vas postavio jednog do drugoga?!?!?!
- - - - - - - - - -
ali baš... gledao sam par izjava... čovjek je samo pogrešno protumačen
- - - - - - - - - -
Šta će mu se zahvaljivati... on trenira na njegovim terenima. Oni su u saradnji (:
Eto, bio sam u pravu. Ti si izgubljen slučajSlepo zaljubljen u Nola.

Boki bi podržao Noleta čak i kad bi (hipotetički) podržao Al Kaidu ili Hitlerove sledbenike. Pronašao bi razlog zašto je to u stvari plemenito...
Зато што не уме да мисли својом главом него размишља кроз Нолетово дупе. Да има имало мозга не би подржавао оног надрипсихолога, Нолетовог помгача.

Ma podržao bi svakog koga Nole podržava. Sve i da mu je Hašim Tači guru![]()

Изјаснио се тако. И такав каже да је Србин.![]()